Jump to content

Шта мислите о .....?

Guest Alefshin

Препоручена порука

А, да, Гризли адмс је најбољи владар из сенке. :) 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Не могу да нведем најбољег али могу мане и врлине. 

Бићанић  - одговоран и предан форуму.  - слабо учествује у дискусијама

Ракић, Никола - поштени,  - понекд превише фини. 

Оби, Милјков - строги али првични - понекад се поншају као обични корисници, збораве д су поред тога и модератори.

То је то. 

Жељка нисм рачунао он је идол младих и живи споменик Српске културе и о њему све најбоље. 

А уреднице ? :)))

• Волим 1

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Проблем је што би у неком идеалном случају модератор требало да буде плаћени хладни професионалац који ће строго да се придржава правила и ништа више од тога.  Овде није тако, па модератори превише често мешају лична неслагања са кршењем правилника и нису доследни. Видно је да се појединим људима толерише свашта, док се други опомињу или банују за далеко мање ствари, само зато што се на слажу са усменим незванично-званичним ставом неког од модератора. Али добро, шта да се ради. Ништа не може да буде идеално. Уосталом, ни сами модератори немају неку јединствену политку. Ваљда је намена овог форума да буде ”жив”, а не хладно професионалан. Ракић је најпрофесионалнији (не и најхладнији), колико сам успео да приметим, и Никола. Добро, и Џеси, али она тек понекад подели неку тему, не уживљава се превише у улогу. :)

Подели на овим сајтовима

А уреднице ? :)))

Не знам њих "на делу" овко као учесници су добре и Џеси и Данијела.. али их до сада нисам видео у обвљању модераторске функције. :) 

Подели на овим сајтовима

Раде вредно на темама које ти вероватно , слабије посећујеш.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Раде вредно на темама које ти вероватно , слабије посећујеш.

Ja волим ове српска-посла теме, да разговрамо ниочему као људи и да се вређамо, понижвамо и малтретирмо међусобно око Русије и Америке. 

Подели на овим сајтовима

Од свих патетичних и неправославих тема на форуму ова је убедљиво...

Никакво друго питање аутор није имао за целокупан форум?

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Од свих патетичних и неправославих тема на форуму ова је убедљиво...

Никакво друго питање аутор није имао за целокупан форум?

Немој да се љутиш Гавро, ово је ипак "разбибрига разбибриге"... ;)

:MUMĆIRIL:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Код сваког има нешто што ми се свиђа и нешто што ме нервира, али ми је Деки Бићанић најдражи. Тако да гласам за њега ;)

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Код сваког има нешто што ми се свиђа и нешто што ме нервира, али ми је Деки Бићанић најдражи. Тако да гласам за њега ;)

Рек'о бих нешто, ал' нећу...  :)))

Подели на овим сајтовима

Још једна потврда да сам геј икона :D

Подели на овим сајтовима

Odlicno primijeceno.

модератори превише често мешају лична неслагања са кршењем правилника и нису доследни. Видно је да се појединим људима толерише свашта, док се други опомињу или банују за далеко мање ствари, само зато што се са слажу са усменим незванично-званичним ставом неког од модератора. Уосталом, ни сами модератори немају неку јединствену политку.

Ja tu smatram da bi upravo morala postojati dosljedna politika, i sto se tice upravljackog dijela i sto se tice ideja koje se podrzavaju, da se dosljedno podrzavaju (npr.ako nije dozvoljeno izrazavanje nepostovanja prema crkvenim velikodostojnicima, da nije dozvoljeno nikad i nikome). Pristrasnost u najmanju ruku bude kao neprimjerenost i neodmjerenost, dupli arsini (sto ne odaje lijepu sliku, a nije ni mudro s obzirom na značaj ovog sajta).  U tom smislu dosljednosti i vaspitno-administratorske odmjerenosti i balansiranja najvise cijenim Obija i Milojkova. Moguce da nije slucajno da i sto se tice strucno-teoloske sposobnosti i doprinosa da su meni njih dvojica najupecatljiviji, .iako mozda zastupaju i različite pravce u modernoj pravoslavnoj teologiji; mada su i Solomon i Janko sto se tice sposobnosti primjerenog i odgovornog edukativnog iskaza u odnosu na javnost medija i forumsku vecinu tj. laike, veoma kvalitetni, (ali nisu admini). Admini i moderatori bi takodje trebali i da vode diskusije, ne samo da postavljaju tekstove i slično. Tu se posebno ističu, kvalitetom pisanja i diskusija, kao laici tj. neteolozi, mladi NIkola i Zeljko. Zeljko, Aleksandar i Obi su najbolji u kvalitetnom vodjenju diskusije, kontrolisanju, usmjeravanju, preuokviravanju, sto je moderacija. Dejan u tome kiksa jer iako ima sposobnost i ideje ne moze da izbalansira da se izdigne iznad pretvaranja diskusije u licni sukob i ne moze da odoli upotrebi moci. Milan, Zvonko i Drasko iako su veoma sposobni da li zbog skromnosti ili ko zna cega ne ucestvuju aktivno toliko (ili ja ne citam te dijelove gdje oni pisu, tj. vjerovatnije je ovo drugo). Zene-moderatori zaista ne ucestvuju aktivno u razgovorima - mozda se povode za pavlovskim idealom 'da zena ne poucava i cuti u javnosti'. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...