Sanja Т. Написано Јануар 12, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Вратили су ми веру у људе и хвала на томе.Овде има људина са великим Љ ( мислим и на жене). Драшко, Милан Ракић, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 1401 men875847'0789 Жру-овци ненадмашни сте .Хвала вам на све лепе тренутке које сам провео дружећи се са вама. Драшко, Милан Ракић, JESSY and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Hvala svima, kako istomisljenicima tako i neistomisljenicima. Forum a ni njegova vrednost ne bi bila priblizno ista da vas nema. horatio, Ignjatije, GeniusAtWork and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Zahvaljujem se svojoj sestri bliznakinji kao i Mari,Sari,Lari...i ovom prilikom pozdravljam rodbinu u inostranstvu ,a posebno moju Majku koja mi je pozajmila komp i posudila internet na nekoliko minuta ,posto je moj sprzila lampa ,a ja nemam srce da kupim nov, a i to me je kaznio Bog jer sam ukljucila ves masinu na Svetog Nikolu ...sa pesmom ... ... Ja pronadjoh biser mnogoceni P.s. Pozzz... GeniusAtWork, Sanja Т., Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Ма коме бре да захваљујем, све баксузи... GeniusAtWork, Sanja Т., Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Милану Ракићу за квалитетне теме (и за помоћ при пружању корисних информација). Данче*, Никола Поповић, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Посебну захвалност дугујем , особама захваљујући њима сам сазнао за форум а то је бивши уредник и пчелар Иван Илић и Православље Јована са јутјуба. Никола Поповић, Grizzly Adams, GeniusAtWork and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 13, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2015 теме спојене Predlazem da ovu temu 'zakacite', i to na vrh Naseg foruma... spada u one koje promovisu ljudskost i zajednicu i pogadjaju sustinu i svrhu ovog mjesta. Zahvalna sam prijateljima koje sam ovde stekla na njihovoj ljubavi i podrsci.. Uopste dobrim ljudima sto postoje i vracaju vjeru i nadu u dobrog Boga Zahvalna sam i onima od kojih sam ucila i ucim, onima koji su zanimljivi i intelektualno podsticajni, onima koji me nerviraju i tjeraju na preispitivanje Zahvalna sam onima koje mogu i da volim i da postujem jer su kompletni ljudi -dusevno i duhovno, intelektualno i moralno, (bez obzira koliko kontaktiramo ili ne), o, divote da postoje...Narocito toliko sjajne omladine ovde, to budi i radost i ponos i nadu... Sanja Т., Милан Ракић, Ненад Р. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 13, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2015 Čoeče šta sam ja ovde? Neki duh, a? Sve moguće ste spomenuli samo mene niko živ. Dobro dobro, nema veze... Милан Ракић, Данче* and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 13, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2015 Не знам да ли је неко поменуо оног форумаша Manolisa, али њему морам да захвалим на незаборавном гулашу :bleh: Хвала ти за све, хвала ти што постојиш, да те нема од блата би те правили. Хвала ти за сав банатски хумор. То не да је један леп, згодан и паметан дећко, па нисте свесни. Има мишиће као попај, девојку згодну као Олива и непријатеље као Баџа. Хвала ти за све, све, све! ПС: Надам се да је довољно. Dirnut sam, zaista! 8086.gif Vaistinu sve je tako kako je brat Toma napisao, nemam šta da zamerim! Zaslužio si zahvalnicu od mene (biće, čim ubrizgam malo inspiracije u vene) :bleh: Ko želi da dobije zahvalnicu, moraće podjenako dobro da spomene moju malenkost, inače NEMA! :bleh: Ненад Р., Никола Поповић, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Јануар 13, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2015 Lepa tema I ja zahvaljujem forumašima na pomoći i savetima - oko fontova i vizantijskog pojanja, pa čak i na knjizi i CD-u Ne učestvujem često u diskusijama, niti me svi dobro poznaju, ali mi nije izostala pomoć kad mi je trebala. Veliko HVALA! Sanja Т. and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 17, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 17, 2015 Захвањујем брату Драгану П. на томе што редовно чита https://www.pouke.org/forum/topic/28350-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%9A%D0%B0/page-29 и на тај начин ми даје подршку. Има сигурно још њих , али теби брате хвала, тако знам да не радим узалуд, већ да има неко ко види то 8086.gif ( Јеѕѕ , тебе не рачунам овом приликом, ти си тамо домаћа :* ) . Дијана. and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 17, 2015 Пријави Подели Написано Август 17, 2015 Zahvaljujem administraciji . :2v2e0jr: :2v2e0jr: :::::::::>>>>> :brokoli: Sanja Т., Плутон and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 17, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Август 17, 2015 Zahvaljujem administraciji . :2v2e0jr: :2v2e0jr: :::::::::>>>>> :brokoli: Лепо од тебе, њима устину треба бити захвалан Ненад Р. and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 19, 2015 Пријави Подели Написано Август 19, 2015 И треба бити захвалан свима који су радили на овом порталу . Многе ствари нам се нуде , почев од књига , аудио снимака па на даље . Иза свега тога стоји нечија добра воља и рад . Дијана., -Владимир-, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука