Данче* Написано Септембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2016 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Човек Жоја Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 АлександраВ and Tavita је реаговао/ла на ово 2 Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 9 minutes ago, Човек Жоја рече Данас ми смо сами ту хајмо ми у вис... Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 18, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2016 Opet, mnogo mi se više dopada kako je on izveo ovu pesmu nego kakva je u originalu. Ovo mi je jedna od balada koje mi teško padaju... "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 20, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2016 Tavita је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Октобар 29, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2016 Tavita је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 "There were certain songs that were supposed to be on the record that got kicked off. 'Honey' was supposed to be on the record and, in retrospect, I wish it had been. I kicked it off for 'The Wrong Band.' Under the Pink wept when 'Honey' wasn't on, and she still is angry with me about it." -- Tori Amos [Blender - Feb/March 2002] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 Tavita and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 1, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2016 Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 2, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2016 Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 11, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2017 АлександраВ, ivona and Биљана 1234 је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Мај 21, 2017 Пријави Подели Написано Мај 21, 2017 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука