Margareta Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Čitah je i ja, ali ti od srca preporučujem Princezu Sultanu, sva tri dela. Svedočenja jedne od saudijskih princeza- njih ima oko 2-3000 tako da se njen identitet ne zna. Mada me ta tematika jako zanima i veoma je poznajem (samo što nemam nerava da se uključujem ovde u diskusije, sve se svode na isto) baš dosta toga o njihovom životu i njihovim stavovima sam naučila iz te knjige. Баба, Биљана and Silence је реаговао/ла на ово 3 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ne znam da l' da se smejem il' da plačem... Плачи смејући се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 To radim pred nervni napad Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Željko, pa red je da forum pored nacionaliste ima i ženskog šovinistu Inače temu koju sam pokrenula je revollt na muške šovinste koji s vremena na vreme, dosta često zatrpavaju forum temam tipa" Kako žena treba da razmišlja u pravoslavlju"; " Kako pravoslavna žena treba da korača ulicom";"Koju dužinu suknje treba da nosi pravoslavna žena";" Žene u pantalonama"," Da li žena u pravoslavlju treba da nosi pidžamu ili spavaćicu" itd Sara" је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Željko, pa red je da forum pored nacionaliste ima i ženskog šovinistu Inače temu koju sam pokrenula je revollt na muške šovinste koji s vremena na vreme, dosta često zatrpavaju forum temam tipa" Kako žena treba da razmišlja u pravoslavlju"; " Kako pravoslavna žena treba da korača ulicom";"Koju dužinu suknje treba da nosi pravoslavna žena";" Žene u pantalonama"," Da li žena u pravoslavlju treba da nosi pidžamu ili spavaćicu" itd Ja na ovom forumu stvarno ne vidim muški šovinizam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јул 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ja na ovom forumu stvarno ne vidim muški šovinizam. Pa ne vidim ni ja,ali sam Željku odgovorila malo u tom fazonu jer me je proglasio ženskim šovinistom, a to nisam.Nema muškog šovinizma ali ima gomila tema o tome kako žena treba da se ponaša, misli oblači u pravoslavlju čiji su autori, gle čuda - isključivo muškarci. Sara" је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Odjednom mi brdovit Balkan sa mnogo vernika i popova koji po ceo dan bogoradaju i teraju u kuhinju zvuci krajnje idilicno... Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 [...] Slika objavljena na Twitteru prikazuje učesnike konferencije u Saudijskoj Arabiji koja je za temu imala "žene u društvu“ – i na njoj nema nijedne žene. [...] Ђе ба проблем? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука