мирођија Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Alonka vrati se na forum ! Izvinjavam se sestri Alonki ako je mozda nesto pogrsno protumacila ili se uvredila zbog ma cega na ovoj temi ! Forum sluzi za razmenu misljenja i da u plodotvornom dijalogu jednih sa drugima ispravljamo svoje stavove i misljenja ! Sestro Alonka nisi trebala da me nazoves zenomrscem jel sam daleko od toga ! Recimo dok sam drzao radnju ni jedna moja radnica nije smela da podigne nista tesko ili da radi bilo sta slicno ! Zena koja je jedina Zivotonosnica je najlepse stvorenje Bozije ,nista ne moze da se poredi sa zenskom lepotom ,neznoscu ,sa ljubavlju koju zena moze da pruzi ! Temu sam postavio cisto kao jedno hipoteticko resenje za trenutni izlazak iz nase ekonomske i demografske krize sto ne znaci da tako treba i mora da bude ????? ?? ?? Mocarte, ?? ?? ??? ???? ??????! :P 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Dragi Nikola, Oprosti mi ako sam te uvredila. Nije mi bila namera. Tvoje reci mi jesu delovale grubo, ali mi je kasnije postalo jasno da verovatno imaju neki drugaciji smisao od onog koji sam ja u njima videla, i da verovatno tvoje iskustvo cini tvoje misljenje takvim kakvo jeste. U ljudima treba voleti onaj obraz Hristov, onaj biser koji svi negde krijemo... i koliko god se ti i ja ne razumemo, ovim tvojim komentarem si mi pokazao to dobro u sebi. Verujem da nisi zenomrzac, ali te jos jednom molim da razmislis koje reci koristis na forumu koji delis sa mnogim svojim sestrama u Hristu. Hvala ti na divnoj pesmi... Ok, tu je Alonka, ali ce da odmori par dana... :smiley: P.S. Nemoj da mislis da sam zbog tebe resila malo manje da ucestvujem... generalno me malo smaraju virtuelne komunikacije i nerazumevanje na istim, i to je jedini razlog. 1405_love :P 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 :P 0442_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Evo jedna za Nikolu... http://www.youtube.com/watch?v=K2Fuc0JQb9Y&feature=related Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Alonka,bas se radujem! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Evo jedna za Nikolu... http://www.youtube.com/watch?v=K2Fuc0JQb9Y&feature=related ????? ?????! ???? ????? ????? ????????... 0409_feel My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Ziva i iskrena rec sve prepreke rusi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 0203_cool 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='1405_love' /> Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 hehe ovde bas suncano a napolju minus 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 0203_cool 0110_hahaha 0110_hahaha https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1405_love' /> 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 hehe ovde bas suncano a napolju minus 2 Osunchao nas jedan NIDZO 1405_love 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Osuncali smo se SVI Zajedno jer ucimo da jedni druge saslusamo i da zajedno uzrastamo prema Hristosu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Запослити све жене, а мушкарце као домаћине. Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 ????????? ??? ????, ? ???????? ??? ????????.e sad si ga naj..o ,, ja sam nekako izvuko zivu glavu a ti brate zovi Alefshina da ti cita ekstra za zdravlje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 ????????? ??? ????, ? ???????? ??? ????????.e sad si ga naj..o ,, ja sam nekako izvuko zivu glavu a ti brate zovi Alefshina da ti cita 8084.gif za zdravlje ekstra 0110_hahaha 0110_hahaha klapklap klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha?? ?? ?????? ?? ?? ?? ?????? ???????! 319.gif Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука