Arsenija Написано Јул 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 A koje to merilo za "prava osecanja?" Iskrenost,ako mene pitate. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Iskrenost,ako mene pitate. Cekaj Lara duso,da cujemo alfa muzjaka cika Zvonka,ipak je on dan stariji... 4chsmu1 "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Pardon...Samo izvolite distancirana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 A koje to merilo za "prava osecanja?" Кад осећаш шта другоме треба, не шта теби треба. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Кад осећаш шта другоме треба, не шта теби треба. Znaci da me voli kako je meni potrebno,a ne kako njemu odgovara?..Slazem se.. "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Ваљда смо се разумели. Само хтедо` рећи да нисам мислио да треба "искључити осећања". Таман бизнис. distancirana је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Ваљда смо се разумели. Само хтедо` рећи да нисам мислио да треба "искључити осећања". Таман бизнис. "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Znaci da me voli kako je meni potrebno,a ne kako njemu odgovara?..Slazem se.. То уопште не значи то... он из свог погледа и најбоље намере , осећа шта је теби потребно,а то нема везе са тим ,шта ти мислиш да је теби потребно! Иначе,како си се овде на форуму представила, само тотални идиот може да те воли,како је теби потребно... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 То уопште не значи то... он из свог погледа и најбоље намере , осећа шта је теби потребно,а то нема везе са тим ,шта ти мислиш да је теби потребно! Иначе,како си се овде на форуму представила, само тотални идиот може да те воли,како је теби потребно... Potpuno se slazem... "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Стигла сам до шесте стране и не могу даље. Колико стереотипа, предрасуда, клишеа, лицемерја и курцшлуса у сагледавању мушко женских односа и насиља и интернета, фасцинирана сам. Клише прича, ја добар момак не могу да нађем цуру јер оне воле насилнике. Извинте одох да бљуцнем. :koka10: Vec rekoh,da sam radila na "SOS" telefonu,sa zrtvama nasilja...Ja sam imala iskustva da mi se samo jedan muskarac javio u toku svog rada...Zene nisu dovoljno osnazene da prepoznaju nasilje,a i kada ga prepoznaju,tesko pricaju o tome...elem,to je vec neka druga tema.. "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Vec rekoh,da sam radila na "SOS" telefonu,sa zrtvama nasilja...Ja sam imala iskustva da mi se samo jedan muskarac javio u toku svog rada...Zene nisu dovoljno osnazene da prepoznaju nasilje,a i kada ga prepoznaju,tesko pricaju o tome...elem,to je vec neka druga tema.. Sta bi bio savjet zenama po tom pitanju? Ima li lijeka da izbjegnu takve nasilnike, ili tu nema lijeka vec kad dodje do toga, tek onda zena da se otvori drugima za problem kako bi se rijesio. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Ajd malo i ja da pametujem... Osobe koje iskreno dele iste životne vrednosti (Hrišćanske) idu drugačijim putem. I još nešto, misim da kad se sa verom upoznajemo, nismo sami.... Саша од Москве and Таша је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 Ajd malo i ja da pametujem... Osobe koje iskreno dele iste životne vrednosti (Hrišćanske) idu drugačijim putem. I još nešto, misim da kad se sa verom upoznajemo, nismo sami.... Potpuno se slažem :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 28, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 Mislim, da nije to net, kao net. Da skratim, jednom i ja... (Teško mi je to, svakako, ali evo, potrudiću se. ) Dakle, nije to do neta. Nego do s kim imaš posla. Ako je neko ko nije neko ok, obraćeš bostan, srela ga tamo ili ovamo. Ako je sam blagoslov s Neba, to je dar, taman da ga sretneš, na smetlištu. To si šta jesi. Uvek. I sve svoje, nosiš s sobom. Bilo gde. Kratko... & ....jasno. Opasnosti, opasnosti, opasnosti...ma gde bi Vi to...Nema toga. Nema. Neeeeeeema. Svi ljudi su dobri. Pametni. I divni. Kad bi se zezali. Zato...pamet u tu glavu, glavicu, pametno pametnu.. Ali, nekad ti ni to ne vredi. Da izbegneš pad. Što ti sledi. Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Predrag S. Написано Јануар 28, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2014 Mislim, da nije to net, kao net. Da skratim, jednom i ja... (Teško mi je to, svakako, ali evo, potrudiću se. ) Dakle, nije to do neta. Nego do s kim imaš posla. Ako je neko ko nije neko ok, obraćeš bostan, srela ga tamo ili ovamo. Ako je sam blagoslov s Neba, to je dar, taman da ga sretneš, na smetlištu. To si šta jesi. Uvek. I sve svoje, nosiš s sobom. Bilo gde. Kratko... & ....jasno. Opasnosti, opasnosti, opasnosti...ma gde bi Vi to...Nema toga. Nema. Neeeeeeema. Svi ljudi su dobri. Pametni. I divni. Kad bi se zezali. Zato...pamet u tu glavu, glavicu, pametno pametnu.. Ali, nekad ti ni to ne vredi. Da izbegneš pad. Što ti sledi. Kao i uvek dosta toga si Ti u pravu! Ali ne baš sve! P.S. Vidiš persiram Ti na ti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука