Тања1 Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Али пази како причаш, тј. пишеш, то што ти говориш је немогуће логично а исправно разумети . Ајде да питамо овде форумаше који прате колико те разумеју рецимо у процентима од онога што пишеш. Зашто не би питали мене колико разумем у процентима од онога што други форумаши пишу када се не препиру (што је реткост) ? Зар је тешко разумети кад неко напише млатим ову боранију, кувам за гурмане, ето мало био код тетке, несрећна у браку, Рада улази на фарму и тако даље...? Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Сад упроштаваш и види опет те нико не разуме о чему говориш сем мене. Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Лично мислим да је већина форумаша без икакве интуиције и логике, јер им овај начин комуникације ,где те нико не зна, а неће те ни видети,ствара само један лажни привид некаквог (пре)познавања личности... И онда се они ложе како су проникли у психу и како је њихов интелект логичан интуитиван и тако то, што нема везе са реалношћу,јер се не развија у реалним околностима,дакле лајв,већ у једном да тако кажем, лажном,виртуелном свету... Arsenija, Баба and Биљана је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Лично мислим да је већина форумаша без икакве интуиције и логике, јер им овај начин комуникације ,где те нико не зна, а неће те ни видети,ствара само један лажни привид некаквог (пре)познавања личности... И онда се они ложе како су проникли у психу и како је њихов интелект логичан интуитиван и тако то, што нема везе са реалношћу,јер се не развија у реалним околностима,дакле лајв,већ у једном да тако кажем, лажном,виртуелном свету... Čitaš postove i doživljavaš ih u skladu sa trenutnim raspoloženjem....a zapravo se samo ili projektuješ ili umišljaš nešto što bi voleo da je stvarno.... U realnom životu ta intuicija,ili predosećaj,ili iskustvo već doživljenog ...može da igra važnu ulogu,ali je i to pod znakom pitanja.... Da pronikneš u psihu....to je proces i to traje...mnogo teorijskog znanja,primera,proživljenog iskustva,života sa ljudima koji su u problemu,manifestacije raznih stanja....još ako imaš nekog da ti prenese iskustva,nesebično i ne smatrajući te konkurencijom,ti si na dobrom putu da skreneš sa puta ili da prozreš u psihu.... Frojd lepo upozorava ...ako je neko čitao,zna na šta najviše apeluje kada se radi o psihoanalizi.... P.s.Ne ložite se na intuiciju....logika je zakon. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Сад упроштаваш и види опет те нико не разуме о чему говориш сем мене. Истина је, упростила сам у практичном смислу. Може се још упростити...нпр термитима је мозак мањи од врха игле. Ипак, они управљају помоћу јединственог комуникационог система са једноставним знацима и симболима (нпр боранија, пасуљ) и тако изграде комплекс причу - ручак, итд, па се објави другим инсектима гозба, координира прикупљање и брање бораније и пасуља. У ствари, сад сам претерала, али битно је да се је у медијима. Баба је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 P.s.Ne ložite se na intuiciju....logika je zakon. Ја се нешто не бих сложио...логика ми је некако творевина овога материјалног света,интуиција ми је више у сфери духовног... Па ево,ако узмемо само прозрљиве старце,а прозорљивост ти је једна врста интуиције надахнута духом светим и чистим срцем, онда свакако томе дајем предност... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Meni je logika kavez u kome mozes da rasiris krila ali ne i da poletis. Баба је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Ја се нешто не бих сложио...логика ми је некако творевина овога материјалног света,интуиција ми је више у сфери духовног... Па ево,ако узмемо само прозрљиве старце,а прозорљивост ти је једна врста интуиције надахнута духом светим и чистим срцем, онда свакако томе дајем предност... Moja logika i tvoja logika nisu isto.Ne postoji neka univerzalna logika... Svako ima neku svoju logiku....Nekome je intuicija logična.A neko zbog logike ne ume da se odvoji od materijalnog sveta i to je opet njemu logično.... Moja logika je da je logično ono što većini ljudi nije....Ali je možda opet moja logika više inztuicija nego li sama logika... Može i logično da se misli o duhovnom svetu... P.s.Imam neku inspiraciju danas da pričam bez cilja i smisla ....Sutra ću možda da se iznenadim...ne shvatajte me ozbiljno...Laku noć Баба and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 .Može i logično da se misli o duhovnom svetu... P.s.Imam neku inspiraciju danas da pričam bez cilja i smisla ....Sutra ću možda da se iznenadim...ne shvatajte me ozbiljno...Laku noć Одлично размишљање, може и логично да се мисли о духовном, јер смо душе у материјалној природи, у телу добијамо наш духовни идентитет и телом окривамо духовни свет (иначе би били невидљиви на терену). Не може се све учинити невидљивим у основи интереса за духовност. Али, авај, пратећи материјалистички логички начин размишљања,- закључују да човек не зна за Бога или нешто духовно, и нема приступ широј космичкој свести. За логичаре кажу да су само за материјално из себичних интереса, и да је као резултат тога људкса свест посвећена прикупљању богатства и "само једном се живи". А онај што за себе говори да поседује само духовно, када он/она умре - победник је! То што је за живота користио и уживао технолошке техникалије...Ма кад чујем тако префињен глас, у смислу само ако напустиш материјални свет, онда ће духовно доћи под тебе - велика обмана и лаж, грозна лаж...намеравају ти опорезовати или покрасти оно што си цео живот стицао. То је велики бизнис! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Август 5, 2013 Пријави Подели Написано Август 5, 2013 Intiutivna logika...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Ја се нешто не бих сложио...логика ми је некако творевина овога материјалног света,интуиција ми је више у сфери духовног... Па ево,ако узмемо само прозрљиве старце,а прозорљивост ти је једна врста интуиције надахнута духом светим и чистим срцем, онда свакако томе дајем предност... Ја опет кажем да је најбоља комбинација ово двоје. Било је брате и стараца који су молитвом лечили људе и чуда чинили али некад су се тако излупетали да је то за медаљу. И онда кажу извештаји наших дебеоваца за једног старца следеће: Стварно чини чуда молитвом и лечи људе, али је потпуно луд човек и неможе се са њим видити рациналан разговор. Кад погледаш рецимо апокалипсис па оно сине ко разуме свака му част. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Кад погледаш рецимо апокалипсис па оно сине ко разуме свака му част. :.mislise. Шта ће бити са нама? Стиже ли то Нибуру? Има ли кога са интуицијом да нам каже... Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Možda bih i uspela da budem logična kada bih odstranila svaku vrstu emocija...ovako...za mene su 1+1 uvek 3 JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Intuicija donosenje zakljucaka i sticanje znanja bez narocitog razmisljanja i prosudjivanja, na suport njoj logika - donosenje zakljucaka i sticanje znanja razmisljanjem i prosudjivanjem nisu jedno toboz u sferi duhovnog, drugo toboz u sferi materijalnog. Oboje su u sferi ovog nam vidljivog svijeta, i svaki covjek koristi i intuiciju i logiku, s tim da neko logiku dominanto intuiciju poneka, a neko intuiciju dominantno logiku ponekad. Kao lijeva i desna ruka, obe koriste, a jedna je dominantija, i obe su nam dobre. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 6, 2013 Пријави Подели Написано Август 6, 2013 Intuicija donosenje zakljucaka i sticanje znanja bez narocitog razmisljanja i prosudjivanja, na suport njoj logika - donosenje zakljucaka i sticanje znanja razmisljanjem i prosudjivanjem nisu jedno toboz u sferi duhovnog, drugo toboz u sferi materijalnog. Oboje su u sferi ovog nam vidljivog svijeta, i svaki covjek koristi i intuiciju i logiku, s tim da neko logiku dominanto intuiciju poneka, a neko intuiciju dominantno logiku ponekad. Kao lijeva i desna ruka, obe koriste, a jedna je dominantija, i obe su nam dobre. Ја сечем маказама и левом и десном руком. Ајд ти чик! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука