Mironosica Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ovolika fluentnost i baratanje recima su dostojni samo jednog forumasa. Je li, u kakvoj si ti rodbinskoj vezi sa Neverovatnim Vladom, o, Jurodivi? Ни прићи Невероватном ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Тебе тражим. Пре неки дан нађем ово на женином радном столу. Имаш ли неко објашњење или да те оштрим ову STIHL MS 180?! Мора да је причала телефоном док је цртала ово дрво ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Мора да је причала телефоном док је цртала ово дрво ! Nije. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Кад моја жена почне да шврља нешто овако апстрактно знам да сам направио неко велико с***е. Само не знам шта... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јул 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ovolika fluentnost i baratanje recima su dostojni samo jednog forumasa. Je li, u kakvoj si ti rodbinskoj vezi sa Neverovatnim Vladom, o, Jurodivi? Ne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Кад моја жена почне да шврља нешто овако апстрактно знам да сам направио неко велико с***е. Само не знам шта... ...Па, јадна, мора да ти нацрта Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Ne Koliko jos puta imam pravo da pogadjam? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Nije. Kako znas ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jurodiv Написано Јул 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Koliko jos puta imam pravo da pogadjam? Do dana republike Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Jелена* Ко ти је ово на аватар слици? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Кад моја жена почне да шврља нешто овако апстрактно знам да сам направио неко велико с***е. Само не знам шта... Правила је бизнис план, а ја сам кувао ручак. greengrin P.S. Јеси ли ти, брате, икада успео да сконташ шта си скривио? Мени никад није пошло за руком. Пар пута сам био надомак открића, али се измигољило. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Kratko i jasno, ja došao u bermudama jednom i kaže meni drug da ne valja tako ući u oltar, spoljašnji oltar.. Pomislim u sebi to je sjajna konotacija, ja sam licemjer! S tim što je i on čini mi se bio u istim, samo hej, njemu je palo na pamet, znači da mi je brat duhovno uznapredovaniji od mene i to je za svaku pohvalu! Dalje, moje replike se odnose ne na prepričavanje tuđih grijeha, jer govorim uopšteno, i nema mjesta na kojem navodim konkretne primjere osim ovog sad, dakle,bezuspješni pokušaj sugerisanja na društvenu labilnost i permutaciju Hrista u megalomansku suštastvenost enzima koji čine parče po parče naše neugledne stvarnosti i obaraju nam model doslednosti hristu. Dakle, ne možeš podići na viši nivo ono čega nisi svjestan da mu odudaraš u zalasku karijere.. Apelujem na ljude koji se prepoznaju u toj guti razornih 'spoljnih' uticaja koji prerastaju iz dana u dan u teatralnost i kolokvijalno nanošenje tekućih rana postojanja u vjeri kao imanentnoj cjelini društvene svjesti. Ja očekujem poziv na opštedruštveno okajavanje grjehova, na konvencionalno združivanje povodom frakcije neuposlenih radi osposobljavanja onih kojima u lijenosti nije stalo jer su već toliko svojstveni sopstvenoj slobodi da ih je samo moguće preskočiti i time će zalud biti govornički tandem obespravljenih. Kako je problem u mojim tako je problem i u njihovim mislima i hormonima, napadaš mene, napadaš i njih, branimo se sa iste tribine. Moj odnos sa bližnjim je i njihov odnos sa njihovim, svojatanje bližnjih otud jer kompleksnu iritaciju odugovlačimo iz koristi prema neotesanosti, u neotesanost se ulaže i biznis cvjeta.. Ulažu da ne kažem u sve gnusne osobine i radnje koje se patrijarhalnim vaspitanjem ne bi očekivale u srednjem sloju građanstva. A ti izrazi koji su usađeni u mene, ako imaš tendenciju da mi ih priopštiš kao eskadrilne i impresionističke do srži da bi se nekom umiljavao, grješiš samo onda kad pomisliš da sam i ja prosječan ničim izazvan, samonikli produkcionista koji sve uobličava jer nema klasifikaciju od koje rječi da pođe ukoliko ona nije istrenirana zakuskom i endemskom varijabilnošću nepristupačnih tvorbi. Hoću da prevedem da je slučajnost što sam sav u nagonima za preispitivanjem sopstvenih granica jalovosti i neprodukcionosti markantne ezoterije i elokventne kišnice.. Ipak,tako se izražavam i kad pišem, to je jednostavno moja odlika, amblem i znak da sam rezervisao način eksploatacije previda u esencijalnu doktrinu pisačke forme. Ako je na meni da kupim simpatije u ovoj otuđenosti i zatvorenosti, pa da se nisi jedno zapitala, da li sam ja ranije već bio podvrgnut nekom tretmanu samoizolacije, pa to tako parcijalno cirkuliše do samih frekvencija osobitosti ovakve vrste ličnosti danas koja je u meni? U svakom slučaju trud ispoljen za analiziranje moje melodrame cjenim jer uviđaš da je isprepletano dogunđavati se sa nekim ko nema tradicije ni uzrečice za elementarni grijeh neobuzdanosti.. sve grijehove koje mi pripisuješ su tačni i izvrsni ako smijem da podvučem jer ih ja ranije nisam bio svjestan, i volim kad mi neko skreće pažnju na njih, to volim da čujem, znam na čemu ću ubuduće morati da poradim. Manje samoopravdavanja a više netolerancije ka zlu! Vala baš kratko (samo te krenulo, pa se ti opustio u pisanju), ma i jasno (nekome...možda), ali neka si ti...samo izbaci sve što te muči, možda ti bude i lakše Anette and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Do dana republike Које републике? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 @@Jurodiv, Јеси ти љут на нас? Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Kako znas ? Pa, pravila zena biznis plan. Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука