Jump to content

Friends with Benefits?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Inace, ovde cete imati prilike da vidite kakav potencijal imaju ovakve teme, tj. da narastu na 30+ strana za manje od 24h... :)

prošlo je više od 24h, ali se bliži kritična tačka broja strana :)

pitam se na koliko bi strana kao tema stalo sveto jevandjelje :)

mnogo komplikujemo 

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

• Одговори 310
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Београде, добро јутро!   Помоћ личним искуством, информације из прве руке, можда се обратити за помоћ Чарлсу Буковском... он свакако може понудити исцрпан одговор на питање постављено темом.   Живе Речи Утехе...   Па Соломон је мала беба за тебе Ларо, мислио сам да ћеш одустати зато сам избегавао да ти се директно обратим, е јадо моја.

Dobro jutro....i dovidjenja. :) ....

Meni odgovor  ne treba,ja ga već odavno dobro znam...samo vas gledam...i pitam se...ustvari,više se ništa ne pitam...od danas se samo čudim....

:351780:

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...
Zasto je "frends with benefits" blud? Ta veza se nikako ne razlikuje od bilo koje predbracne veze osim u tome sto oni ne daju nikakvu obavezu jedni prema drugima.

Zato što nije moguće da nekoga tretiraš tako a da ne potiskuješ/preusmeravaš emocije...

što još više prevazilazi tretiranje nekog kao sredstvo...

Подели на овим сајтовима

Zato što nije moguće da nekoga tretiraš tako a da ne potiskuješ/preusmeravaš emocije...

što još više prevazilazi tretiranje nekog kao sredstvo...

Ne vidim kako kao sredstvo?

Zašto bi se potiskivale emocije, ako je privrženost i privlačnost obostrana

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Kao sredstvo je kad vam je zadovoljstvo sve,

a još gore od toga je kad pri tome nema nikakve iskrene bliskosti (sem telesne).

Jedno su emocije zbližavanja dva ljudska bića 

a drugo su emocije strasti spajanja njihovih tela. Šta vi mislite?

Подели на овим сајтовима

Pa, obzirom da je biće izabralo tijelo kao oblik izražavanja ne bih se složio sa vama.

Svaka emocija je odraz misli u tijelu. Samo pitajte svoje tijelo kako se osjeća i znat ćete kakve su vam misli.

Ne vidim zašto u ovom slučaju nema iskrene bliskosti, čak naprotiv. Možete reći da su za vas na neodgovarajućem stepenu duhovnog razvitka, ali o iskrenosti ste promašili temu.

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...