Jump to content

Žene nose pantalone

Оцени ову тему

Препоручена порука

Није срећо... :-*

Мада су чланови екв,на жалост пакао окусили и на својој кожи, надам се да су сад на неком много лепшом месту...

У питању је конзумирање биљке,ваневропског порекла,обично се у друштву стане у круг ,и тако ,шета... :0104cheesy:

Ovaj krug sam smislio

Ovaj krug sam stvorio

Ovaj krug sam razbio ko vetar rasuo

Vetar misli vetar zna sve sto znamo ti i ja

On me voli on me nosi on me razbija aha

Kao da sam umoran i kao da sam star

Kao da je dosadno i suvise ga znam

Ovaj krug skupio i opet sklopio

On me voli on me nosi on mi oprasta aha

Kao ne

I kao da

Kao zabrana

I kao dozvola

Kao ne ne ne

Kao da da da

Kao zabava

I kao...dosada

Mislila sam da je Danteovo delo..u 9. krugu su se nalazili izdajnici...Ali eto katarze za mene,hvala ti...:)

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

Није срећо... :-*

Мада су чланови екв,на жалост пакао окусили и на својој кожи, надам се да су сад на неком много лепшом месту...

У питању је конзумирање биљке,ваневропског порекла,обично се у друштву стане у круг ,и тако ,шета... :0104cheesy:

Ovaj krug sam smislio

Ovaj krug sam stvorio

Ovaj krug sam razbio ko vetar rasuo

Vetar misli vetar zna sve sto znamo ti i ja

On me voli on me nosi on me razbija aha

Kao da sam umoran i kao da sam star

Kao da je dosadno i suvise ga znam

Ovaj krug skupio i opet sklopio

On me voli on me nosi on mi oprasta aha

Kao ne

I kao da

Kao zabrana

I kao dozvola

Kao ne ne ne

Kao da da da

Kao zabava

I kao...dosada

Ovo je gudraško veleposlanstvo.. I to sam načuo

Подели на овим сајтовима

Јури, шта мислиш о ЛСД-ју?

On je u prelestu,vidis da se covek podvizava....:P...Ne nudi mu tu opciju.... greengrin

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

Juri,Juri.....moze autogram?..Jel to gibson les paul,moja omiljena gitara? 

Подели на овим сајтовима

Јури, шта мислиш о ЛСД-ју?

Inače sam hipik i panker, volim psihodeličnu rok i psihodeličnu pank muziku.. Da bi ti opisao iskustva sa LSD-em morao bih da to posmatram kroz prizmu hipika. ACID šezdesete, čiji sam veliki obožavatelj su proizvele mnoštvo mlade generacije, novog pogleda na svjet, subkulture hipika koji su se neprestano kljukali ovim drogama i marihuanom.. To im je 'širilo vidike' a sve što je ostalo široko su njihove zjenice.

Onaj snimak sa eksperimentisanjima sa LSD-jem neke domaćice s kraja pedesetih godina me je uveo u taj neki realističniji 'trip'. Kolekcija sa jatacima droge zapravo izmješta nus-efekat u svoju prvooranicu - počistiti nezatupjele.

Mislim da je to jedna moćna mašinerija u podrivanju samosvjesti, sva ta propaganda o eksperimentalnim težim drogama kojoj je kasnije uvedena zabrana..

Dakle, sve sa svojim konceptualizmom do akutnih oboljenja i masovne neartikulacije ovih današnjih političara, bivših hipika, koji se zapuštaju činjenjem dobra za građane i ne uviđaju ko je iza sjenke dokoličarenja..

Подели на овим сајтовима

Inače sam hipik i panker, volim psihodeličnu rok i psihodeličnu pank muziku.. Da bi ti opisao iskustva sa LSD-em morao bih da to posmatram kroz prizmu hipika. ACID šezdesete, čiji sam veliki obožavatelj su proizvele mnoštvo mlade generacije, novog pogleda na svjet, subkulture hipika koji su se neprestano kljukali ovim drogama i marihuanom.. To im je 'širilo vidike' a sve što je ostalo široko su njihove zjenice.

Onaj snimak sa eksperimentisanjima sa LSD-jem neke domaćice s kraja pedesetih godina me je uveo u taj neki realističniji 'trip'. Kolekcija sa jatacima droge zapravo izmješta nus-efekat u svoju prvooranicu - počistiti nezatupjele.

Mislim da je to jedna moćna mašinerija u podrivanju samosvjesti, sva ta propaganda o eksperimentalnim težim drogama kojoj je kasnije uvedena zabrana..

Dakle, sve sa svojim konceptualizmom do akutnih oboljenja i masovne neartikulacije ovih današnjih političara, bivših hipika, koji se zapuštaju činjenjem dobra za građane i ne uviđaju ko je iza sjenke dokoličarenja..

Kazem ja,ekspresivni primat gigantski super mozak...:D

Подели на овим сајтовима

Pa vidiš da je gibson firebird.. Svašta...

Da li je covek nevin,zato sto ne zna?

Подели на овим сајтовима

Није лоша ова нова генерација подвижника...

Genetski modifikovana,u sklopu "Codex Alimentariusa"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...