МилошБГ Написано Јул 31, 2013 Пријави Подели Написано Јул 31, 2013 kakve su cene? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Ko sa Artemije tikve sadi obiće mu se o glavu to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 A kad Artemije ide na robiju? "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
μαρὰν ἀθά Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Svi ostali, pa među njima i artemijeva deca, su pobožniji, ljubazniji, usrdniji, ma ruku da daš za njih kao ljude Кажу да је јеретик Арије био баш такав, велика преподобњачина. Исто је остало забележено за дуалисту Василија Богумила. Другим речима, љубазност, преподобије, сами по себи ништа не значе, а готово увек се покажу као параван за сатанску гордост. Milan Nikolic, Драгана Милошевић and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 "Наситио сам се преслатких причешћа Раја и старао сам се да се не погордим. Напио сам се прегорких вода пакла, али сам се старао да се не утопим у безнађу." Јефрем Катунакијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Pitanje je dal to vazi i za proste i zavedene mirjane... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 A kad Artemije ide na robiju? Artemije neće nikad na robiju jer je spreman na ono najgore da potplati policiju da ga ne hapsi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Artemije neće nikad na robiju jer je spreman na ono najgore da potplati policiju da ga ne hapsi. Докле ћеш више лупати, живота ти? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 13, 2013 Пријави Подели Написано Август 13, 2013 Докле ћеш више лупати, живота ти? Sa kim se ti grudvaš čoveče? Šta kao nije pokrao pare? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука