Јован Чакарески Написано Јул 3, 2010 Пријави Подели Написано Јул 3, 2010 s.o.s. Daaaaaaaaaa :0104cheesy: :0104cheesy: crvenilo :0104_cheesy: algabacaju isus-sinai pravopop 8084.gif dada Samo da s.o.s. nepada s.o.s. s.o.s. http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Bio sam danas. Sutra sam planirao da ne idem, zbog obaveza s poslom. No, moram, hor mora da bude pun, pošto dolazi Patrijarh. лепо, био данас Патријарх код нас у Храму са владиком Антонијем.http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B5_%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%9B клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Ja sam do kasno radio ipak i prespavao jutros eheeeej Ček... gde kod "vas" u hramu? Služio je jutros kod "nas" - u svetosavskom. To bilo zbog ovog parlamenta dijaspore, jer je u parohijskom imao kasnije susret s predstavnicima tog parlamenta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Ja sam do kasno radio ipak i prespavao jutros eheeeej Ček... gde kod "vas" u hramu? Služio je jutros kod "nas" - u svetosavskom. To bilo zbog ovog parlamenta dijaspore, jer je u parohijskom imao kasnije susret s predstavnicima tog parlamenta. пи бре, да си устао на време стајали би један поред другог joooj иначе, да и између осталог је у храму светог Саве служио због тога dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Ja sam do kasno radio ipak i prespavao jutros eheeeej Ček... gde kod "vas" u hramu? Služio je jutros kod "nas" - u svetosavskom. To bilo zbog ovog parlamenta dijaspore, jer je u parohijskom imao kasnije susret s predstavnicima tog parlamenta. пи бре, да си устао на време стајали би један поред другог joooj dadaиначе, да и између осталог је у храму светог Саве служио због тога dada Pa ako pevaš u horu, možda bi stajali jedan pored drugog Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 A znam da ne pevaš, znali bi se inače valjda eheeeej Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 A znam da ne pevaš, znali bi se inače valjda :cheesy2: stadaradim мислим да би људи плакали од смеха, са све служећима који две везане речи не би могли да склопе од кривљења од смеха кад би ја певао. stadaradim клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Hm, pa ako si ti u svetosavskoj, možda se znamo iz viđenja...Doduše, ja već neko vreme pevam samo u velikom hramu, u 7.30. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Hm, pa ako si ti u svetosavskoj, možda se znamo iz viđenja...Doduše, ja već neko vreme pevam samo u velikom hramu, u 7.30.знам ти лик са фејса, али мислим да се нисмо угледали ...нема везе, променићемо то stadaradim клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Долазите ли сутра? Сајт Цркве рођења Светог Јована у Београду http://svjovankrstitelj.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Max Butcher Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Na zalost ne sHa_sarcasticlol Istorija se bazira na stvarnim dogadjajima, a ne na izmisljenim pricama! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Долазите ли сутра? Сајт Цркве рођења Светог Јована у Београду http://svjovankrstitelj.com/ sHa_sarcasticlol "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Na zalost ne sHa_sarcasticlolРазумем Те Макс... има времена Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 ДА! 4chsmu1 и причешћујем се 4chsmu1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Даааааа 4chsmu1 :cheesy: dada 4chsmu1 ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука