Снежана Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 1 сат, obi-wan рече ... Dobro, sad za ozbiljno - `el moze npr. ledi Marina? Ili ledi Alba (= sneznobela, Snezana)? Алба је сасвим прихватљиво, хвала Trifke, obi-wan and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 17 минута, Vladan3 рече Краљицу питај, како јој је син када то дознаш, бићеш и ти фин и жив Хмммм.... Беше ли госпа, пре пар декада гошћа лепог принца из Петрограда ?????? Trifke, Рапсоди, Phoebe and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 2 минута, Лидија Миленковић рече Хмммм.... Беше ли госпа, пре пар декада гошћа оног принца из Петрограда ?????? Преко пространих степа и планина до Јерусалима стигох ко је код кога гостовао отуда не видох... (чешка се јер ништа није схватио али мисли да се извукао) Лидија Миленковић, Милан Ракић and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 2 минута, Vladan3 рече Преко пространих степа и планина до Јерусалима стигох ко је код кога гостовао отуда не видох... (чешка се јер ништа није схватио али мисли да се извукао) (U sebi) Ha ha ha Neka je neka ova luda Ruska ona ce planu mom posluziti ko pecena guska preko njega kraljicom cu zavladat i plne moje u srce kralja stavit i tako se pred svetom proslavit Ha ha ha! Лидија Миленковић, Милан Ракић, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Sutra kad pročitam scenario I shvatim ko sam Ulazim u priču U pola 8 Рапсоди, Phoebe, Trifke and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 @Лидија Миленковић (схватио али решио да то дипломатски испита јер би могло да користи...) Али ако вас заиста такве мисли о краљици плаше попричаћемо касније о томе испред одаје ваше... Phoebe and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 12 минута, Снежана рече Алба је сасвим прихватљиво, хвала (u tom se pojavljuje i ledi Alba, glavna zapovednica svih kraljevskih strelaca, pa najpre osmotri neobicni skup u dvoristu, jednog po jednog, a zatim - uz jedan vucji osmeh - i Boldrika koj jos sedjase) - Neka ti ognja u ocima!... Nisam pio loseg vina... k`o sto mislis!... Samo... (opet se obazire na prisutne) ...recnih mi jegulja, vidis li ti isto sto i ja?... (i opet se zbunjeno pocese po glavi, drzeci drugom rukom kapetanski sesir) Лидија Миленковић, Vladan :::. and Trifke је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 (замахне широким скутима својег црног капута) Па представите ме, благочестија вам вашег пре него ми крв проспу војводе ваше на сред дворишта вашег! Лидија Миленковић, obi-wan and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 3 минута, Vladan3 рече @Лидија Миленковић (схватио али решио да то дипломатски испита јер би могло да користи...) Али ако вас заиста такве мисли о краљици плаше попричаћемо касније о томе испред одаје ваше... Dobro sto cuh sto sizmatik ovaj dami rece moram da za njim posaljem uhode prece Vladan :::. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 1 минут, Vladan3 рече (замахне широким скутима својег црног капута) Па представите ме, благочестија вам вашег пре него ми крв проспу војводе ваше на сред дворишта вашег! Sve bolje i bolje ovaj sizmatik mali u mrezu moju sve vise se hvata ah bice ovo vece od zlata ( sijaju mu oci dajvoljim sjajem) Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 (мисли се у себи: ови бре некултурни скроз, како да им продам моје фине двоске форе...) (али добро је да се овај инквизитор примио на причу, ако настави овако неће ни знати за кога ради) Trifke and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Ovo je fenomenalno, bolje nego što sam mislila jedino što tupite sa starim ulogama pa dok povežem ko je ko ali sjajni ste Лидија Миленковић and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 Ја сам нови лик скроз, и разбуцаћу све А помози Обију да склопите "фабулу радње" нигде не журимо... Лидија Миленковић, obi-wan, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 13 минута, Vladan3 рече (мисли се у себи: ови бре некултурни скроз, како да им продам моје фине двоске форе...) (али добро је да се овај инквизитор примио на причу, ако настави овако неће ни знати за кога ради) (misli u sebi: naivci ovi sa Ruskih stepa sirokih misle da namere moje mogu otkrit misle da pricama svojim planove moje pomesti mogu ali neznaju da inkvizitorova mreza ko pauk ova se plete i sizmatici mogu samo da u nju ulete) Vladan :::. and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 8, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2018 пре 18 минута, obi-wan рече - Tesko meni, evo i vojvode Brokena!... Vise ne znam jel` ovo jutarnja ili nocna smena... (cese se rukom po celu, i dalje izbecenog pogleda) - Пријатељу драги, видим немир слутиш, душу ти лагано скрхава и чело бора, док нам се краљ са лудама млати, а краљица неког Распућина прихвати, одменићу те часно, хитам обићи западне куле, да ли стражари страже или су к`о поспане квочке. (одлази лаганим кораком са својим верним Аћимом) Лидија Миленковић, Vladan :::., obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука