Jump to content

Zaposliti sve muskarce a zene kao domacice

Оцени ову тему

Guest nikolastojanoviccuprija

Препоручена порука

Ja moram nesto da pitam...

Da li neko zna postoji li na ovom forumu tema o polozaju muskaraca u savremenom svetu, crkvi i sl.

Posto sam u poslednje vreme primetila da se jedino zenama meri kakve su i kako se ponasaju, i koliko odgovaraju ocekivanjima suprotnog pola, samo mi pade na pamet da li ta tema vec postoji ili da je otvorim?

Подели на овим сајтовима

Ја сам од скоро овдје па не знам, али ако има обавијести ме, радо бих дискутовала  0104_cheesy

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

1312_womens 0110_hahaha https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif,kako je pocelo sutra idem da pazarim kecelju

Dzoni,brate,ti sano izaberi,ja castim! :cheesy2:

http://www.reklamnimaterijal.info/reklamni-proizvodi/kecelje

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Naravno 1312_womens

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

što volim kad neko muškarce i žene posmatra kao dijametralno suprotne kategorije....ih.... osećaj je skoro kad kažiprstom čačkaš uvo....kažem-skoro...

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

što volim kad neko muškarce i žene posmatra kao dijametralno suprotne kategorije....ih.... ose?aj je skoro kad kažiprstom ?a?kaš uvo....kažem-skoro...

Da... slazem se...

Meni je malo tuzno sto se Ljubav... pardon.. ljubav danas svodi na neka pravila ponasanja... Smanjismo joj ono veliko prvo slovo...

Izgleda da neke stvari zaboravljamo...

Постављена слика Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...