Tumaralo. Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 I sta sad to znaci sto si citirao nekog paganizovanog hriscanina?...koji su kao i danas pokusavali da pomire pagansku mejnstrim filozofiju sa Bozijim otrkivenjem da se ne zameraju "uglednim" naucnicima svoga doba.. Evo npr mogu i ja da citiram ovako nesto http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Teologija/JeresEvolucionizma/Lat_JeresEvolucionizma05.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Evo npr mogu i ja da citiram ovako nesto http://www.svetosavl...ucionizma05.htm Svetosavlje su novine(a ne crkveni razglas) gde svako moze da napise svoje misljenje ili stav. Taj covek ima misljenje ili stav, a gresi u svom predstavljanju evolucije. Ono sto on opisuje ovde kao evoluciju i ono sto evolucija zapravo jeste, su dve razlicite stvari. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Ti ako mislis da pravo jacega i/ili puka sreca nisu vrhovni rukovodioci ovoga sveta a verujes u evoluciju onda si vrlo neozbiljan... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 29, 2013 Пријави Подели Написано Август 29, 2013 Ti ako mislis da pravo jacega i/ili puka sreca nisu vrhovni rukovodioci ovoga sveta a verujes u evoluciju onda si vrlo neozbiljan... Eto upravo to nije tacno, evolucioni mehanizmi nisu pravo jacheg i sreca, vec shansa i sposobnost prilagodjavanja okolini. Sansa nije isto sto i puka sreca. Neozbiljno je to koliko nemas pojma o evoluciji... Mogao si makar nekad neki evolucionisticki tekst da procitas video bi da se ne radi niokakvoj sreci i borbi jacheg. Npr. A je fizicka snaga, B je mogucnost kamuflaze. Odredjena vrsta je ABCDE vremenom ce biti sve vise clanova vrste sa aBcde a sve manje sa a, kao sto imamo kod nekih vrsta gustera. Nisu preziveli najjachi vec oni koji najbolje mogu da se sakriju od predotora. Nije u pitanju puka sreca vec sansa, geni mutiraju to je standardan proces, kada dodje gen koji je koristan on se zadrzi kao naprimer gen B za kamuflazu dok gen A za snagu oslabi. U prirodnim uslobima postoje jasna pravila koja odredjuju koja ce vrsta da prezivi a koja ne. A ja verujem da je gospod stvorio prirodu, samim tim on je predvideo ta pravila. markosbg је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 5, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2014 Malo da osvežimo temu, nismo modavno "pričali" o ovoo, a meni je dosadno ovih dana, novi video: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука