Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 ?????? ? ???? ???? ?? ????? ?? ??? ???? ??????, ???????, ?? ? ?????????. ??,??? ?? ?????? ??????.???? ?? ?????????,???? ?? ????????? ? ?????????? ? ?????? ????? ???????,????? ?????,????? ?? ??????? ??? ???? ?? ?????? ??? ??? ?? ?????? ? ?? ????????? ????? ????? ????????. ???? ?? ????,?????? ? ???????. ??? ??? ???? ?? ????????? ? ??? ?? ?????? ?? ????????? ??????? ? ?????????? ?? ???? ?????? ?? ????? ?? ???? ?? ??????????? ?? ????????? ????. ????????, ????? ?? ? ??????????? ????????? ? ???????????, ?????? ?? ?? ????????? ? ????????? ? ????, ???????????? ?????? ????????. ??, ???? ????? ??? ????????? ???????? ???? ???? ?? ????? ????? ????? ? ?????? ???? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Да,оче. Да да Бог свакоме мира и радости. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Заиста мислим, да је боље да се Димитријевић бави неким приватним бизнисом. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 У праву си брате pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ванда Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ?????? ??????, ?? ?? ???? ?? ?? ???????????? ???? ????? ????????? ????????. ? ??? ?? ??? ??? ??????? ?? ????? ??????? ??????? ?????? ???? ??? ?? ??? ?? ????????? ? ???? ?? ?????? ?????????????? "И кад стојите на молитви, праштајте ако шта имате против кога; да и Отац ваш који је на небесима опрости вама сагрешења ваша. Ако ли пак ви не опраштате, ни Отац ваш који је на небесима неће опростити вама сагрешења ваша." (Марко 11, 25-26) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Jel znaš ti sestro ko je Vladimir Dimitrijević? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 И ја бих волео да знам. Ко је? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Bivši veroučitelj iz Čačka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Bivši verou?itelj iz ?a?ka ??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Bivši verou?itelj iz ?a?ka ??? ??? ?? ???? ??????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ?????? ??????, ?? ?? ???? ?? ?? ???????????? ???? ????? ????????? ????????.? ??? ?? ??? ??? ??????? ?? ????? ??????? ??????? ?????? ???? ??? ?? ??? ?? ????????? ? ???? ?? ?????? ?????????????? ? ???? ?? ???? ?????????? ??????. ???????? ????????? ?? ? ???? ???? ????? ? ??????????. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 сад ви мени објасните зашто је бивши Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Ја волим Владимира Димитријевића,али човек уме понекад да претера и да се превише прави паметан.Мислим да се у све петља као да је теолог над теолозима. Али нико није савршен,сви имају мане и врлине. Овај текст још увек нисам прочитао. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ?? ????? ????????? ?????????????, ??? ????? ??? ??????? ?? ??????? ? ?? ?? ??????? ????? ???????. ? ?? ?? ????? ???? ?? ??????? ?? (?)???? ????? ?????????? ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предање Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ??? ?? ???? ????????? ????? ?? ????? ??????? ??? ?? ????? ??? ????. ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука