Jump to content

Долазите ли сутра на (у) Литургију?

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Ja odoh za pola sata...Jedva cekam da se pridruzim malom stadu Pravslavnih (nas 30-ak).

stadaradim

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Гости

girl_jumping Svi!!!Koliko je samo decice bilo,svi se pricestili,divota,radost i veselje.Hrisots vaskrse!!!

Такође је код нас било прелепо. Код мене цела Црква пева те и то даје невероватну чар служби.
Подели на овим сајтовима

Ljudi,ja sam se danas oduševila:puna Crkva,došla su deca sa veroučiteljem uzrasta od 7 do 10 godina i pevala Hristos Voskrese,celu Liturgiju,čak su nam priredili priredbicu posle iste 319.gif Orila se Crkva od dečije pesme i radosti...Jednostavno vam ne mogu opisati kakav je to osećaj...To je prava radost,ona najiskrenija,Božanska...PRELEPO :( .mense. dada dada leteti Još uvek mi je u mislima i u srcu taj osećaj :cheesy: :bla:

Inače,idem i sutra obavezno...

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Hm ja se ispalila sinoc... na vestima rekose da se sluzi u 00h i ja otisla taxijem u poslednjem trenutku i nemaaaa... Al` sva sreca cika taxista je mnogo dobar covek i ja mu redovna musterija i nije mi naplatio povratak  :cheesy:

Tako da...  319.gif

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Ljudi,ja sam se danas oduševila:puna Crkva,došla su deca sa veroučiteljem uzrasta od 7 do 10 godina i pevala Hristos Voskrese,celu Liturgiju,čak su nam priredili priredbicu posle iste womens Orila se Crkva od dečije pesme i radosti...Jednostavno vam ne mogu opisati kakav je to osećaj...To je prava radost,ona najiskrenija,Božanska...PRELEPO vaistinu 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0442_feel Još uvek mi je u mislima i u srcu taj osećaj 1312_womens vaistinu

Слава Богу  0442_feel 0442_feel 0442_feel

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ljudi,ja sam se danas oduševila:puna Crkva,došla su deca sa veroučiteljem uzrasta od 7 do 10 godina i pevala Hristos Voskrese,celu Liturgiju,čak su nam priredili priredbicu posle iste :drugarstvo: Orila se Crkva od dečije pesme i radosti...Jednostavno vam ne mogu opisati kakav je to osećaj...To je prava radost,ona najiskrenija,Božanska...PRELEPO bliss jeeee 0442_feel vaistinu 319.gif 319.gif Još uvek mi je u mislima i u srcu taj osećaj Hristos vaskrse 319.gif

319.gif предивно секана
Подели на овим сајтовима

Сутра ујутро опет  Hristos vaskrse

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Joj i ja jedva cekam jutrooo  Hristos vaskrse

:drugarstvo:

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...