keka Написано Август 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 20, 2013 Mene je ponekad jako teško razumeti,pratiti moj trag u stopu... Mene je teško obuzdati,kad' nešto hoću-znam da to i mogu... Mene je teško razočarati, jer su razočarenja mnoga već davno proživljena... Mene je teško i voleti,jer ja nisam obična žena..... Ayla , javor, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Razmišljam odakle bih mogla da krenem. Da li da se okrenem detinjstvu ili devojačkim danima, ili onim u kojima sam bila radno aktivna, ili ovim sada, u kojem ne znam gde pripadam. Ili još bolje mogu reći da su ovo za mene možda I najmirnija vremena u kojima pronalazim sebe, I imam najviše vremena za sebe. Kada ne dozvoljavam drugima da opsedaju moj prostor, moje snove, moje želje, moju prošlost, moju ličnost sa svim vrlinama a I anama koje čine deo mene. keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Razmišljam odakle bih mogla da krenem. Da li da se okrenem detinjstvu ili devojačkim danima, ili onim u kojima sam bila radno aktivna, ili ovim sada, u kojem ne znam gde pripadam. Ili još bolje mogu reći da su ovo za mene možda I najmirnija vremena u kojima pronalazim sebe, I imam najviše vremena za sebe. Kada ne dozvoljavam drugima da opsedaju moj prostor, moje snove, moje želje, moju prošlost, moju ličnost sa svim vrlinama a I anama koje čine deo mene. :bendoff: "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2013 I svaki put se spotaknem na isti kamen, svaki put nagazim na staru zamku ... I nikako da dođem pameti ... "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 keka, Плутон and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Tolerancija je privremeno stanje.To je vulkan koji stalno tinja.To samo znači da zadržavaš u sebi.Prihvatanje je takođe negativno.Prihvataš ono što nisi u stanju voleti.Tolerancija i prihvatanje idu ruku pod ruku s prosuđivanjem i razdvajanjem.Pitanje:”Zar ne bismo trebali prihvatati ljude onakve kakvi jesu?”Ako ih voliš, moraš li ih prihvatiti?Kažem ti, ne prihvataj ljude kakvi jesu.Samo ih voli takve kakvi jesu.Šri Šri Ravi Šankar "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2013 uspomene.... skituljko and Oglo је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2013 "NAJBOLJE KNJIGE KOJE POSTOJE, TO SU KUVARI, VEĆINU OSTALIH NIJE NI TREBALO PISATI. ŠTETA SAMO ŠTO SU PISCI KUVARA OBIČNO NEPOZNATI"Ibzen Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 26, 2013 ha... to je za amatere ovo je prava stvar cenim postujem 8086.gif obozavala sam njegove emisije "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 26, 2013 Пријави Подели Написано Август 26, 2013 ha... to je za amatere па, ја сам аматер.... 0110_hahaha keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука