Arsenija Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Valjda su popvi pametni za toliko da veruju u svoju svetu službu,jer u suprotnom,neka im je Bog u pomoći. Ne znam odakle hrabrost nekima da zadobijaju materijalnu korist,voze skupe automobile,uživaju u luksuznostima svih vrsta,pomenuću i mobilne telefone....ali to je sitnica u poredjenju se nekim preterivanjima dok narod jedva sastavlja kraj sa krajem,nema za operacije ili lekove...pa ni za hleb.... Ja samo izbegavam prevarante i trgovce po hramovima. Ljubav Božija se ne kupuje za novac,sve ostalo je iluzija i obmana,pa ko hoće neka veruje. Ima i medju popovima dobrih i čestitih ljudi. DYNABLASTER, Дијана. and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Хвала Богу не познајем ни једног лошег попа,само добре људе. Драгана Милошевић, Лидија Миленковић, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Најгоре је поповима са поповима. Рече ми један чоек данас нешто лоше о поповима, а то данас није тешко рећи кад народ размишља кроз медије, тј. оно што му сервирају. Ја му реко : Брате, јесте то наизглед лагодан живот, тај поповски али верујем да ти не би ризиковао да будеш поп. Пита он - Како ризиковао, због чега? Кажем му: Па види у другом светском рату немци, усташе и остали окупатори су побили око 200 и нешто попова, а партизани још 350 и нешто и то само у рату а после рата је страдало још мноштво попова. И данас да се промени власт рецимо овде у Војводини и да се којим случајем оцијепи прво би страдали попови. Ено ти у македонији онај један поп вечито по затворина на правди Бога а и други несмеју ни мантију носити, на Косову кољу попове из Црне Горе их протерују у рвацкој их и нема скоро... Значи то је занимање високог ризика + мало, мало па неки осване у медијима опљуван због овог или оног право или криво осуђен од медија свеједно је. Сад ми реци да ли би ти волео да ти је живот толико неизвесан и посо ризичан ко поповски да рецимо сутра дође нека друга власт па те стрпа у затвор или те закоље или протера, или осванеш у новинама да ти се цело село смеје? Вели чоек: Па ко би то воло? Рекох: Па онда шта лајеш без везе?!! Јефимија Крунић, Драган άσημος :), Драгана Милошевић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Опет слична тема,па докле? Макрина and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Опет слична тема,па докле? Док је света и века и Срба....а преподобно монаштво увек и увек је нај нај у свему,такође у Срба...ето...па нека,Хвала Богу... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 а преподобно монаштво увек и увек је нај нај у свему,такође у Срба Да, да ... срећом па су српски попови већином остали нормални и чине најбољи део Цркве, али је зато монаштво СПЦ мрак и пакао. То се добро видело на случају са монахом Артемијем, то се добро види у гомили непослушних монаха по епархијама, то се види по распусном животу по појединим српским манастирима. Боље да не причам о томе ... знам и имена и презимена и њихова "преподобна" дела. Миљан Крстић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 @Проклос о Дијадохос УУУ, ле-ле ле-ле ле-ле. Полако брате... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Полако брате... Што? Па, зар не написа горе попадија да је тако у Срба? Пошто већ генерализује, онда вероватно сви тако мислимо и што да не додам и ја по који српски препознатљиви речник? Иначе, ово горе је иронична хипербола. Ја не знам да Срби не иду у Цркву због попова и не знам да је тако обичај у Срба. Такав је обичај код појединаца, нема то везе са народом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Stari problem, nigde novog resenja. Ja 'fala Bogu imam tu srecu imam pa znam mnoge dobre popove i sluzhbenike crkve. Nazalost neki nemaju...Bozija volja valjda.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 А у коју Цркву идеш? А, а? :Viannen_loungelizard: Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 А у коју Цркву идеш? А, а? :Viannen_loungelizard: Pravo ti kazem nisam nesto u poslednjih par meseci isao na sluzhbe, par puta sam svratio kod Rasine oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Извини, мислила сам само да изрекламирамо нашу Наравно, и Цркву на Расини. Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Извини, мислила сам само да изрекламирамо нашу Наравно, и Цркву на Расини. Sve su Crkve nase crkve. (: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Право велиш, ал` Саборна је Саборна још ако је парохијска... И ја сам, у последње време, пресрећна кад могу да се извучем и одем на службу, па све поскакујем док ходам keka and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 ја баш имам среће да моји подгорички свештеници су сви до једно ОДЛИЧНИ и одговарају чак и времену у којем живимо ) Млађони, Макрина and Милан Б је реаговао/ла на ово 3 "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука