Снежана Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 3 минута, obi-wan рече Ostalo su mi jos Vladan dosljak (predlozite ime, ako vec nema), Fibi pustinjak (ovo cu ja da nadenem ime, ako nema) i Rapsodija. Samo se ne secam sta Rapsodija uopste bese, podsetite me da ne trazim po temi... дворска луда Phoebe, obi-wan, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 3 минута, Лидија Миленковић рече @obi-wan Нисам, кумуј ми. Негооо , ова ти дадиља превише фенси. Несам ја так'а. Mnogo tesko da se nadje prava slika, ako nadjem bolju zamenicemo... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 8 минута, obi-wan рече Ostalo su mi jos Vladan dosljak (predlozite ime, ako vec nema), Fibi pustinjak (ovo cu ja da nadenem ime, ako nema) i Rapsodija. Samo se ne secam sta Rapsodija uopste bese, podsetite me da ne trazim po temi... Rapsa je dvorska luda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 6 минута, Лидија Миленковић рече @obi-wan Нисам, кумуј ми. Негооо , ова ти дадиља превише фенси. Несам ја так'а. Ime sam spremio. Samo mi kazi `el moze ova slika?... (prva odozgo, veca nego ostale) https://www.pinterest.com/pin/383228249526762632/ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Управо сада, Phoebe рече Rapsa je dvorska luda A ti `el si stari ili mladi pustinjak-jurod? Phoebe је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Управо сада, obi-wan рече A ti `el si stari ili mladi pustinjak-jurod? mladi, nemogu da budem star, srcemi mlado obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Управо сада, Phoebe рече mladi, nemogu da budem star, srcemi mlado A ime ti je?... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 @obi-wan Lady Godivica je kovačeva kći, nema ime @Lady Godiva obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Управо сада, Phoebe рече @obi-wan Lady Godivica je kovačeva kći, nema ime @Lady Godiva Eto vidis, zamalo da je propustim... znaci, slika i ime... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 5 минута, obi-wan рече Ime sam spremio. Samo mi kazi `el moze ova slika?... (prva odozgo, veca nego ostale) https://www.pinterest.com/pin/383228249526762632/ Можда је ово боље https://www.pinterest.com/pin/798122365182595195/ Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 4 минута, obi-wan рече A ime ti je?... Neznam jos Daj mi neko srbsko, necu strano, nevolim to Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 @obi-wan и Аћима немој да заборавиш, ја без њега не мрдам obi-wan and Ayla је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Управо сада, Снежана рече @obi-wan и Аћима немој да заборавиш, ја без њега не мрдам "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 2 минута, Лидија Миленковић рече Можда је ово боље https://www.pinterest.com/pin/798122365182595195/ нееее Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 @Снежана Pomagaj Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука