Дуња Написано Април 1, 2020 Пријави Подели Написано Април 1, 2020 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dimitrije Написано Април 2, 2020 Пријави Подели Написано Април 2, 2020 Ovde je Tarkovski snimao "Ogledalo" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 3, 2020 Пријави Подели Написано Април 3, 2020 "Interstate 60"... svaka zavisnost od necega je iskljucivo voljni izbor, nije i ne moze da bude bolest. ... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 3, 2020 Пријави Подели Написано Април 3, 2020 @obi-wan Објавио си исти линк и исти коментар и овде и у теми о филмовима који се не пропуштају, а те две теме тренутно стоје једна испод друге; и ја јеееднооо четири пута отварам и затварам једну па другу, спуштам до последњег поста, јер све мислим да једну исту отварам. Ако ме разумеш... obi-wan and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 3, 2020 Пријави Подели Написано Април 3, 2020 пре 2 минута, Марина Савковић рече @obi-wan Објавио си исти линк и исти коментар и овде и у теми о филмовима који се не пропуштају, а те две теме тренутно стоје једна испод друге; и ја јеееднооо четири пута отварам и затварам једну па другу, спуштам до последњег поста, јер све мислим да једну исту отварам. Ако ме разумеш... Malo gimnastika, nece da skodi... A inace - neki koji tamo gledaju, ne gledaju ovu temu, i obrnuto. A film je bas dobar, tako da mi se uklapa na obe. Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 3, 2020 Пријави Подели Написано Април 3, 2020 Симетрија у филму Санџеја Лиле Бансалија "Срце ратника" (Bajirao Mastani). СЛБ има 49 награда и 44 номинације. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 10, 2020 Пријави Подели Написано Април 10, 2020 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
J_a_n_a Написано Мај 15, 2020 Пријави Подели Написано Мај 15, 2020 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 16, 2020 Пријави Подели Написано Мај 16, 2020 obi-wan and PredragVId је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јун 13, 2020 Пријави Подели Написано Јун 13, 2020 PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
J_a_n_a Написано Јун 13, 2020 Пријави Подели Написано Јун 13, 2020 Ne mogu da pronadjem konkretan snimak ove scene / Stalker (1979) Andrei Tarkovsky. obi-wan and gavrosaurus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
J_a_n_a Написано Јун 13, 2020 Пријави Подели Написано Јун 13, 2020 gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 21, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2020 Пошто је рањен у ногу, Џон ускаче у T-72. Једном руком га вози право у пуној брзини, а другом рукује час топом час митраљезом на куполи...и истовремено нишани, разуме се! https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Новембар 21, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2020 Život, zar ne. Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Новембар 21, 2020 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2020 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука