Милан Меденица :) Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 мислим да ћеш овде пронаћи одговоре, имаш лепо по приговорима против причешћа подељено шта и како. http://www.verujem.org/teologija/nikodim_svetogorac.htm клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margarita Написано Септембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Ја сам била данас у Саборној цркви, служио је патријарх, па сам сад скроз хепи Баш је било лепо а служен је и парастос за кнеза Милоша Обреновића(150 година од смрти). 0110_hahaha "Недостатак љубави ништа не може заменити.Али љубав замењује све недостатке."(Отац Тадеј) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Nažalost ne mogu...bolestan sam.Е брееееее...To i ja kažem. Брате мој малени, да знаш да си ми недостајао...али само кратко, јер знам да иако физички ниси био са нама, срцем си био, јер смо сви Једно у Једном! nesiguran 1405_love 8086.gif "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Септембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Nažalost ne mogu...bolestan sam.Е брееееее...To i ja kažem. Брате мој малени, да знаш да си ми недостајао...али само кратко, јер знам да иако физички ниси бо са нама, срцем си био, јер смо сви Једно у Једном! nesiguran 1405_love 8086.gif Da i meni je bilo žao što ne mogu da dodjem.Ali dobro,tu sam sledeće nedelje. 1405_love Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Nažalost ne mogu...bolestan sam.Е брееееее...To i ja kažem. Брате мој малени, да знаш да си ми недостајао...али само кратко, јер знам да иако физички ниси бо са нама, срцем си био, јер смо сви Једно у Једном! nesiguran 1405_love 8086.gif Da i meni je bilo žao što ne mogu da dodjem.Ali dobro,tu sam sledeće nedelje. 1405_loveшто не сутра већ, Крстовдан је? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Септембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Škola. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Škola.уф, баш искушење. nesiguran 8086.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Септембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Ако Бог да, идемо и водимо сина с нама! nesiguran Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Škola. Ма без секирације,бићемо опет заједно...осетићеш Ти то сигуран сам.. nesiguran 1405_love 8086.gif "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Idem i jedva čekam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Октобар 2, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2010 Idem i jedva čekam! Такође, зато ускоро морам да спавам. Лаку ноћ. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Људи, треба да се одмара, тумороу је Литургија. Лаку ноћ и нека вам је срећан почетак поста. Ви који се премишљате да ли да постите одмах или сад одлучите се што пре, ви који сте зацртали да постите ону задњу недељу "пред причес' "запитајте се да ли је тако Црква благословила и да ли би то баш тако требало да буде, а ви који ич не размишљате о посту- шта да вам кажем- и то је избор. Ми хришћани треба да знамо да онај који не једе нека не осуђује онога који једе, јер јело или нејело неће од смрти спасити ни једне ни друге. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Људи, треба да се одмара, тумороу је Литургија. Лаку ноћ и нека вам је срећан почетак поста. Ви који се премишљате да ли да постите одмах или сад одлучите се што пре, ви који сте зацртали да постите ону задњу недељу "пред причес' "запитајте се да ли је тако Црква благословила и да ли би то баш тако требало да буде, а ви који ич не размишљате о посту- шта да вам кажем- и то је избор. Ми хришћани треба да знамо да онај који не једе нека не осуђује онога који једе, јер јело или нејело неће од смрти спасити ни једне ни друге. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 da,idem sutra.... u hram u koji dugo nisam išao facenew22222222 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Ujutro (ako kasno legnem) kad se dignem dogegam se Hrama ovako klapklap a vracam se ovako stadaradim Mada na liturgiju ovako bi trebalo da oblecemo,jer nam daje slobodu ekstra 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука