Jump to content

Ваше омиљене сцене из филмова :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 214
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

"Interstate 60"... svaka zavisnost od necega je iskljucivo voljni izbor, nije i ne moze da bude bolest.

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@obi-wan
Објавио си исти линк и исти коментар и овде и у теми о филмовима који се не пропуштају, а те две теме тренутно стоје једна испод друге; и ја јеееднооо четири пута отварам и затварам једну па другу, спуштам до последњег поста, јер све мислим да једну исту отварам. :D Ако ме разумеш... :D

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Марина Савковић рече

@obi-wan
Објавио си исти линк и исти коментар и овде и у теми о филмовима који се не пропуштају, а те две теме тренутно стоје једна испод друге; и ја јеееднооо четири пута отварам и затварам једну па другу, спуштам до последњег поста, јер све мислим да једну исту отварам. :D Ако ме разумеш... :D

Malo gimnastika, nece da skodi... :smeh1:

A inace - neki koji tamo gledaju, ne gledaju ovu temu, i obrnuto. A film je bas dobar, tako da mi se uklapa na obe. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Симетрија у филму Санџеја Лиле Бансалија "Срце ратника" (Bajirao Mastani).

СЛБ има 49 награда и 44 номинације.

:)

• Свиђа ми се 1

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 5 months later...

Пошто је рањен у ногу, Џон ускаче у T-72. Једном руком га вози право у пуној брзини, а другом рукује час топом час митраљезом на куполи...и истовремено нишани, разуме се!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...