Sara" Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 Inace, ovde cete imati prilike da vidite kakav potencijal imaju ovakve teme, tj. da narastu na 30+ strana za manje od 24h... prošlo je više od 24h, ali se bliži kritična tačka broja strana pitam se na koliko bi strana kao tema stalo sveto jevandjelje mnogo komplikujemo Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 Kako se drznes suncokrete da diras Laru zar ne vidis da trazi Boga i da je iskrena na Putu tom. Bez Ljubavi nista si. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 Trazenje Boga je zivot ili smrt tako da bi te ja za ovo zaista banovao. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2013 Београде, добро јутро! Помоћ личним искуством, информације из прве руке, можда се обратити за помоћ Чарлсу Буковском... он свакако може понудити исцрпан одговор на питање постављено темом. Живе Речи Утехе... Па Соломон је мала беба за тебе Ларо, мислио сам да ћеш одустати зато сам избегавао да ти се директно обратим, е јадо моја. Dobro jutro....i dovidjenja. .... Meni odgovor ne treba,ja ga već odavno dobro znam...samo vas gledam...i pitam se...ustvari,više se ništa ne pitam...od danas se samo čudim.... Драгана П. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 3, 2013 P.s.Ja znam,ali neću da vam kažem.... Sara" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 svidja mi se nacin Solomonovog prepucavanja, samo ostro, reze.. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 Meni se ne svidja ako je neko velik onda nek cuva male a ako je neko mali onda nek cuje starije. Nisam primetio tu ljudsku osobinu ko suncokreta. Vise je odbrana svog pravoslavnog uma po svaku cenu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 Zasto je "frends with benefits" blud? Ta veza se nikako ne razlikuje od bilo koje predbracne veze osim u tome sto oni ne daju nikakvu obavezu jedni prema drugima. Zato što nije moguće da nekoga tretiraš tako a da ne potiskuješ/preusmeravaš emocije... što još više prevazilazi tretiranje nekog kao sredstvo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 Zato što nije moguće da nekoga tretiraš tako a da ne potiskuješ/preusmeravaš emocije... što još više prevazilazi tretiranje nekog kao sredstvo... Ne vidim kako kao sredstvo? Zašto bi se potiskivale emocije, ako je privrženost i privlačnost obostrana "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Март 2, 2014 Пријави Подели Написано Март 2, 2014 Kao sredstvo je kad vam je zadovoljstvo sve, a još gore od toga je kad pri tome nema nikakve iskrene bliskosti (sem telesne). Jedno su emocije zbližavanja dva ljudska bića a drugo su emocije strasti spajanja njihovih tela. Šta vi mislite? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 3, 2014 Пријави Подели Написано Март 3, 2014 Pa, obzirom da je biće izabralo tijelo kao oblik izražavanja ne bih se složio sa vama. Svaka emocija je odraz misli u tijelu. Samo pitajte svoje tijelo kako se osjeća i znat ćete kakve su vam misli. Ne vidim zašto u ovom slučaju nema iskrene bliskosti, čak naprotiv. Možete reći da su za vas na neodgovarajućem stepenu duhovnog razvitka, ali o iskrenosti ste promašili temu. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука