Jump to content

Da li je moćniji dizajn ili evolucija?

grigorije22

Препоручена порука

I sta sad to znaci sto si citirao nekog paganizovanog hriscanina?...koji su kao i danas pokusavali da pomire pagansku mejnstrim filozofiju sa Bozijim otrkivenjem da se ne zameraju "uglednim" naucnicima svoga doba..

Evo npr mogu i ja da citiram ovako nesto

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Teologija/JeresEvolucionizma/Lat_JeresEvolucionizma05.htm

Подели на овим сајтовима

Evo npr mogu i ja da citiram ovako nesto

http://www.svetosavl...ucionizma05.htm

Svetosavlje su novine(a ne crkveni razglas) gde svako moze da napise svoje misljenje ili stav. Taj covek ima misljenje ili stav, a gresi u svom predstavljanju evolucije. Ono sto on opisuje ovde kao evoluciju i ono sto evolucija zapravo jeste, su dve razlicite stvari.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ti ako mislis da pravo jacega i/ili puka sreca nisu vrhovni rukovodioci ovoga sveta a verujes u evoluciju onda si vrlo neozbiljan...

Eto upravo to nije tacno, evolucioni mehanizmi nisu pravo jacheg i sreca, vec shansa i sposobnost prilagodjavanja okolini. 

Sansa nije isto sto i puka sreca. 

Neozbiljno je to koliko nemas pojma o evoluciji...

Mogao si makar nekad neki evolucionisticki tekst da procitas video bi da se ne radi niokakvoj sreci i borbi jacheg. 

Npr.

A je fizicka snaga, B je mogucnost kamuflaze.

Odredjena vrsta je ABCDE

vremenom ce biti sve vise clanova vrste sa aBcde a sve manje sa a, kao sto imamo kod nekih vrsta gustera.

Nisu preziveli najjachi vec oni koji najbolje mogu da se sakriju od predotora.

Nije u pitanju puka sreca vec sansa, geni mutiraju to je standardan proces, kada dodje gen koji je koristan on se zadrzi kao naprimer gen B za kamuflazu dok gen A za snagu oslabi.

U prirodnim uslobima postoje jasna pravila koja odredjuju koja ce vrsta da prezivi a koja ne. 

A ja verujem da je gospod stvorio prirodu, samim tim on je predvideo ta pravila.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...