SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Inace to je stari srpski pozdrav......dok debil Drsakovic nije ,,darivao,,Srbima ustaski pozdrav......komunizam je napravio cudo u srpskim glavama..... Лидија Миленковић, Драган Јашић, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 vera u tim je najbitnija. Nista trening, nista odricanja, nista predanost, nista muka i znoj... samo vera То је код нас суштински проблем. Имамо спортисте међу најбољима у свету, где год оду прославе се и прославе тим за који играју и државу или град, све једно. Али кад играју у нашој репрезентацији онда је то катастрофа, ретко кад се дешава да одиграју тимски. Наравно и тренинг, и одрицања и преданост али и вера у тим ! Све је то битно. Но ми у овом последњем оскудевамо... cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Pa Sveta Trojica su tim.... :bleh: Kuku majko, opet jeres... sta je deco s vama u poslednje vreme? Tolko sam pored vas naucio o pravoslavlju da se uvatim kako mene bude sramota kad odvalite nesto anticrkveno... Лидија Миленковић, Зосима, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Inace to je stari srpski pozdrav......dok debil Drsakovic nije ,,darivao,,Srbima ustaski pozdrav......komunizam je napravio cudo u srpskim glavama..... Cemu sluzi pozdrav? Hriscani se po delima oznaju a ne po pantomimi. mozes u carstvo nebesko i bez tri prsta... ja ti garantujem, casna ateisticka пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Хехе,подсетили сте ме на онај показни виц, кад дрвосеча наручује пиће у кафани , дигне руку и каже: "пет пива за момке из пилане" ,а на руци само три прста (цела) Лидија Миленковић and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Cemu sluzi pozdrav? Hriscani se po delima oznaju a ne po pantomimi. mozes u carstvo nebesko i bez tri prsta... ja ti garantujem, casna ateisticka Hriscani se poznaju po veri u Svetu Trojicu....sto upravo taj simbol i predstavlja.... . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Kuku majko, opet jeres... sta je deco s vama u poslednje vreme? Tolko sam pored vas naucio o pravoslavlju da se uvatim kako mene bude sramota kad odvalite nesto anticrkveno... ateista zna o jeresi kao sto slep covek zna o lepoti slike mona lize...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јул 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Момци су показали шта је делатна вера. Оно што савремени антитеисти никада неће схватити - једно наше дело снажније од милион њихових негативних спиновања. Одатле произилази њихова фрустрација. Убијају се по савремним медијима и путем свих могућих друштвених мрежа и сл. да омаловаже веру, а онда им овакви момци или Милица Дабовић сруше све. И наравно да дође до оваквих смарања. Но, то је нормално. Фрустрација је то. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Hriscani se poznaju po veri u Svetu Trojicu....sto upravo taj simbol i predstavlja.... . Znaci dzaba vera i sve, ako ne dizes simbol, nista od rajske lepote пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Момци су показали шта је делатна вера. Оно што савремени антитеисти никада неће схватити - једно наше дело снажније од милион њихових негативних спиновања. Одатле произилази њихова фрустрација. Убијају се по савремним медијима и путем свих могућих друштвених мрежа и сл. да омаловаже веру, а онда им овакви момци или Милица Дабовић сруше све. И наравно да дође до оваквих смарања. Но, то је нормално. Фрустрација је то. Pa ja to otkad pricam. Ne cak ni frustracija nego cista ljubomora. Аурор је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Слава Богу !!!!!! ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Момци су показали шта је делатна вера. Ispada da su Ameri u finalu pokazali da je njihova vera mnogo jača... Оно што савремени антитеисти никада неће схватити - једно наше дело снажније од милион њихових негативних спиновања. Vaše delo? Nisam znao da si i ti igrao na šampionatu... nego, kad si već bio deo tog tima i imaš inside info, jel su baš svi igrači pravoslavni vernici ili ima možda među njima i pripadnika druge veroispovesti ili ateista? hansbrough and cloudking је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Ја целу ствар гледам из скроз друге перспективе... Мислим да је показивање три спојена прста добра ствар јер већ постоји навика код спортиста да нешто показују при радовању, химнама, мотивацији и сл., као симбол српства, па је у тој прилици боље спајати прсте јер је то начин на који је српска војска кроз историју полагала заклетву те се може повезати са националном традицијом, много пре и боље него три раздвојена прста која су се користила од стране усташа и других квислинга по Европи (да не качим сад слике могу лако да се нађу, и Анте Павелић и други како показују три прста, сем ако нису неке монтаже или случајно ухваћени тренуци или шта ти ја знам), што је скроз неукусно да показује било ко а поготово народ који је уз неке друге, највише страдао од нацизма. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јул 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Ispada da su Ameri u finalu pokazali da je njihova vera mnogo jača... Vaše delo? Nisam znao da si i ti igrao na šampionatu... nego, kad si već bio deo tog tima i imaš inside info, jel su baš svi igrači pravoslavni vernici ili ima možda među njima i pripadnika druge veroispovesti ili ateista? Сви су играчи православни. Ако се упореди САД и Срб и оно шта је ко урадио, испада да је вера ових момака МНОООГО јача. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Ако се упореди САД и Срб и оно шта је ко урадио, испада да је вера ових момака МНОООГО јача. Korelacija nije i uzrocno-posledicna veza. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука