Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Ovo je po mom skromnom misljenju jedini izlaz sa Srbe iz ekonomske i demografske krize ! Ako malo dublje i dalje pogledamo jedina prepreka Srbima za izlazak iz bele kuge jeste upravo posao to jest radno mesto koje bi obezbedilo kakvu takvu platu Srbinu na pocetku 21 veka ! Ukoliko Srbin ne uspe da ukroti srpkinju tesko da ce biti nesto od naseg demografskog napretka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Ne razumijem ovo ukroti Srpkinja! Mislila sam samo vrijedi za divlje zivotinje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Brate Nikola,licno bih uzivala u takvom izlazu iz demografske i ekonomske krize,ali samo zato sto imam tri predivna muskarca u kuci,koji me vole i postuju,tako da se,kada gurnem ruke u testo praveci im ,recimo, strudlu,uopste ne osecam ukrocenom,vec srecnom sto cu voljenima priustiti radost i uzitak. 319.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> Ali kad bi moj muz imao stavove slicne ovom Ukoliko Srbin ne uspe da ukroti srpkinju tesko da ce biti nesto od naseg demografskog napretka,e onda bi bilo 0409_feel Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Ovo je po mom skromnom misljenju jedini izlaz sa Srbe iz ekonomske i demografske krize ! Ako malo dublje i dalje pogledamo jedina prepreka Srbima za izlazak iz bele kuge jeste upravo posao to jest radno mesto koje bi obezbedilo kakvu takvu platu Srbinu na pocetku 21 veka ! Ukoliko Srbin ne uspe da ukroti srpkinju tesko da ce biti nesto od naseg demografskog napretka Pogresno mislis,brate!Ako-Neka dobro rece.Krote se divlje zivotinje,a ne zene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Ovo je po mom skromnom misljenju jedini izlaz sa Srbe iz ekonomske i demografske krize ! Ako malo dublje i dalje pogledamo jedina prepreka Srbima za izlazak iz bele kuge jeste upravo posao to jest radno mesto koje bi obezbedilo kakvu takvu platu Srbinu na pocetku 21 veka ! Ukoliko Srbin ne uspe da ukroti srpkinju tesko da ce biti nesto od naseg demografskog napretka Pogresno mislis,brate!Ako-Neka dobro rece.Krote se divlje zivotinje,a ne zene. ja mislm da ako/neka nije bas najbolje shvatila ali polako Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ?? ?? ????? ?????, ??????? ?? ???????, ??? ? ???? ??????? ???? ????, ???? ? ????... ?? ?? ??????. ? ???? ?? ?? ???? ???? ????????? ?????? ????? ???? ?? ??????? ??? ???????? :smiley: ???? ????, ????? ?????? ? ???? ??????, ?????????? ? ????????? ?? ?? ???? ???????. ??? ??? ???????, ?? ??????? ??, ??? ?? ????... Te navedene su za uzivanje a ostale za upotrebu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 ?? ?? ????? ?????, ??????? ?? ???????, ??? ? ???? ??????? ???? ????, ???? ? ????... ?? ?? ??????. ? ???? ?? ?? ???? ???? ????????? ?????? ????? ???? ?? ??????? ??? ???????? :smiley: ???? ????, ????? ?????? ? ???? ??????, ?????????? ? ????????? ?? ?? ???? ???????. ??? ??? ???????, ?? ??????? ??, ??? ?? ????... Te navedene su za uzivanje a ostale za upotrebu Jel Nikola, da te pitam nesto... jel ti takvo misljenje imas i o svojoj majci? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 који си ти краљ 0110_hahaha Па Братко...жене су у много чему пожељније..него да седе кући и ходају по Тропку (тржни центар у БЛ..данас темпо) 0110_hahaha Наравно да треба да су јој деца на 1 месту...али после тога...треба да раде, иду у војску (показало се на пшримеру Израела да су много бољи ратници од 50% мушкараца klapklap ) или да буду министри, професори итд... Одакле овакав став..није ми јасно? Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Odavno nisam srela veceg zenomrsca od brata nam Nikole. I dalje cekam odgovor na ono moje pitanje... da li tako mislis i o svojoj majci, da nekome treba (ili je trebala) i ona da bude "na upotrebu"... Ne mogu da se oduprem pomisli da je ovde neka teska patologija umesala prste... Mada sam inace patrijarhalnog vaspitanja, na ovakve teme postajem skoro feminista... Bez obzira kakve su se pokazale u ratu i sl. mislim da su zene te koje treba da odluce sta ce u zivotu raditi, jer umeju to i same, zaista. Nisam pristalica zena u vojsci, ali kad pogledam u kakvom svetu zive... i medju KAKVIM muskarcima... sasvim je opravdana njihova ratobornost. Sto se tog "krocenja" tice (imam neopisiv nagon za povracanjem kad se samo setim tog tvog izraza)... brate Nikola, ako ikad budes naucio da volis i postujes zenu, videces sta je poslusnost. To je stvar ljubavi, ne prisile... Ljubav brate Nikola, ne znam da li si nekad cuo za taj pojam... Ehh... puna sam gorcine, bolje dalje da ne pisem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Ukoliko Srbin ne uspe da ukroti srpkinju tesko da ce biti nesto od naseg demografskog napretka U pravu si za krocenje 100 %. Naravno ukrotiti nekoga mozes i ljubavlju... Ne znam samo da li je taj termin (krocenje) kod ostalih ucesnica na ovoj temi izazvao mucninu kad ga je Keri Bredso u seriji sex i grad upotrebila. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leo I Magnus Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Ukoliko Srbin ne uspe da ukroti srpkinju tesko da ce biti nesto od naseg demografskog napretka U pravu si za krocenje 100 %. Naravno ukrotiti nekoga mozes i ljubavlju... Ne znam samo da li je taj termin (krocenje) kod ostalih ucesnica na ovoj temi izazvao mucninu kad ga je Keri Bredso u seriji sex i grad upotrebila. ?????? ?? ? ?? ?? ????? ???????? ???? ?? ????????, ??? ??? ?? ???? ???????? ? ?? ??????? ?????? ? ???????...????? ????? ????... ??? ???? ??? ??????? ?????? ?? ??????????...??? ????? ????...4 ??????..???? ? ?? ??????? ?????! Heghlu'meH QaQ jajvam http://orthodoxbrotherhood.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 U pravu si za krocenje 100 %. Naravno ukrotiti nekoga mozes i ljubavlju... Sjajno si ovo rekla :smiley: ljudi.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Ukoliko Srbin ne uspe da ukroti srpkinju tesko da ce biti nesto od naseg demografskog napretka U pravu si za krocenje 100 %. Naravno ukrotiti nekoga mozes i ljubavlju... Ne znam samo da li je taj termin (krocenje) kod ostalih ucesnica na ovoj temi izazvao mucninu kad ga je Keri Bredso u seriji sex i grad upotrebila. A sta cemo ako "ostale" ucesnice ovog foruma i ne gledaju pomenutu seriju.... Ali stvarno mi je muka... Danas definitivno prestajem da ucestvujem na ovom forumu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Ih bre Alonka pa gde ce ti dusa! Zasto da prestanes da ucestvujes na forumu ?!? Sto se te serije tice, iskreno, nisam je ni ja pratila pomno, ali mi je ta scena ostala u glavi... I pade mi na pamet kad procitah vase reakcije na ovo sto je Nikola rekao. A verujem da on nije mislio na primenu nekih grubih i zivotinjskih metoda :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Укротити некога понекад и није страшно, можда му душу спасеш. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1317_womens' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука