drvce Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Ко онај Назарећанин што је ономад клао... Je l ovaj? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јул 10, 2013 Пријави Подели Написано Јул 10, 2013 Ti si deo problema. Slazem se, ali tvog problema. Ocigledno tvoj I moj cilj nisu isti, pa tako postajemo dio problema jedan drugom. Tako da cu ti vjerovatno uvjek biti problem. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 ..nego se stice mukotrpnim radom i borbom sa problemima..... Ne mukotrpnim radom vec samo radom i ne borbom sa problemima neko konstruktivnim svakodnevnim nalazenjem resenja za probleme. Svaki biznismen ce da ti savetuje - nemoj da imas ni jedan sat radnog vremena, zaradjuj pare od onoga u cemu uzivas da radis. Te Šiptare treba noću napasti motornim testerama jer noć nema svedoke a mi treba da budemo noćni čuvari da se branimo od njih. Ja sam citao u bibliji Hristos reko da ako me neko dira da ga ganjam motornim testerama kada nema svedoka..... I posle trazite "djavola" u drugim ljudima... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Ne mukotrpnim radom vec samo radom i ne borbom sa problemima neko konstruktivnim svakodnevnim nalazenjem resenja za probleme. Svaki biznismen ce da ti savetuje - nemoj da imas ni jedan sat radnog vremena, zaradjuj pare od onoga u cemu uzivas da radis. Ja sam citao u bibliji Hristos reko da ako me neko dira da ga ganjam motornim testerama kada nema svedoka..... I posle trazite "djavola" u drugim ljudima... A šta treba mi da pustim da nas Šiptari gaze dosta što su na Kosovu i Metohiji pravili haos 2004. godine pa još posle. Isus nije rekao njima da pale naše svetinje na Kosovu i Metohiji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука