Arsenija Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Da li ste hrabri ili kukavica? Šta je za vas hrabrost i kako se ona manifestuje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Čovek koji nije hrabar ne može biti ni pošten,jer za poštenje su potrebne žrtve kakve kukavica ne ume da podnese,a potrebna je i velikodušnost koju on ne može razumeti." Jovan Dučić gago.m, Срђан Ранђеловић and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Храброст је када умиреш од страха, а ипак идеш даље. Џон Вејн Sara", Милан Ракић, Лидија Миленковић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Hrabrost je vrlina na osnovu koje ljudi u opasnosti čine plemenita dela. Aristotel Sara" and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Ljudi koji mrze, to su najprije glupaci, a zatim i kukavice, ali nikad heroji. Dučić Срђан Ранђеловић and Sara" је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost,a nežnost kukavičluk,a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost,a ćutanje neznanje. Khalil Gibran Sara", Срђан Ранђеловић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Ljudski kukavičluk i životinjska hrabrost... http://trojka.rs/vesti/svet/pas-iz-smeca-spasio-bacenu-prerano-rodjenu-bebu-foto javor and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 ne mogu da verujem ovo za džukca I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Храброст је искочити из исправног авиона(хеликоптера)... Зато пилоти никада не могу да "схвате" падобранце! Лидија Миленковић and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 "Hrabrost nije odsustvo straha, hrabrost je ono što radimo iako osećamo strah." Pojmanemamko Prezimenović Срђан Ранђеловић, Arsenija and Zero је реаговао/ла на ово 3 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 ne mogu da verujem ovo za džukca Ja mogu za džukca,ali ne mogu za majku koja je bacila bebu.... :smiley-shot: Nemam ni malo razumevanja, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 БЕСЕДА о страху безбожника Бјеже безбожници кад их нико не гони, а праведници су као лавићи без страха (Приче Сол. 28, 1) И сенке се боје безбожници; сенке од дрвећа чине им се као војске. Где год шта шушне, безбожник мисли: осветник.долази! Треперење лишћа он чује као звеку синџира; гласове птица он прима као поклич ловаца који јуре дивљач; траву он гледа као шпијуна свога злочина; воду као сведока против себе; сунце као судију; звезде као подсмеваче. О браћо моја, колико се лажи рађају из страха! Јер и страх је од греха, грех од ђавола, а ђаво је отац сваке лажи. Страх је први плод греха. Кад Адам сагреши, он се сакри испред лица Божјег. И кад га Бог викну, он рече: чух глас твој, па се поплаших (Пост. 3, 10). Пре греха Адам није знао за страх; нити се скривао испред лица Божјег, но, напротив, јурио је вазда у сусрет Богу. А чим згреши, поплаши се! А праведници су као лавићи без страха. Без греха, без страха. Без греха, без немоћи. Безгрешни су моћни врло моћни, и храбри врло храбри. Праведници су снажни и неустрашиви. Такви су праведници, само праведници. О Господе безгрешни, спаси нас од празнога страха, но пре тога сачувај нас од греха, страху родитеља. Теби слава и хвала вавек. Амин. Свети владика Николај Sara", Vecana and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Generalno, vidim sebe kao kukavicu Храброст је када умиреш од страха, а ипак идеш даље. Џон Вејн A ovo jeste hrabrost i po mojim merilima, ne odsustvo straha, već delanje uprkos strahu "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 Generalno, vidim sebe kao kukavicu I ja sam kukavica Hrabrost boli,a ja nemam hrabrosti da trpim i zato se stalno vrtim u svom krugu gde uvek vlada zakon linije manjeg otpora. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 9, 2013 Пријави Подели Написано Јул 9, 2013 I ja sam kukavica Hrabrost boli,a ja nemam hrabrosti da trpim i zato se stalno vrtim u svom krugu gde uvek vlada zakon linije manjeg otpora. I ja isto. Bio sam tako tužan dok sam čitao ovaj komentar, a onda mi majka reče da odem u kuhinju i da provirim u rernu, da vidim da nije "izgoreo" kolač koji je stavila da se peče. Onda sam se slatko nasmejao Da, hrabrost boli. Hvala na komentaru, i nadam se da će neki "kamen" da se skotrlja i izbaci nas iz tog kruga u kojem je već mučno postalo kružiti. "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука