Зосима Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Била је она и на предходној аватар слици Прелепа, јел` да? Ево, ја се враћам теми - Жене носе панталоне - Жене воле официре :0104cheesy: НЕВЕРОВАТНО,од када се отворила ова тема,мени је стално та узречица напамети... Јелена звездицо, а и остали,јел знате о ком је кругу реч,кад смо код екв-а ? DankaM је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Јој грозни смо стварно Неко уђе на тему мислећи да ће прочитати нешто , кад оно......... :D Ovo je još dobro gde smo završili sa temom o tome kako je medved Miša umro. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Шта мислите о кожним женским панталонама? Зосима, drvce and Odahviing је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Шта мислите о кожним женским панталонама? likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јул 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 A sto bi te izopstili iz crkve ? Predvode li pastiri Crkvu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 lud zbunjenog.. :laugh: :laugh: :laugh: malina :), drvce and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Јеси ли ти, брате, икада успео да сконташ шта си скривио? Мени никад није пошло за руком. Пар пута сам био надомак открића, али се измигољило. Нема шансе, ја сам диг`о руке... Само ћутим и чекам да прође да не урадим нешто погрешно. После сазнам да је и то било погрешно. Juan Valdez and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Шта мислите о кожним женским панталонама? Ako li bi se omakla s krova i o ledinu ljuljnula, ja bih je negovao dokle ne stane na svoje upantalonjene noge. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ево, ја се враћам теми - Жене носе панталоне - Жене воле официре svaki put kad pročitam naslov teme, prođe mi baš ta pesma kroz glavu... Juan Valdez and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 НЕВЕРОВАТНО,од када се отворила ова тема,мени је стално та узречица напамети... Vid' ovo, nisam jedina Зосима је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Da se i ja upišem u fan klub Radeta Jorovića. Čak mi se priviđa i ostatak - " Kad me vide, srca zvone, žene nose pantaloooneee..." "Od izvora dva putića, važeni sam od Vučića..." "Nije luda moja mala što je drvce nacrtala..." Anette, Зосима, Gordana . and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 НЕВЕРОВАТНО,од када се отворила ова тема,мени је стално та узречица напамети... Јелена звездицо, а и остали,јел знате о ком је кругу реч,кад смо код екв-а ? Da nije mozda 9. krug,pakao? "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 @@distancirana, dobrodosla u cose. Ajde svi se pomerite za jedno mesto u stranu... Juan Valdez and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Извин`те, ја се јављам у паузама између спуштања дететове температуре... Ноћас ми је дежурство, изгледа Где смо оно стали? Круг..., не знам, нисам концентрисана... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Da nije mozda 9. krug,pakao? Није срећо... :-* Мада су чланови екв,на жалост пакао окусили и на својој кожи, надам се да су сад на неком много лепшом месту... У питању је конзумирање биљке,ваневропског порекла,обично се у друштву стане у круг ,и тако ,шета... :0104cheesy: Ovaj krug sam smislio Ovaj krug sam stvorio Ovaj krug sam razbio ko vetar rasuo Vetar misli vetar zna sve sto znamo ti i ja On me voli on me nosi on me razbija aha Kao da sam umoran i kao da sam star Kao da je dosadno i suvise ga znam Ovaj krug skupio i opet sklopio On me voli on me nosi on mi oprasta aha Kao ne I kao da Kao zabrana I kao dozvola Kao ne ne ne Kao da da da Kao zabava I kao...dosada "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука