Kolega2357 Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 https://www.facebook.com/otacjevtasije Evo ga Pajsijev prototip. Олимп and nana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 https://www.facebook.com/otacjevtasije Evo ga Pajsijev prototip. daleko bilo kakav bolesnik taj sto se krije iza tog profila. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 Previse internet-psihopata. I psihopata. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 Da li ste se ikada zapitali odakle njemu materijal za sprdanje? Koga on to imitira? Da li je on to izmislio ili je možda čuo od vernika kao što su Ihtusovci ili Miroljub? Evo zapitah se. Verovatno je u pitanju samo visak vremena u kombinaciji sa bezobrazlukom. A mozda su u pitanju neki skroz bolesni umovi, multiple licnosti ili sizofrenici. Svega ima. I svuda. Олимп and МилошБГ је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 daleko bilo kakav bolesnik taj sto se krije iza tog profila. Voleo bih i ja da znam kakav se ludak krije iz tog profila ali ovako nista ne znam vec sam video to slucajno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 Има много људи који наносе штету другим људима и цркви .Са друге стране има и наивних људи који веома лако падну под утицај таквих људи. Kaludjerovic Sreten and Олимп је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 26, 2014 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 Мени су у исто време смешни и жалосни они који се примају на овакве појаве на интернету. Јасно се види да су овакви профили и странице спрдачина, али у коментарима видите људе који покушавају да уразуме овакве умоболнике, те бивају додатно исмејани. Важно је за неупућене да знају да није сваки профил са сликом свештеника, са пуно икона и тог православног фолклора заиста црквен и православан. Добро би било да ово Мисионарско одељење има свој знак који ће стајати на црквеним страницама на интернету и фејсбуку. Самим тим ће људи знати који сајт да посећују. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2014 Добро би било да ово Мисионарско одељење има свој знак који ће стајати на црквеним страницама на интернету и фејсбуку. Самим тим ће људи знати који сајт да посећују. I ja napravim FB stranicu i stavim taj znak, neke ikone i sliku čoveka u mantiji i onda ljudi opet poveruju da sam ja stvarno sveštenik. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Децембар 28, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2014 I ja napravim FB stranicu i stavim taj znak, neke ikone i sliku čoveka u mantiji i onda ljudi opet poveruju da sam ja stvarno sveštenik. Sto se tice Pajsije vec je na prethodnim stranicama govoreno ko mozda stoji iza tog profila ali pitam se kako se ljudi veoma lako lepe za takve budalastine? Ovaj drugi lazni profil ima sasvim drugaciju retoriku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 6, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2015 Nisam mislio na starca Pajsija, nego na trola Pajsija. Не сумњам. Али онда тако и напишеш... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Evo i novih zanimljivost za veoma rekordno vreme njegov prototip Jevastije je dostigao vise lajkova od njega. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 17, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2015 Можда је креативнији. Ма није ми јасно чему толико ишчуђавање. Народ ко народ, никад није био екстра религиозан, нигде на планети. Масе су увек на нивоу сујеверја. Онда мањи проценат на нивоу верског фанатизма и најмањи проценат је верски образованих верника( било које религије) и ови последњи су извор атеизма. Ја кад погледам Србове на неком верском скупу, мала је разлика између њиховог поимања вере сада и оног старословенског. Сад да улетим са причом како на бадњи дан треба заклати вола и том крвљу испрскати све присуте за здравље, срећу, благостање ово оно, 70% масе би се примило. feeble, Crveni Baron, Ignjatije and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 17, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2015 ... и најмањи проценат је верски образованих верника( било које религије) и ови последњи су извор атеизма. Kada savladaju teoriju ukapiraju da nema Boga ... коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Фебруар 17, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2015 Kada savladaju teoriju ukapiraju da nema Boga ... Не баш тим путем, али врло блиско томе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 17, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2015 најмањи проценат је верски образованих верника( било које религије) и ови последњи су извор атеизма. Како бре Жељко , та ваља нам таки и требају да обучавају остале вернике. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука