Рилски Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Ако је у Београду ЦЕЛОКУПНИ Државни Апаарат , ако је у Београду Академија САНУ, ако је у Београду Патријаршија, Ако Држава толико зависи од ове две институције ..(а бога ми и оне од ње) ..ако су нам све телевизије и сви остали медији из Београда .. ако се 90% културно- уметничких садржаја одвија и одиграва у истом Београду ... Ако нам пола становништва живи тамо .. Онда мора да се каже Београд .. јер му је одговорност велика и превелика а он са њом очигледно тешко и никако не излази на крај.. У том контексту Србије нема .. а има само Београда у коме ко што рече, коло воде неки други ..али не и они којих је то ''престоница'' ... nana and Милан Б је реаговао/ла на ово 2 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Ипак има неко из Београда ко говори о Олуји http://www.blic.rs/Vesti/Politika/397321/Kostunica-Hrvatska-slavi-najveci-ratni-zlocin Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана П. Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Ако медији у Србији наставе да се баве Станијама, Секама и грандовим звездама, наша деца за 20-ак година неће ни знати која неправда је учињена над недужним српским народом и шта представља "Олуја". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Još jedan dokaz da su sami Srbi krivi za položaj u kome se trenutno nalaze. Neprijatelje ćeš uvek imati, pitanje je samo da li si sposoban da adekvatno odgovoriš na napad... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Neprijatelje ćeš uvek imati, pitanje je samo da li si sposoban da adekvatno odgovoriš na napad... A kako da odgovoris kad su se infiltrirali svuda!?!? Napadaju sa svih strana i na sve moguce nacine nas tlace i truju ovaj narod i drzavu nama jedino Bog moze da pomogne... Slava Njemu. DYNABLASTER and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 A kako da odgovoris kad su se infiltrirali svuda!?!? Napadaju sa svih strana i na sve moguce nacine nas tlace i truju ovaj narod i drzavu nama jedino Bog moze da pomogne... Slava Njemu. da,CIA se svojevremeno hvalila kako je najeftinije prošla kad se infiltrirala medju Srbe,kaže da su Srbi najjeftiniji...toliko o Srbima... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 da,CIA se svojevremeno hvalila kako je najeftinije prošla kad se infiltrirala medju Srbe,kaže da su Srbi najjeftiniji...toliko o Srbima... Pa da i u filmu "Boj na Kosovu" cini mi se da je Murat rekao svom sinu "Ako hoces da unistis Srbiju prepusti to Srbima oni ce to uciniti bolje od tebe..." Moze se o Srbima mnogo toga reci loseg, ali i dobrog. Borba neprestalna. Srbija je zemlja Sv. Nemanjica ali i zemlja izdajnika, zemlja izgubljenih ovaca... Kada bi se drzali ovog prvog puta sve bi bilo dobro. A sto se tice teme o Oluji, moj otac a i majka su poreklom iz Dalmacije znaci svi moji pretci, provela sam detinjstvo tamo na moru, a bila sam i ove godine, na Ivanjdan je crkva bila puna ljudi, na seosku slavu Sv. Kirik i Julita 28.07. (u crkvi iz 15-16veka) ljudi kazu da je bilo toliko naroda vise nego u najbolja vremena, eto liturgija se i dalje sluzi narod se okuplja oko Crkve- a oko koga ce drugog nego oko Nepobedivog! U mestu mojih predaka koje je bilo 99% srpsko nasu noviju crkvu iz 80-tih su srusili do temelja a digli njihovu novu... Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Drago mi je da je sada tako,inače pre nije bilo,većih Titoista i mrzitelja Crkve,od srba iz hrvatske nisam nigde sreo.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Užas živi šta da se radi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Drago mi je da je sada tako,inače pre nije bilo,većih Titoista i mrzitelja Crkve,od srba iz hrvatske nisam nigde sreo.... Znam i psovaca nesmem ni da kazem "Koga" i cega sve... ali to je tek posebna siroka tema.Divan je osecaj kada u onakvom okruzenju mrznje i porusenih ognjista muke i patnje vidis da crkva i dalje zivi tj. da se sluzi Sv. liturgija. Naravno da nisu svi ti ljudi "liturgijski vernici" ima i ovih i onih kao i svuda ali je ipak dobro sto su tu i oni i njihova deca Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Drago mi je da je sada tako,inače pre nije bilo,većih Titoista i mrzitelja Crkve,od srba iz hrvatske nisam nigde sreo.... Слажем се око овога. Иначе, слушао сам једном објашњење Владете Јеротића зашто су Срби у Хрватској тако прихватили комунизам и партизане. У неком од скорих предавања је причао. Углавном, пошто су Срби тамо били прогоњени од усташа на крају рата су се појавили партизани и комунисти као спасиоци од усташког зла и онда су их људи тамо тако и прихватили као неке спасиоце јер се зна какав су пакао прошли људи тамо у НДХ. Сад, можда то није баш све тако црно бело, али има нешто и у тој тези... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Ima jedno puko nagadjanje .. i malo nečeg preko toga .. eto to je to .. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Ништа ново... Када је тај мучени народ пре 18 година кренуо ка Србију, тадашња телевизија СМ је емитовала "Циркусом око света" и "Игре без граница"... Да није било Студија Б, многи наши суграђани не би ни знали шта се десило... Па кад је тата Слоба све то леп договорио са тата Фрањом. Ја никога другога и не кривим за несрећу Срба у РХ осим психопате Милошевића. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Па кад је тата Слоба све то леп договорио са тата Фрањом. Ја никога другога и не кривим за несрећу Срба у РХ осим психопате Милошевића. Па да, а симпатични Фрањо Туђман нема ништа са тим. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука