Лидија Миленковић Написано Март 5, 2011 Пријави Подели Написано Март 5, 2011 Ако Бог да-ДА ! greengrin Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja M Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 JA I NE OSJECAM POTREBU ICI U CRKVU KAD STE VI TU,DIVNI STE.OSJECAM SE CITAV DAN KAO NA LITURGIJI. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Да се чекирам и ја... :cheesy: Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Bio. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Bila sam .kov..Danas je u mojoj parohijskoj Crkvi Svetog Velikomučenika Kneza Lazara u banjalučkoj parohiji Lazarevo Svetu Arhijerejsku Liturgiju Služio NJegovo Preosveštenstvo Episkop banjalučki G.Jefrem uz sasluženje naših parohijskih sveštenika,gdje smo dobili blagoslov našeg vladike za predstojeći Vaskršnji post. facenew22222222 ekstra "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Била сам. У мом парохијском храму, годинама уназад, сваке недеље на литургију долази млада породица са троје деце. То су три дечака од којих најстарији има око десет година и саслужује у олтару, одевен као чтец.Све што чини чини достојанствено и озбиљно.До скоро је носио други послужавник за прилоге идући за својим оцем, а од недавно он носи први послужавник, а други носи његов млађи брат који има око седам година. Диван призор. Али, то није све. Пре две недеље кренули њих двојица да скупљају прилоге кад ја осетим неко комешање и жагор, људи се смешкају некако озарени... Погледам , кад оно иду њих двојица усредсређени и озбиљни, само тако, а за њима иде и онај најмлађи који има само три године... Мали као неки мишић, али сав важан, иде с подигнутом брадом, не осврћући се на наше коментаре и добацивања, а његово мало озбиљно лице нам говори:- Можете рачунати и на мене... Јер, ни он, тако мали, не пропушта ниједну литургију... Била сам ганута. Слава Господу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Март 6, 2011 Пријави Подели Написано Март 6, 2011 Bila sam bleh.Danas je u mojoj parohijskoj Crkvi Svetog Velikomučenika Kneza Lazara u banjalučkoj parohiji Lazarevo Svetu Arhijerejsku Liturgiju Služio NJegovo Preosveštenstvo Episkop banjalučki G.Jefrem uz sasluženje naših parohijskih sveštenika,gdje smo dobili blagoslov našeg vladike za predstojeći Vaskršnji post. 0110_hahaha blehЈедан део бих могао да ирадим копи-пејстБио сам bleh. Данас је у мојој парохијској Цркви Светог Великомученика Кнеза Лазара.... у Архиепископији Београдско-карловачкој, у Београду, на Звездари, Свету Литургију служио протојереј ставрофор о.Драгослав, а саслуживали му протојереј ставрофор о.Зарија, протојереј о.Мирко и два ђакона. 4chsmu1 :cheesy: "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Bila sam katanac.Danas je u mojoj parohijskoj Crkvi Svetog Velikomučenika Kneza Lazara u banjalučkoj parohiji Lazarevo Svetu Arhijerejsku Liturgiju Služio NJegovo Preosveštenstvo Episkop banjalučki G.Jefrem uz sasluženje naših parohijskih sveštenika,gdje smo dobili blagoslov našeg vladike za predstojeći Vaskršnji post. 0110_hahaha Један део бих могао да ирадим копи-пејстБио сам . Данас је у мојој парохијској Цркви Светог Великомученика Кнеза Лазара.... у Архиепископији Београдско-карловачкој, у Београду, на Звездари, Свету Литургију служио протојереј ставрофор о.Драгослав, а саслуживали му протојереј ставрофор о.Зарија, протојереј о.Мирко и два ђакона. .mislise. smej.gif 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 12, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 12, 2011 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 12, 2011 Пријави Подели Написано Март 12, 2011 Наравно.И за певницом сам,са вееееликим задовољством leteti 0442_feel slava3 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 12, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 12, 2011 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 причестио сам се, појао и обрадовао... greengrin greengrin greengrin пјевали смо "Тијело Христово примитееее"..... greengrin greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Bila! .mislise. Pricestila se! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 0442_feel 0442_feel 0442_feel Bila i pričestila se slava3 t4431 Na zdravlje i spasenje svima! "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Март 13, 2011 Пријави Подели Написано Март 13, 2011 Bila i pricestila se,sa svojom decicom... 0442_feel 0442_feel "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука