Zawisza Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Danas su mi javili, na ovom malom ostrvu gde se nalazim kod Zadra, da je moj nadbiskup u bolnici. Njegova preuzvišenost beogradski nadbiskup i metropolita msgr. Stanislav Hočevar, je zbog zdravstvenih problema hospitalizovan.Preporučujem ga u molitvama svim ljudima dobre volje, svih vera i nacija.Pomolimo se za velikog čoveka i nadpastira po Srcu Isusovu, da ga Bog blagoslovi i poživi medju nama na svoju veću slavu i spasenje naših duša Иринеј, Лидија Миленковић, Лазар Нешић and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Господ да помилује и спаси! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Neka mu Gospod da snage. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Nadam se da nije nešto što je baš mnogo ozbiljno ? Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Pomozi Boze...pomiluj ga i spasi blagodacu Tvojom... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јун 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Kako su me obavestili, moj nadbiskup je imao moždani udar i u kritičnom stanju je prebačen u bolnicu gde je operisan, ostaje nam samo da se molimo za njega. Oremus pro antistite nostro StanislaoStet et pascat in fortitudine tua, Domine,in sublimitate nominis tui. Amen. Иринеј, Zayron, Raymond Red Reddington and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Zbog čega je hospitalizovan tačno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 30, 2013 Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 @Kolega2357 mozdani udar.cujem i da mu je pukao kapilar u glavi. uzas... Zawisza је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јун 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2013 Operisali su ga, jako dugo je trajala operacija, polako se oporavlja, može da komunicira, jako je slab ali ide na bolje, Bogu hvala. Ja sam danas stigao u Smederevo i započeli smo misu molitvom za našeg nadbiskupa. Bože čija dobrota i ljubav nad pukom tvojim bdije i vlada, nadahni duhom mudrosti i obdari telesnim zdravljem slugu svoga nadbiskupa našega Stanislava...čijoj si nas brizi izručio da se duhovnim napretkom ovaca umnoži večna radost pastira. Po Hristu Gospodinu našem. AMEN Лидија Миленковић, Mилена КШ and Sara" је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Pomozi Boze...pomiluj ga i spasi blagodacu Tvojom... crosseo Zawisza је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јул 7, 2013 Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 Poseta Njegove Svetosti Patrijarha srpskog G. Irineja beogradskom nadbiskupu mons. Hočevaru Danas, 6. jula 2013., u sedištu Beogradske nadbiskupije susreli su Njegova Svetost Patrijarh srpski G. Irinej i beogradski nadbiskup mons. Hočevar. Nakon hirurške intervencije i kraćeg boravka u bolnici, nadbiskup Hočevar nastavlja sa oporavkom u rezidenciji Nadbiskupije, gde ga je tim povodom posetio i Njegova Svetost Patrijarh srpski G. Irinej. Patrijarh je zaželeo mons. Hočevaru uspešan oporavak i brz povratak radnim aktivnostima. http://www.kc.org.rs/index_more.php?recordID=175 Sara" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Јул 7, 2013 Пријави Подели Написано Јул 7, 2013 Да да Господ Надбискупу здравља и снаге. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука