Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 evo izvoli te jednu musku kafu (samo da vam ne predje u naviku ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Ja moram nesto da pitam... Da li neko zna postoji li na ovom forumu tema o polozaju muskaraca u savremenom svetu, crkvi i sl. Posto sam u poslednje vreme primetila da se jedino zenama meri kakve su i kako se ponasaju, i koliko odgovaraju ocekivanjima suprotnog pola, samo mi pade na pamet da li ta tema vec postoji ili da je otvorim? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Ја сам од скоро овдје па не знам, али ако има обавијести ме, радо бих дискутовала 0104_cheesy Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 1312_womens 0110_hahaha https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif,kako je pocelo sutra idem da pazarim kecelju Dzoni,brate,ti sano izaberi,ja castim! :cheesy2:http://www.reklamnimaterijal.info/reklamni-proizvodi/kecelje Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 a hvala ,koliko vidim ima ovde i muskih modela pa ako naletim na neku Armanijevu ti kesiraj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Naravno 1312_womens Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Alonka ima negde tema o ponasanju muskaraca u Hramu.I nista drugo.Postavi slobodno.Ako ne znas gde ces je,stavi je u Zenski kutak. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Alonka ima negde tema o ponasanju muskaraca u Hramu.I nista drugo.Postavi slobodno.Ako ne znas gde ces je,stavi je u Zenski kutak. Odlicno! Postavicu je odmah posle Bozica 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелица Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Захваљујем на кафи.Чија ти је ово кафа,умало се не загрцнух.Јел нека маркирана.Ако је желиш наплатити,више не кувај. 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 5, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 ?????????? ?? ????.???? ?? ?? ??? ????,????? ?? ?? ????????.??? ???? ?????????.??? ?? ????? ?????????,???? ?? ?????. torta Znaci,Nikola,brate,ne mozes da se zenis! torta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 5, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 ... al će da mu poraste rep Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 6, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2010 što volim kad neko muškarce i žene posmatra kao dijametralno suprotne kategorije....ih.... osećaj je skoro kad kažiprstom čačkaš uvo....kažem-skoro... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 6, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2010 što volim kad neko muškarce i žene posmatra kao dijametralno suprotne kategorije....ih.... ose?aj je skoro kad kažiprstom ?a?kaš uvo....kažem-skoro...Da... slazem se...Meni je malo tuzno sto se Ljubav... pardon.. ljubav danas svodi na neka pravila ponasanja... Smanjismo joj ono veliko prvo slovo... Izgleda da neke stvari zaboravljamo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 6, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2010 BLAGOTVORNA JE................ 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 ех, кад бисмо понекад мало више обрисали прашину са Новог Завета, па видели шта нам је остављено ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука