Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

Mislim da nevaljam, i da sam čovjek pun nedostataka.

Ваљаш, ваљаш...да не кажем шта. eheeeej

Možda gluposti, ili stablo ili put ....na šta si bratac mislio?

Мислио сам да Ти је хоби ваљарство... :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Ваљаш, ваљаш...да не кажем шта. confused1

E moj mili brate koliko ti puta moram reći da sam teolog i da takav hobi nemam ali uvijek lošu procjenu napraviš!!!

Ali neka mislilaca!!! eheeeej eheeeej :229229229: :229229229: :229229229: :229229229: confused1

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Ja sam eksplozivna,svadjelica,imam kratak fitilj.. :cheesy:...i jos mnooogo sto sta..

S druge strane brzo prastam,lako se odljutim.Recimo posvadjam se sa mamom ili muzem i jos u toku svadje ja pridjem i zagrlim,oprostim i moja omiljena recenica je : "Izvini ako sam te mozda nekad slucajno,nenamerno uvredila" eheeeej..

Ja mislio da jedino ja imam ljutu ženu....

Pošto je moja ženas porijeklom od vas nebi me čudilo da ste blizu po regionalnoj pripadnosti... eheeeej :229229229: :229229229:

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

E moj mili brate koliko ti puta moram reći da sam teolog i da takav hobi nemam ali uvijek lošu procjenu napraviš!!!

Ali neka mislilaca!!! eheeeej eheeeej :229229229: :229229229: :229229229: :229229229: confused1

Ја сам мислио да муслимански теолози имају дужу косу, а Ти имаш кратку. Шта ли је са Селкобом? Шта ли он мисли о себи?

Подели на овим сајтовима

Ја сам мислио да муслимански теолози имају дужу косу, а Ти имаш кратку. Шта ли је са Селкобом? Шта ли он мисли о себи?

Cvele kod nas je ili sva kratka ili sva duga!!!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Ja sam eksplozivna,svadjelica,imam kratak fitilj.. 1317_womens...i jos mnooogo sto sta..

S druge strane brzo prastam,lako se odljutim.Recimo posvadjam se sa mamom ili muzem i jos u toku svadje ja pridjem i zagrlim,oprostim i moja omiljena recenica je : "Izvini ako sam te mozda nekad slucajno,nenamerno uvredila" :)..

Pošto je moja ženas porijeklom od vas nebi me čudilo da ste blizu po regionalnoj pripadnosti... :) :) :)

Rodjena sam u Somboru, udata u BG t4431 dada            

Somborke su opasne https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/4chsmu1.gif                            

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

Ja sam eksplozivna,svadjelica,imam kratak fitilj.. 1317_womens...i jos mnooogo sto sta..

S druge strane brzo prastam,lako se odljutim.Recimo posvadjam se sa mamom ili muzem i jos u toku svadje ja pridjem i zagrlim,oprostim i moja omiljena recenica je : "Izvini ako sam te mozda nekad slucajno,nenamerno uvredila" :)..

Pošto je moja ženas porijeklom od vas nebi me čudilo da ste blizu po regionalnoj pripadnosti... :) :) :)

Rodjena sam u Somboru, udata u BG t4431 dada            

Somborke su opasne https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/4chsmu1.gif                            

Ja sam rodjena u Ulmu, ali su moji iz Vrsca i nisam udata, za razliku od vas.

Ja iako sam opasna, kada se udam, necu kibicovati sa ozenjenim muskarcima.

Izvinite, ali, ovo sam morala da vam kazem.

Pa ljutite se do mile volje, znate da Eniz ima cetvoro dece.

I sta treba da znaci ono, da su Somborke opasne, ako ne da kibicujete ozenjenog coveka.

Razmislite malo, kako se ponasate.

Подели на овим сајтовима

opasna samurajka! eheeeej

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Јао Волга то је Вукман Чејовић. facenew22222222 greengrin Он се тако шали.Иначе је мушко.Ваљда.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

greengrin 0442_feel 0442_feel

LOZACICA SAM :)

Ма Вукман је стари форумаш.Добар је много,али се прави као да је много лош.А није :)И воле овако да се шали  :) Да не спамујем  facenew22222222
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...