Jump to content

Dnevnik jednog kuvara... i jos mnogo toga!

Препоручена порука

COVEK JE COVEKU OGLEDALO

Ovih par meseci sam bas imala dosta vremena za razmisljanje. Sta sam uradila sta nisam, sta sam rekla a sta presutila.

Bilo je svega... sve se racuna... i ima svoje razloge.

Ne, nije covek coveku vuk vec ogledalo. Nasmej se, uzvratice... Isplazi se dobices isto.. pokusaj ga razbiti... mozda ces i uspeti, al ne, neocekuj da posledice neces i sam osetiti... negde ce se zavuci taj mali delic stakla, sitni... neces biti ni svestan... a on ce ziveti u tebi. Po nekad ces osetiti da te nesto pecka, da li ces biti svestan sta je to? 

Mozda hoces mozda i ne... Zato ne plazi se, i ne pokusavaj razbiti ogledalo jer to si ti sam... 

Ja skontala  :)  da svi ljudi koje sam upoznala su ustvari jedan deo mene, hvala im  8086.gif

Sta im dam to cu i dobiti, u manjoj ili vecij meri... 

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 468
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ne, nije covek coveku vuk vec ogledalo. Nasmej se, uzvratice... Isplazi se dobices isto.. pokusaj ga razbiti... mozda ces i uspeti, al ne, neocekuj da posledice neces i sam osetiti... negde ce se zavuci taj mali delic stakla, sitni... neces biti ni svestan... a on ce ziveti u tebi. Po nekad ces osetiti da te nesto pecka, da li ces biti svestan sta je to?
tako je Keki.....
Ja skontala :) da svi ljudi koje sam upoznala su ustvari jedan deo mene, hvala im 8086.gif
dobro si skontala.....:)
  • Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

nije ogledalo krivo za tvoj odraz... odličan 5 

tacno da nije, to sam i pisala.... valjda  :)

POzdrav Oglo  :)

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

petak 13. i jedan coveculjak  :148494ykydt2lrfk:

970439_10200690353806563_1485235883_n.jp

Jump!!!

subota 14. shvatih da ce stici jos jedan coveculjak  :D

487998_10200690364006818_1409280229_n.jp

evo stigao je coveculjak moj  :1502_baby:

10322868_10202099752400647_638418021_n.j

Подели на овим сајтовима

evo stigao je coveculjak moj :1502_baby:
највеће благо на свету..... :bighug:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

0a0e5a326d9ec0xl.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

10513536_10202700058327920_8139506700940

nove stranice dnevnika

zivota ...

Подели на овим сајтовима

Да је благословено чедо! :)

Је л' ово синчић? :)

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Да је благословено чедо! :)

Је л' ово синчић? :)

hvala

jeste :) sincic

Подели на овим сајтовима

hvala

jeste :) sincic

Хехе, познаје се.. .:) Што би мој отац рекао, "опасан деда расте из њега" :))

• Волим 1

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...