JESSY Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 da vam izbacim jedno posno jelo koje ja vrlo rado spremam kod kuce inace recept kuvara sa hilandara може..... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Ма нема везе што нема слике! Само ти дај! pa jes... pa opet da ga ne spremis a kako ces znati da li je :ekstra: a? aaaaa? sad da te vidim Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2013 dobro de... samo za vas dve Bilju i Dzasmin.... od srca srcu :bendoff: JESSY and Биљана је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2013 -Covjek je zaista ono sto jede i covjek je onakav kako jede- Vladika Zahumsko-Hercegovacki Grigorije Riba na pirincu Ociscena riba (ja koristim oslic iz vise razloga) isece se na parcad, posoli i ostavi da malo odstoji. Za to vreme tavce, djuvecara (ko sta ima) se namaze maslinovim (moze i suncokretovo) uljem i u nju se stavlja opran nekuvan pirinac. Preko njega se naslaze krupno secen crni luk,kolutovi selene paprike (ili kakvu imate, a moze i bez nje), a preko svega riba. U poseban sud sipa se mlaka voda, doda se malo brasna, so, sirce, biber, origano i sve se dobro promesa. Tim sokom se preliva riba, sve dok ne omeksa, a sok se ne potrosi. JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Riba na pirincu 8086.gif :good2: чим престану врућине пробаћу....а таман и пост стиже..... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2013 8086.gif :good2: чим престану врућине пробаћу....а таман и пост стиже..... opomeni me molim te.... da izbacujem posne recepte "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 opomeni me molim te.... da izbacujem posne recepte врло радо....! keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2013 врло радо....! JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2013 "Znate šta, braniti neki stav u trenutku kad vas niko ni ne napada, to nije ništa. Biti nekakav buntovnik u trenutku kad vas niko ni ne tera da taj stav branite pred 2 miliona gledalaca zato što se nalazite u emisiji koja ima tu gledanost, to stvarno ništa ne znači. Mi svi možemo u kafani da budemo šta god hoćemo, kao što i jesmo. To znaju svi koji su ikad otišli u kafanu. Nema kamiondzije koji se te noći nije kandidovao za predsednika svemira a ne Srbije. Ali vas niko ne tera da taj stav branite.Međutim, onog trenutka kada vam stvarno ponude nešto veliko i vi to odbijete, e tad pričamo o tome da vi zaista imate stav." JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 10, 2013 Пријави Подели Написано Август 10, 2013 ''Što danas ljudima (a pogotovo nama mladima) znači imati svoj vlastiti stav? Znači li to da ako imamo svoje stavove o nečemu nužno moramo nametati to drugima? Tjerati druge da ih prihvate? Mrziti one koji nemaju iste stavove kao i mi? Hm... puno nas svoju posebnost i različitost od drugih iskazuje drugačijim načinom oblačenja. I to je sasvim u redu! Svako ima pravo na izražavanje svog stila i mišljenja! No, stojimo li iza svojih načela kada zagusti? Kada se našim načelima protivi većina ili katkada glasna manjina? Kada hodamo ulicom, a netko nam se iza leđa smije? Jesmo li tada jaki? Nažalost... nisu uvijek svi... A upravo je takva situacija i sa vjerom danas! Svaka čast iznimkama, ali u jako puno slučajeva je tako! Mladi se boje priznati da vjeruju, da poštuju Bozje zapovijedi, da idu na misu, da se ispovijedaju! Mladi se boje ne biti cool! A tko određuje što je cool? Društvo? Masa? Zašto se mladi prepuštaju onome što kaže gomila? Gdje su sada stavovi i ispunjenje vlastitih načela? Zašto se sramiti onoga što jesmo i onoga do čega držimo? Ne kažem da svi moraju prihvatiti moje mišljenje ili mišljenje drugih zato jer je ono «dobro» želim samo apelirati na to da poštujemo jedni druge, a s time i stavove, mišljenja i načela svakoga od nas! Svatko ima pravo na odabir vlastite sreće i nitko nema tu privilegiju govoriti mu da nije sretan i uvjeravati ga u nešto suprotno! Ta svatko je tvorac svoje sudbine, svoga života! '' keka and Ayla је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Gaspaćo je fenomenalan. Nisam mogla da odolim da ne dodam prešuna i celera u listu...ukus divan, pravo osvježenje i dobar dodatak ljetnjem obroku. Hvala, i bilo bi divno da nastaviš da postavljaš recepte za ovako jednostavna a opet jako ukusna jela. keka and JESSY је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Gaspaćo je fenomenalan. Nisam mogla da odolim da ne dodam prešuna i celera u listu...ukus divan, pravo osvježenje i dobar dodatak ljetnjem obroku. Hvala, i bilo bi divno da nastaviš da postavljaš recepte za ovako jednostavna a opet jako ukusna jela. drago mi je da si isprobala recept. i jos draze sto ti se svidja. trudicu se da vam postavim vise recepata. e sada sto se tice jednostavnosti meni je sve poprilicno jednostavno i brzo pa nekada malo i odlutam u svemu tome :.mislise. "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 drago mi je da si isprobala recept. i jos draze sto ti se svidja. trudicu se da vam postavim vise recepata. e sada sto se tice jednostavnosti meni je sve poprilicno jednostavno i brzo pa nekada malo i odlutam u svemu tome :.mislise. Lapsus calami...ne prešun, nego peršun, ali shvatila si . Pa sad, ovo mi je palo jednostavno jer se ne kuva, ali opet uz to na maslinovo ulje propržih hleb, onda dodaj ovo, pa ono...ali činjenica da ću jesti nešto hladno olakšala je posao. Samo ti opušteno ređaj recepte (ovo ne zapovijedam već molim a mi ćemo se javljati sa našim iskustvima u spremanju istih JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Август 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2013 Lapsus calami...ne prešun, nego peršun, ali shvatila si . Pa sad, ovo mi je palo jednostavno jer se ne kuva, ali opet uz to na maslinovo ulje propržih hleb, onda dodaj ovo, pa ono...ali činjenica da ću jesti nešto hladno olakšala je posao. Samo ti opušteno ređaj recepte (ovo ne zapovijedam već molim a mi ćemo se javljati sa našim iskustvima u spremanju istih e vidis za hleb. njega bez ulja preprzavas na suvo .... kontas!? plotna- tiganj- kockice hleba, malo ih izmesas i gotovooooooo trudicu se da vam bude zanimljivo sa mnom 4chsmu1 JESSY and Ayla је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 11, 2013 Пријави Подели Написано Август 11, 2013 e vidis za hleb. njega bez ulja preprzavas na suvo .... kontas!? plotna- tiganj- kockice hleba, malo ih izmesas i gotovooooooo trudicu se da vam bude zanimljivo sa mnom 4chsmu1 Uh...sad mi kažeš keka је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука