Jump to content

Долазите ли сутра на (у) Литургију?

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Ја сам била данас у Саборној цркви, служио је патријарх, па сам сад скроз хепи :( Баш је било лепо а служен је и парастос за кнеза Милоша Обреновића(150 година од смрти).  0110_hahaha

"Недостатак љубави ништа не може заменити.Али љубав замењује све недостатке."(Отац Тадеј)

Подели на овим сајтовима

Nažalost ne mogu...bolestan sam.

Е брееееее...
To i ja kažem.

Брате мој малени, да знаш да си ми недостајао...али само кратко, јер знам да иако физички ниси био са нама, срцем си био, јер смо сви Једно у Једном!

nesiguran

1405_love

8086.gif

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Е брееееее...
To i ja kažem.

Брате мој малени, да знаш да си ми недостајао...али само кратко, јер знам да иако физички ниси бо са нама, срцем си био, јер смо сви Једно у Једном!

nesiguran

1405_love

8086.gif

Da i meni je bilo žao što ne mogu da dodjem.Ali dobro,tu sam sledeće nedelje. 1405_love

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Е брееееее...
To i ja kažem.

Брате мој малени, да знаш да си ми недостајао...али само кратко, јер знам да иако физички ниси бо са нама, срцем си био, јер смо сви Једно у Једном!

nesiguran

1405_love

8086.gif

Da i meni je bilo žao što ne mogu da dodjem.Ali dobro,tu sam sledeće nedelje. 1405_love
што не сутра већ, Крстовдан је?
Подели на овим сајтовима

Škola.

Ма без секирације,бићемо опет заједно...осетићеш Ти то сигуран сам..

nesiguran

1405_love

8086.gif

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Гости
Guest свештеник Иван

Људи, треба да се одмара, тумороу је Литургија.

Лаку ноћ и нека вам је срећан почетак поста. Ви који се премишљате да ли да постите одмах или сад одлучите се што пре, ви који сте зацртали да постите ону задњу недељу "пред причес' "запитајте се  да ли је тако Црква благословила и да ли би то баш тако требало да буде, а ви који ич не размишљате о посту- шта да вам кажем- и то је избор. Ми хришћани треба да знамо да онај који не једе нека не осуђује онога који једе, јер јело или нејело неће од смрти спасити ни једне ни друге. 

Подели на овим сајтовима

Људи, треба да се одмара, тумороу је Литургија.

Лаку ноћ и нека вам је срећан почетак поста. Ви који се премишљате да ли да постите одмах или сад одлучите се што пре, ви који сте зацртали да постите ону задњу недељу "пред причес' "запитајте се  да ли је тако Црква благословила и да ли би то баш тако требало да буде, а ви који ич не размишљате о посту- шта да вам кажем- и то је избор. Ми хришћани треба да знамо да онај који не једе нека не осуђује онога који једе, јер јело или нејело неће од смрти спасити ни једне ни друге. 

facenew22222222
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...