Sara" Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 i neću više danas,obecavam Срђан Ранђеловић, Arsenija and Олимп је реаговао/ла на ово 3 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 27, 2013 Пријави Подели Написано Јул 27, 2013 Праштајте ако слике нису у складу са темом. Срђан Ранђеловић, Sara" and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Срђан Ранђеловић and Dragana I. је реаговао/ла на ово 2 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 A sada počinjem da pijem antidepresivne slike i ne znam kada ću završiti.... 4chsmu1 ili je bolje da pitam GDE? Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Sara" and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Dragana I., Volim_Sina_Bozjeg, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Срђан Ранђеловић and Sara" је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Arsenija, Плутон, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Volim_Sina_Bozjeg and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Sara" and Dragana I. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Sara" and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Model sa Daunovim sindromom Sara" and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Dragana I., Sara" and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 29, 2013 Пријави Подели Написано Јул 29, 2013 Sara", Аурор and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука