Jump to content

Вера их ојачала: Јуниори постали први српски тим који подиже три спојена прста

Оцени ову тему

Препоручена порука

Inace to je stari srpski pozdrav......dok debil Drsakovic nije  ,,darivao,,Srbima ustaski pozdrav......komunizam je napravio cudo u srpskim glavama.....

32066_124012137633644_100000745762879_17

Подели на овим сајтовима

vera u tim je najbitnija. Nista trening, nista odricanja, nista predanost, nista muka i znoj... samo vera :D

То је код нас суштински проблем. Имамо спортисте међу најбољима у свету, где год оду прославе се и прославе тим за који играју и државу или град, све једно. Али кад играју у нашој репрезентацији онда је то катастрофа, ретко кад се дешава да одиграју тимски.

Наравно и тренинг, и одрицања и преданост али и вера у тим !

Све је то битно. Но ми у овом последњем оскудевамо...

Подели на овим сајтовима

Pa Sveta Trojica su tim.... :bleh:

Kuku majko, opet jeres... sta je deco s vama u poslednje vreme?

Tolko sam pored vas naucio o pravoslavlju da se uvatim kako mene bude sramota kad odvalite nesto anticrkveno...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Inace to je stari srpski pozdrav......dok debil Drsakovic nije  ,,darivao,,Srbima ustaski pozdrav......komunizam je napravio cudo u srpskim glavama.....

32066_124012137633644_100000745762879_17

Cemu sluzi pozdrav? Hriscani se  po delima oznaju a ne po pantomimi.

mozes u carstvo nebesko i bez tri prsta... ja ti garantujem, casna ateisticka ;)

Подели на овим сајтовима

Хехе,подсетили сте ме на онај  показни виц, кад дрвосеча наручује пиће у кафани , дигне  руку и каже:  "пет пива за момке из пилане" ,а на руци само три прста (цела)

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Момци су показали шта је делатна вера.

Оно што савремени антитеисти никада неће схватити - једно наше дело снажније од милион њихових негативних спиновања.

Одатле произилази њихова фрустрација. Убијају се по савремним медијима и путем свих могућих друштвених мрежа и сл. да омаловаже веру, а онда им овакви момци или Милица Дабовић сруше све. И наравно да дође до оваквих смарања.

Но, то је нормално. Фрустрација је то.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Оно што савремени антитеисти никада неће схватити - једно наше дело снажније од милион њихових негативних спиновања.

Одатле произилази њихова фрустрација. Убијају се по савремним медијима и путем свих могућих друштвених мрежа и сл. да омаловаже веру, а онда им овакви момци или Милица Дабовић сруше све. И наравно да дође до оваквих смарања.

Но, то је нормално. Фрустрација је то.

Pa ja to otkad pricam. Ne cak ni frustracija nego cista ljubomora.

Подели на овим сајтовима

Слава Богу !!!!!!

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ispada da su Ameri u finalu pokazali da je njihova vera mnogo jača... :)

Vaše delo?  Nisam znao da si i ti igrao na šampionatu... nego, kad si već bio deo tog tima i imaš inside info, jel su baš svi igrači pravoslavni vernici ili ima možda među njima i pripadnika druge veroispovesti ili ateista?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ја целу ствар гледам из скроз друге перспективе... Мислим да је показивање три спојена прста добра ствар јер већ постоји навика код спортиста да нешто показују при радовању, химнама, мотивацији и сл., као симбол српства, па је у тој прилици боље спајати прсте јер је то начин на који је српска војска кроз историју полагала заклетву те се може повезати са националном традицијом, много пре и боље него три раздвојена прста која су се користила од стране усташа и других квислинга по Европи (да не качим сад слике могу лако да се нађу, и Анте Павелић и други како показују три прста, сем ако нису неке монтаже или случајно ухваћени тренуци или шта ти ја знам), што је скроз неукусно да показује било ко а поготово народ који је уз неке друге, највише страдао од нацизма.

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ispada da su Ameri u finalu pokazali da je njihova vera mnogo jača... :)

Vaše delo?  Nisam znao da si i ti igrao na šampionatu... nego, kad si već bio deo tog tima i imaš inside info, jel su baš svi igrači pravoslavni vernici ili ima možda među njima i pripadnika druge veroispovesti ili ateista?

Сви су играчи православни.

Ако се упореди САД и Срб и оно шта је ко урадио, испада да је вера ових момака МНОООГО јача.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...