Jump to content

Pronađite zvezdu sa kojom delite rođendan

Оцени ову тему

GeniusAtWork

Препоручена порука

http://outreach.jach.hawaii.edu/birthstars/year.php

Unesete godinu, mesec i dan rođenja, i program pronađe zvezdu na nebu sa koje je svetlost pošla otprilike u vreme kad ste se rodili...

:)

Подели на овим сајтовима

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

1968, 05. 23.

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

Your Birthday Star:

Your birthday star is in the constellation Cepheus. It has the name γ (Gamma) Cephei in Johann Bayer'sUranometria star catalog. It is also called 35 Cephei in the Historia Cœlestis Britannica of John Flamsteed and Edmund Halley. It is called NS 2339+7737 in theNStars database.

It has visual magnitude 3.21 meaning that you could see this star with the naked eye in good viewing conditions. It is marked in the center of this star chart, at celestial coordinates (J2000 equinox):

Right ascension

23:39:20.9

Declination

77:37:56.2

This star is 45.0 light years away, which means that the light we see from it today set off on its journey at about the same time that you were born. Come back in a month or two and your birthday star may change, as the light from more distant stars reaches Earth.

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

Кад сам прочитао наслов ја мислим звезда типа Ким Кардашиан и остали селебрити :)  :blush:

Подели на овим сајтовима

http://outreach.jach...ar=1966&month=4 Ne znam engleski, tako da ni[ta ne rayumem .

Sad ću da ti prepričam...ni ja ne znam ništa posebno...bolje slušam nego što govorim 4chsmu1 ...

Ukratko...

Tvoja rodjendanska zvezda je u sazveždju Bootes.

Zatim se malo govori kako se ona označava brojevima....i još 2,3 imena....na engleskom su i ne mogu da se prevedu,nikako....

Može se videti golim okom kada su uslovi povoljni...ima neke koordinate...i one se sad navode....bla,bla,bla....

Udaljena  je 47.5 svetlosnih godina .....a to znači da  je njena svetlost koju  danas vidimo započela put u isto vreme kada ste rodjeni.....itd.

Ukratko....ne piše ništa  važno.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Хвала ти Ларита :)

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Кад сам прочитао наслов ја мислим звезда типа Ким Кардашиан и остали селебрити :)  :blush:

Ima i to:  http://www.famousbirthdays.com/

:)

Подели на овим сајтовима

1171.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...