Oglo Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Svih 4:11 preslušati, i onda nema sevdaha edit: e da, vol up Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 James Arthur, "Recovery". " In my recovery, I’m a soldier at war. I have broken down walls, I defined, I designed... my recovery. In the sound of the sea, in the oceans of me, I defined, I designed..my recovery . " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 My life is brilliant.My love is pure.I saw an angel.Of that I'm sure.She smiled at me on the subway.She was with another man.But I won't lose no sleep on that,'Cause I've got a plan.You're beautiful. You're beautiful.You're beautiful, it's true.I saw your face in a crowded place,And I don't know what to do,'Cause I'll never be with you.... Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=p1CgMXjrDHE ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=1Edbqsxvh6o Дијана., Саша од Москве and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Рада., Ayla and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 4, 2014 Плутон and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 26, 2014 Пријави Подели Написано Јул 26, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 27, 2014 Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 http://youtu.be/8XHRJY7tIY8?list=PLeFJ8hWO8nwLHgg0OQZBjp1qPAsoV874G Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 28, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 28, 2014 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 28, 2014 Пријави Подели Написано Август 28, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука