pokajnik83 Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Ja odoh za pola sata...Jedva cekam da se pridruzim malom stadu Pravslavnih (nas 30-ak). stadaradim И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Hristos vaskrse Svi!!!Koliko je samo decice bilo,svi se pricestili,divota,radost i veselje.Hrisots vaskrse!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 24, 2011 girl_jumping Svi!!!Koliko je samo decice bilo,svi se pricestili,divota,radost i veselje.Hrisots vaskrse!!! Такође је код нас било прелепо. Код мене цела Црква пева те и то даје невероватну чар служби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Ljudi,ja sam se danas oduševila:puna Crkva,došla su deca sa veroučiteljem uzrasta od 7 do 10 godina i pevala Hristos Voskrese,celu Liturgiju,čak su nam priredili priredbicu posle iste 319.gif Orila se Crkva od dečije pesme i radosti...Jednostavno vam ne mogu opisati kakav je to osećaj...To je prava radost,ona najiskrenija,Božanska...PRELEPO .mense. dada dada leteti Još uvek mi je u mislima i u srcu taj osećaj :cheesy: :bla: Inače,idem i sutra obavezno... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Hm ja se ispalila sinoc... na vestima rekose da se sluzi u 00h i ja otisla taxijem u poslednjem trenutku i nemaaaa... Al` sva sreca cika taxista je mnogo dobar covek i ja mu redovna musterija i nije mi naplatio povratak :cheesy: Tako da... 319.gif Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Bila pricestila se8 :cheesy:... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Ljudi,ja sam se danas oduševila:puna Crkva,došla su deca sa veroučiteljem uzrasta od 7 do 10 godina i pevala Hristos Voskrese,celu Liturgiju,čak su nam priredili priredbicu posle iste womens Orila se Crkva od dečije pesme i radosti...Jednostavno vam ne mogu opisati kakav je to osećaj...To je prava radost,ona najiskrenija,Božanska...PRELEPO vaistinu 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel Još uvek mi je u mislima i u srcu taj osećaj 1312_womens vaistinu Inače,idem i sutra obavezno... Слава Богу 0442_feel 0442_feel 0442_feel http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 24, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Ljudi,ja sam se danas oduševila:puna Crkva,došla su deca sa veroučiteljem uzrasta od 7 do 10 godina i pevala Hristos Voskrese,celu Liturgiju,čak su nam priredili priredbicu posle iste Orila se Crkva od dečije pesme i radosti...Jednostavno vam ne mogu opisati kakav je to osećaj...To je prava radost,ona najiskrenija,Božanska...PRELEPO bliss jeeee 0442_feel vaistinu 319.gif 319.gif Još uvek mi je u mislima i u srcu taj osećaj Hristos vaskrse 319.gif Inače,idem i sutra obavezno... 319.gif предивно секана Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Сутра ујутро опет Hristos vaskrse http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malaMaia Написано Април 24, 2011 Пријави Подели Написано Април 24, 2011 Joj i ja jedva cekam jutrooo Hristos vaskrse Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Што волем недељну Литургију! 0110_hahaha Ја идем сутра, а ви? СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 120 km ali idem stadaradim omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 120 km ali idem hodočašće? stadaradim "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 ma jok... imam toliko do crkve... Dijaspora brate.... 0205_whistling omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 120 km ali idem hodočašće? 0102_laugh 0205_whistling Хаџи Глорија Мартијевић... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука