Arsenija Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 1.Koketiranje 2.Muškobanjatost 3.Plačljivost,sentimentalnost 4.Nesolidarnost 5.Opsednutost spoljašnjim izgledom 6.Brbljivost 7.Ćutljivost 8.Posesivnost 9.Šopongomanija 10.Nepoznata osobina http://www.cosmopolitan.rs/muska-posla/frajer-meseca/11098-10-zenskih-osobina-koje-odbijaju-muskarce.html Koje osobine ne volite kod žena? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 1.Koketiranje 2.Muškobanjatost 3.Plačljivost,sentimentalnost 4.Nesolidarnost 5.Opsednutost spoljašnjim izgledom 6.Brbljivost 7.Ćutljivost 8.Posesivnost 9.Šopongomanija Koje osobine ne volite kod žena? Brbljivost i bestidnost. drvce је реаговао/ла на ово 1 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Brbljivost i bestidnost. Jao, ja mislio, sta me privlaci, hihihi! Млађони and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 чудно да на списку нема далеко најзаступљеније женске особине: НЕИСКРЕНОСТ Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Mene najvise odbija kada je devojka prazna i nezanimljiva. чудно да на списку нема далеко најзаступљеније женске особине: НЕИСКРЕНОСТ Nije ni cudo sto si nezenja. :P Ћириличар and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Људске карактерне особине или мане не можемо проглашавати особином пола. feeble, Биљана, hansbrough and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 kuku, ja osta' sama onda ceo život... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Људске карактерне особине или мане не можемо проглашавати особином пола. Јесте, тако је. Мене код људи одбијају искључиво ствари које ми највише сметају код себе самог. Листа је подугачка. Кристина and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Da piše koje osobine kod žena vam smetaju pa da se nešto i napiše ... sve ove osobine su karakteristične i za neke muškarce (dobro, osim šopingomanije ). Zanimljivije bi bilo da neko napiše svoju listu čisto muških i ženskih osobina. Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Мене код људи одбијају искључиво ствари које ми највише сметају код себе самог. facenew22222222 такође......... Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Мени код људи смета када су злонамерни. А сви смо понекад такви. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ja se ubih sa ćutljivim ljudima. A ja sam sve sem ćutljiva... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 3,5,7,9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Мене код људи одбијају искључиво ствари које ми највише сметају код себе самог. Листа је подугачка. ОВо ми је скроз контрадиктарно... па ако си свестан својих мана,ваљда је логично да другима не замераш на истом?! Ово је само лош покушај самокритике... Arsenija је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 4chsmu1 The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука