Зосима Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Kratko ali **bitačno ! :774236lrsdhmiw4r: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Анатомија - испразност којом се многи баве? Антиномија - испразност којом се многи баве? Антонов - испразност којом многи лете? Алкохол - ултимативна истина? Sir Oliver, Mironosica and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 :774236lrsdhmiw4r: Ja se ne foliram da sam hrišćanin sa pristojnim vokabularom cloudking је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 @Megi A sta si ti nepristojna i vulgarna deistkinja? ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 @Megi A sta si ti nepristojna i vulgarna deistkinja? Da ! A ti, znaš li šta si ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Radikalni empiristi su jedno, ne pobijam ničije iskustvo, samo se ograđujem od sopstvenog, jer znam da me parabolično navodi na prigušen osjećaj, kad sortiram veleiskustvo iz raščlanjenih pojmova. Nije iskustvo toksično bez asketskog korala. Радикални емпириста... Сада кажеш да ово своје искуство нисам умом и душом процијенио и нисам упоредио са "велеискуствима"...кад оно јесам па ти зато и говорим. Можеш се ограђивати од свог искуства колико хоћеш, увијек ћеш га имати. Само твоје схватање неког текста је твоје и само твоје искуство. Иако кажеш да "сортираш велеискуство" других, ти заправо стичеш своје искуство помоћу тога. Значи да би се требао оградити и од тих текстова које читаш, јер је и то...твоје искуство. Шта ти на крају остаје? Нити разум, нити искуство, само срце које не можеш да схватиш нити да искусиш. А каква је то љубав без схватања и осјећања? Превише хладна, превише мрачна. Сад не бих волио да си трол, јер сам се толико унио у причу Искрено, ја се помало кајем што сам се регистровао овде. Постоје неки форуми где лепо можеш да добијеш одговоре на своја питања, и то чак у роману, све ти лепо објасне што је у складу са Правслављем Зар му се не објашњава овдје? Прво су пала објашњења зашто астрономија није штетна и није беспотребна, и зашто је уопште непотребно поставити такво питање. Јуре потом негира и разум и искуство због могућности неприближавања Богу, а Мидраш је дао цитате који објашњавају зашто је то погрешан приступ. Објашњава му се, али он то не региструје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Da ! A ti, znaš li šta si ? Varvarin teista 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Ja se ne foliram da sam hrišćanin sa pristojnim vokabularom Па ако ниси,што си ме цитирала? Ја сам све што не ваља,али фолирант нисам... Заиста бих волео да си заиста хришћанка,она права литургијска,па таман псовала на сав глас... На прсте једне руке могу набројати људе који су отишли из Цркве, а ти си једна од њих... Молим, да се вратите, и угојено теле спремимо... :smile: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Nego, čemu usmjerenje na istraživanje nečega što je samo po sebi nedostižno, otkud potreba da ispitujemo nebo uopšte? Исто питање, само примењено на другу област: откуд потреба да свирамо и стварамо музику? Sir Oliver and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Исто питање, само примењено на другу област: откуд потреба да свирамо и стварамо музику? Djavolja rabota....u raju nece biti muzike.....samo cvkut ptica.....i mirisna polja cvetnoga maja..... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Hehe, ovakav post bi za jednog pravosalvca trebalo da je jeres? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Djavolja rabota....u raju nece biti muzike.....samo cvkut ptica.....i mirisna polja cvetnoga maja..... U bre... onda mi je drago sto ne idem tamo пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Djavolja rabota....u raju nece biti muzike.....samo cvkut ptica.....i mirisna polja cvetnoga maja..... Kako nece? Slusacemo Mikija kako svira gusle na livadi. :D RYLAH, DYNABLASTER and SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Kako nece? Slusacemo Mikija kako svira gusle na livadi. :D То ће пре бити паклене муке за све нас који нисмо пошли његовим путем DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука