obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 21 минута, Vladan3 рече У сваком случају војниче мирно стани и док се молитва не заврши не прилази храни (Boldrik staje kao mirno, krsti se, poslusa stranca, i vise ce kao za sebe) - Nije li ovo neki putujuci bogomoljac moze biti?... (i jos par reci sasvim sebi u bradu) Лидија Миленковић, Милан Ракић and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 10 минута, Vladan3 рече Иначе мени је Болдрик омиљени лик из Црне гује толико да сам имао тај ник као администратор на једном старом ИРЦ северу пре ваљда двајес и више година Одох да ручам и спавам са децом а надам се да ћемо ускоро да имамо неки списак учесника да се зна ко је коме стрина и чича... Ja mladicu nemogu da ti objasnim koje ko, moraces sam da se potrudis jer vidim da se nerazumes u umetnost Osim toga nemam dovoljno ljubavi da ti objasnjavam ....Hakuna matata obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 13 часа, Ayla рече najvrednije biće krije moma mlada. ( Поскочи радосно стара дадиља и узврте се бесциљно по одаји ) Од радости моје срце заигра сад и осмех ми озари изборано лице полетох ко какав птић млад што храбро се вине са литице. Одох да ткам пелене меке и срмом извезем хаљине беле сашијем нове луткице неке шарене , малене, веселе. ( Присети се нечег и застаде забринута ) Како да повратим нежност гласу своме зарђале гласне жице ми танке годинама празнина у крилу моме годинама не певам успаванке. ( засијаше јој се очи, испунише се надом ) О ,@Ayla , милошћу Божјом, ти можеш им помоћи песме нежне да испреду док у наручју њишем по ноћи и појем милом маленом чеду. ( Журно отрча низ ходник да потражи Ајлу ) Милан Ракић, Ayla , obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Ocekujemo da se negde kasnije pojavi i @Ayla carobnica... ... https://www.pinterest.com/pin/617415430138299502/ Снежана, Ayla , Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Evo i mene osedelog mudroscu, obilazim kraljevske krcme i birtije... i pomalo i dvor... ... https://lundqvist.deviantart.com/art/Guard-Captain-Mk-1-429336996 Снежана, Ayla , Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Ser Drale... kraljevski vitez-vrtlar, pesnik, kompozitor, tajanstveni genije, za kojim zude zenska srca... ... https://static.skillshare.com/uploads/users/2938671/user-image-large.jpg?1793931606 Paradoksologija, Лидија Миленковић, Broken and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Vojvoda Broken, zapovednik svih kraljevskih vojski... ... https://www.pinterest.co.uk/pin/428334614545035110/ Лидија Миленковић, Ayla , Phoebe and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 пре 1 минут, obi-wan рече Ocekujemo da se negde kasnije pojavi i @Ayla carobnica... ... https://www.pinterest.com/pin/617415430138299502/ Neće zauvek čarobnica biti kad kažu nebesa, promena će se zbiti samo toliko vam mogu kazati ali prepodobnom mati @Ayla će se zvati ( starac odlazi u šumu da bere pečurke) Лидија Миленковић, Ayla and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Ledi Alba, zapovednica svih kraljevskih strelaca... ... https://www.pinterest.com/pin/672443788084441912/ Ayla , Лидија Миленковић, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 I naravno - njegovo kraljevsko visocanstvo... ... http://www.medievalchronicles.com/medieval-people/medieval-royalty/medieval-king/king-henry-vlll-medieval-kings/ Снежана, Phoebe, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 @obi-wan А, ја ?!?!?! Phoebe and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Управо сада, Лидија Миленковић рече @obi-wan А, ја ?!?!?! Evo, upravo radim na tome... zadala si mi malo tezi zadatak... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Nasa stara kraljevska dadilja, prva medju svim dvorskim damama (ne mogu da ti nadjem ime, ako imas neko; ako nisi, sa` cu ja da ti dadnem ) ... https://www.pinterest.com/pin/510454938993956969/ Phoebe and Ayla је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 Ostalo su mi jos Vladan dosljak (predlozite ime, ako vec nema), Fibi pustinjak (ovo cu ja da nadenem ime, ako nema) i Rapsodija. Samo se ne secam sta Rapsodija uopste bese, podsetite me da ne trazim po temi... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 10, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2018 @obi-wan Нисам, кумуј ми. Негооо , ова ти дадиља превише фенси. Несам ја так'а. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука