мирођија Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Алонка, душо, ја сам пре пар месеци имала лош дан, свашта ме измучило тог дана,онда дођем овде на форум и снађе ме једна жена да извређа као пачарву, ни криву, ни дужну, и то у ПП поруци,не знам одакле јој то право.Ни од кога тако нешто нисам доживела,првенствено не од мушкараца на овом форуму. Веруј ми нисам знала ни шта хоће од мене.Нисам јој одговорила на увреде,тада,нити икада. Схватила сам да је и њој било због нечега тешко. Ипак сам се пожалила једном оцу одавде,а он ми је рекао ''хришћанин треба да зна и да буде јак.'' Зато немoј тако лако да напушташ ринг, треба се мало и борити,а и смиловати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Ја ћу цитирати мени омиљену јеврејску пословицу... "Од добрих жена,чувајте се сами А од лоших,нека вам је Бог у помоћи" "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Ovo je po mom skromnom misljenju jedini izlaz sa Srbe iz ekonomske i demografske krize ! Ako malo dublje i dalje pogledamo jedina prepreka Srbima za izlazak iz bele kuge jeste upravo posao to jest radno mesto koje bi obezbedilo kakvu takvu platu Srbinu na pocetku 21 veka ! Ukoliko Srbin ne uspe da ukroti srpkinju tesko da ce biti nesto od naseg demografskog napretka ????? ????? ????? ? ??????.?????? ??? ?? ????????? ? ? ?????? ?? ???????,???????? ?????? ? ???? ?? ??? ????? ???? ???????.? ???? ?? ??? ????? ? ???????? ? ?????? ???? ? ???? ? ?????? ????????? ? ????????? ????? ????? ? ??????? ????????? ?? ??? ??? ??? ??????.??? ?? ??????? ????? ????? ? ???????? ??? ?? ???????? ???? ? ??????? ?? ???? ? ?????.?????? ?? ?? ???????? ???? ??? ?? ????? ? ?????? ?????? ?? ????.??? ?????? ?? ?? ??? ???? ????? ?????? ? ?? ????? ,???? ???? ?????.???? ????? ?? ???? ????? ?? ?? ???????? ??? ?? ??? ???? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Alonka,nemoj da ides,molim te!Sve sto si rekla,apsolutno si u pravu.I bas zato treba da ostanes.Hajde,blago meni,na caj u Zenski kutak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Србин не треба да укроти српкињу,кад србин ни себе не може да укроти .Србе не треба укротити већ ослободити свих свеза са којим су сами себе свезали,а то може само Божија љубав! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Србија ће да васкрсне само ако се обожи у правом смислу те речи.Ако желите да су вам деца света будите и ви свети ,каже отац Тадеј.Није рекао да жена треба да је домаћица већ да има свет живот. Е ово је по мени у чему је проблем а не у кроћењу по нашем брату Николи. Свака част Дејане. И Алонка, сестрице немој да идеше одавде, волим твоје постове али много...и не само ја у то сам сигурна. Никола можда дели жене на Карлеуше и мајке Југовића, али свака жена па и мушкарац је јединствена и посебна и такву је треба прихватити, а ми се сви мењамо временом, не би ваљало да мислимо и останемо као кад смо били тинејџери рецимо... My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Bravo,PD! klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 što kaže mirodjija,ni meni u početku brat nikola nije baš bio jasan...al sad mi uopšte nije jasan.... 0104_cheesy kad je bio mali,nije znao da govori...sve sam ga razumeo..a sad priča i ništa ga ne razumem ... kad smo već kod kroćenja...znam samo da je mali princ pripitomio lisicu ljubavlju a ne keceljom .. doduše,lisice i ne nose kecelju Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ТЕМА: kolce 0110_hahaha crvenilo 0110_hahaha crvenilo 0110_hahaha joooj joooj joooj . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Овај брати Никола Стојановић из Ћуприје се шали, нема друго објашњење за овакве поруке. Но, некима изгледа таква шала није легла. Ако се не шали, онда не знам шта рећи confused Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Kada nam se osoba prvi put dopadne,ima neshta u sebi shto nas privlachi,zashto je krotiti ili silom ili ljubavlju. Ta osoba nije to vishe. confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Alonka vrati se na forum ! Izvinjavam se sestri Alonki ako je mozda nesto pogrsno protumacila ili se uvredila zbog ma cega na ovoj temi ! Forum sluzi za razmenu misljenja i da u plodotvornom dijalogu jednih sa drugima ispravljamo svoje stavove i misljenja ! Sestro Alonka nisi trebala da me nazoves zenomrscem jel sam daleko od toga ! Recimo dok sam drzao radnju ni jedna moja radnica nije smela da podigne nista tesko ili da radi bilo sta slicno ! Zena koja je jedina Zivotonosnica je najlepse stvorenje Bozije ,nista ne moze da se poredi sa zenskom lepotom ,neznoscu ,sa ljubavlju koju zena moze da pruzi ! Temu sam postavio cisto kao jedno hipoteticko resenje za trenutni izlazak iz nase ekonomske i demografske krize sto ne znaci da tako treba i mora da bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 evo za Alonku jedna balada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Dragi Nikola, Oprosti mi ako sam te uvredila. Nije mi bila namera. Tvoje reci mi jesu delovale grubo, ali mi je kasnije postalo jasno da verovatno imaju neki drugaciji smisao od onog koji sam ja u njima videla, i da verovatno tvoje iskustvo cini tvoje misljenje takvim kakvo jeste. U ljudima treba voleti onaj obraz Hristov, onaj biser koji svi negde krijemo... i koliko god se ti i ja ne razumemo, ovim tvojim komentarem si mi pokazao to dobro u sebi. Verujem da nisi zenomrzac, ali te jos jednom molim da razmislis koje reci koristis na forumu koji delis sa mnogim svojim sestrama u Hristu. Hvala ti na divnoj pesmi... Ok, tu je Alonka, ali ce da odmori par dana... :smiley: P.S. Nemoj da mislis da sam zbog tebe resila malo manje da ucestvujem... generalno me malo smaraju virtuelne komunikacije i nerazumevanje na istim, i to je jedini razlog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 P.S. Hvala vam SVIMA na divnim, toplim privatnim porukama koje ste slali Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука