keka Написано Децембар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 COVEK JE COVEKU OGLEDALO Ovih par meseci sam bas imala dosta vremena za razmisljanje. Sta sam uradila sta nisam, sta sam rekla a sta presutila. Bilo je svega... sve se racuna... i ima svoje razloge. Ne, nije covek coveku vuk vec ogledalo. Nasmej se, uzvratice... Isplazi se dobices isto.. pokusaj ga razbiti... mozda ces i uspeti, al ne, neocekuj da posledice neces i sam osetiti... negde ce se zavuci taj mali delic stakla, sitni... neces biti ni svestan... a on ce ziveti u tebi. Po nekad ces osetiti da te nesto pecka, da li ces biti svestan sta je to? Mozda hoces mozda i ne... Zato ne plazi se, i ne pokusavaj razbiti ogledalo jer to si ti sam... Ja skontala da svi ljudi koje sam upoznala su ustvari jedan deo mene, hvala im 8086.gif Sta im dam to cu i dobiti, u manjoj ili vecij meri... Данче*, Олимп, Oglo and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 Zato ne plazi se, i ne pokusavaj razbiti ogledalo jer to si ti sam... nije ogledalo krivo za tvoj odraz... odličan 5 JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 Ne, nije covek coveku vuk vec ogledalo. Nasmej se, uzvratice... Isplazi se dobices isto.. pokusaj ga razbiti... mozda ces i uspeti, al ne, neocekuj da posledice neces i sam osetiti... negde ce se zavuci taj mali delic stakla, sitni... neces biti ni svestan... a on ce ziveti u tebi. Po nekad ces osetiti da te nesto pecka, da li ces biti svestan sta je to? tako je Keki..... Ja skontala da svi ljudi koje sam upoznala su ustvari jedan deo mene, hvala im 8086.gif dobro si skontala..... Bokisha је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Децембар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2013 nije ogledalo krivo za tvoj odraz... odličan 5 tacno da nije, to sam i pisala.... valjda POzdrav Oglo "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 petak 13. i jedan coveculjak :148494ykydt2lrfk: Jump!!! subota 14. shvatih da ce stici jos jedan coveculjak evo stigao je coveculjak moj JESSY, Олимп, Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Честитамо!!! Добро нам дошао на овај чудан и чудесан свет "човечуљак". keka, JESSY, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 evo stigao je coveculjak moj највеће благо на свету..... Данче*, keka and Олимп је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 највеће благо на свету..... yes Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Amina Написано Мај 13, 2014 Пријави Подели Написано Мај 13, 2014 Čestitke od srca Keko! Данче*, keka, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 17, 2014 Пријави Подели Написано Јун 17, 2014 Олимп, keka and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 nove stranice dnevnika zivota ... Плутон, JESSY, Фидер and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Да је благословено чедо! Је л' ово синчић? JESSY, keka and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Да је благословено чедо! Је л' ово синчић? hvala jeste sincic Олимп је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 hvala jeste sincic Хехе, познаје се.. . Што би мој отац рекао, "опасан деда расте из њега" keka је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 deda mudro zbori Олимп је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука