Raymond Red Reddington Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Gde vi vidite toliki greh 24/7. Jel ja živim u izolaciji ili šta? „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Svaki dan prodjes kroz grad paradira ti greh ispred nosa 24/7 al je caka u tome sto ti HOMOSEKSUALNOST iz nekog razloga mnogo vise smeta jer se nisi nesto bunio protiv parade drugih grehova. To je caka, to sto ti nemas herca to da priznas, da nema veze sa tim sto je Homoseksualnsot greh, ne znam iz kog razloga bi ste vi branili paradu ali to da je greh - to je samo paravan nekog sestog razloga. Koji cikica je uspeo sve to da ti naprica? Greh je greh i to im je sushtinski zajednicko ako pricamo o dva Greha i uporedjujemo ih.Ja ne sudim o duzini pokajanja nije u mojoj vlasti. Naivno sam verovao da je to vec razumljivo i da mozemo da se posvetimo grehu kao pojavi. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Gde vi vidite toliki greh 24/7. Jel ja živim u izolaciji ili šta? Ja se pitam gde ti ne vidis kada je svaki covek u prirodi gresan. Po cemu je besumucno opijanje na guci za vas dozvoljeno paradiranje grehom a gey parada nedozvoljeno paradiranje grehom? Ja ne mogu da razumem zasto je jedno paradiranje ok i nemate nista protiv njega a protiv drugog ste aktivno protiv. Greh je greh i to im je sushtinski zajednicko ako pricamo o dva Greha i uporedjujemo ih.Ja ne sudim o duzini pokajanja nije u mojoj vlasti. Naivno sam verovao da je to vec razumljivo i da mozemo da se posvetimo grehu kao pojavi. Zaboravi.... ili ne razumes ili se pravis lud. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Ja se pitam gde ti ne vidis kada je svaki covek u prirodi gresan. Kafane, kurvarenja, drogiranje, cigarete, ljubomora, zavist, gnev, mrznja, bes.... svaki dan oko tebe moze da se vidi ispoljavanje nase gresne prirode, dosta da odes na kaficu do grada. Rakijade, dani vina, dani piva, beer festovi, sljivovijade i ostale manifestacije nisu nsita manje paradiranje grehom nego gej parada. Ja stvarno ne znam sta tebi nije jasno: 1. Zalazes se da drzava zabrani greh Homoseksualizma i da ga sankcionise i slavis Putina jer je to uradio. 2. Ne zalazes se da drzava zabrani greh alkoholizma i razne Guce, rakijade, Sljivovijade, dane vina, dane piva i slichne festivale gde se takodje paradira grehom (ali drustveno prihvatljivijim grehom preterivanja u picu) Dakle ja tebe pitam, sta je tebi Homoseksualizam toliko poseban greh da mora da se brani paradiranje ali nemas nista protiv besumucnog alkoholisanja na nekom od festova alkohola? Ma gde si ti to video da ja umanjujem greh koji cine huligani i povecavam greh koji cine Homoseksualci? Nemoj da se deres! Ti sam po svome sudis i rangiras grehove. Ne zelim ja da drzava zabrani nikom nista ali ako se ideologija Homoseksualizma nece kajati nego ponositi grehom meni kao pravoslavcu to smeta. Kazu da je nacizam poceo sa deset ljudi na ulici i niko ih nije shvatao ozbiljno...Ne znam greh je greh nije za ponos nego za pokajanje i oprost. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Ma gde si ti to video da ja umanjujem greh koji cine huligani i povecavam greh koji cine Homoseksualci? Nemoj da se deres! Ti sam po svome sudis i rangiras grehove. Ne zelim ja da drzava zabrani nikom nista ali ako se ideologija Homoseksualizma nece kajati nego ponositi grehom meni kao pravoslavcu to smeta. lepo Mladja pita al ga niko ne cuje... Ovi na Guci se takodje ne kaju i vrlo ponose svojim opijanjima. A citava Guca je jedna velika parada alkoholizma, prozdrljivosti, razvrata, fizicjog nasilja itd... Zasto... ZASTO niko od vas ne zabrani Gucu? Jel moze iko da mi odgovori? Kazete svi grehovi su isti (na temi o Amfilohiju) a u praksi itekako odvajate grehove, samo ih na odvajate po tezini nego po licnim preferencama iliti po principu "ono sto mi se svidja nije greh" a to je braco moja pravoslavna licemerje naprednog nivoa... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 lepo Mladja pita al ga niko ne cuje... Ovi na Guci se takodje ne kaju i vrlo ponose svojim opijanjima. A citava Guca je jedna velika parada alkoholizma, prozdrljivosti, razvrata, fizicjog nasilja itd... Zasto... ZASTO niko od vas ne zabrani Gucu? Jel moze iko da mi odgovori? Kazete svi grehovi su isti (na temi o Amfilohiju) a u praksi itekako odvajate grehove, samo ih na odvajate po tezini nego po licnim preferencama iliti po principu "ono sto mi se svidja nije greh" a to je braco moja pravoslavna licemerje naprednog nivoa... Ko je rekao da ono sto nam se svidja nije greh? Ja sam protiv parade ponosa alkoholicara iz guce ili iz shiljakovca. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 meni se svidja kad je neko mimo svijeta likefaceeeeeeee mislim na Putina I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Ko je rekao da ono sto nam se svidja nije greh? Ja sam protiv parade ponosa alkoholicara iz guce ili iz shiljakovca. Samo nešto je li shvataš da ovo nije Hrišćanska država, da ovde sem Hrišćana žive i ljudi drugih religija zašto bi ti nekome da namećeš nešto što tvoja religija propagira. Drugo parada gayeva nije ekvivalentna guči, jer cilj parade je pre svega da skrene pašnju na LGBT populaciju koja u mnogim delovima društva nema ista prava kao i mi "normalni". Ovo bi bilo ekvivalentno štrajkovima koji razni singitai prave recimo. Kao što svako i svaka grupacija ljudi ukoliko ne propagira nasilje nad rugim ljudima u ovoj zemlji (u nekima čak i ovi koji propagiraju nasilje) može da prošeta ulicom i izrazi svoje nezadovoljstvo, tako može i LGBT zajednica. Sam trud da se parada zabrani upravo predstavlja ono protiv čega se i paradira, a to je ta nejednakost koja vlada, dok jedni smeju da izađu i izraze svoj stav i protest, drugi ne smeju. Dakle nije nikakvo slavlje već protest. A sa druge strane i da jeste slavlje, da li oni ugrožavaju nekoga tom šetnjom? NE. Da li ljudi koji se opijaju po guči ugrožavaju nekoga? Dok ne sednu u kola NE. Zašto im onda zabranjivati bilo šta od ovoga? Zato što tvoja vera to smatra za grehom? To nije razlog da bi se nešto zabranilo, jer kao što rekoh niti je ovo Hrišćanska država niti su svi njeni stanovnici Hrišćani, tako da treba dati svakome slobodu da radi šta got želi ukoliko svojim delovanjem ne ugrožava druge. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Синоћ беше на ушћу содомска парада поноса Цециних сведока. Био и премијер, у свечаној ложи. Заиста се питам како ће оно мало преосталих нормалних родитеља деци да објасне читав тај аудио-визуелни спектакл - девојчице од 12 година које изгледају (у нјабољем случају) као Мајка коју су дошли да гледају (ко је поменуо педофилију?) и малолетне дечаке који се по свему труде да изгледају и буду као Мајчин покојни супруг. Што се Наша ДецаТМ и њихови телесни и духовни родитељи не буне против те параде? Oh wait... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 http://www.njuz.net/pevacica-na-koncertu-cece-raznatovic-od-ranije-poznata-policiji/ Juan Valdez and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 bunimo se! Sara" је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 bunimo se! Gde? Ajd pokazi mi za pocetak teme na ZRU koje steotvarali vi na branikupravoslavlja i morala a koje su imale svrhu da pozivaju na zabranu: - Guce - Cecinog (Karleusinog, Lukasovog...) koncerta - Sajma erotike - Pinka - Fidbalskih meceva . . . Da se razumemo ja sam protiv zabrana, ali VI branitelji i pradjedovci JESTE... E sad samo da mi objasnite poreklo selektivnih zabrana grehova, kad je +Amfilohije rekao, Milojkov potvrdio a vi svi aminovali da su svi grehovi isti??? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Ma gde si ti to video da ja umanjujem greh koji cine huligani i povecavam greh koji cine Homoseksualci? U tome sto si za zabranu gej parade ali nisi za zabranu izlaska po gradu, zatvaranje kafana, zabranu guce, zabranu rakijade, zabranu dana vina, zabranu dana piva, zabranu zupske berbe. U tome sam video. Nemoj da se deres!Ti sam po svome sudis i rangiras grehove. Nit se derem nit ih rangiram. Rangirate ih vi koji ste punim glasom protiv gej parade jer je gresna ali zato niste jednu jedinu rec rekli o nekoj drugoj manifestaciji. Ne zelim ja da drzava zabrani nikom nista ali ako se ideologija Homoseksualizma nece kajati nego ponositi grehom meni kao pravoslavcu to smeta. Pa bi da zabranis da se ponose jer ti smeta? Ne razumem. Kazu da je nacizam poceo sa deset ljudi na ulici i niko ih nije shvatao ozbiljno...Ne znam greh je greh nije za ponos nego za pokajanje i oprost. Da ti odam malu tajnu - nisu svi ljudi pravoslavci niti svi ljudi veruju u greh. A ti nemas pravo da im nameces da veruju u nesto sto ne veruju. Da li je to toliko tesko da se shvati i prihvati? Срђан Шијакињић and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 U tome sto si za zabranu gej parade ali nisi za zabranu izlaska po gradu, zatvaranje kafana, zabranu guce, zabranu rakijade, zabranu dana vina, zabranu dana piva, zabranu zupske berbe. Не спорим ништа што си рекао, и ја сам сам више пута говорио да сам против забране геј параде, али ово није најбољи аргумент, јер све те манифестације које си навео не постоје ради промовисања алкохолизма и било ког другог греха као таквог, док геј прајд, баш као што назив каже, шаље поруку да су учесници поносни што су геј. Све што си ти набројао у својој суштини и замисли не улази у поље разматрања о греху, мада је редовна појава да људи на тим манифестацијама "греше" (мало глупо звучи кад овако кажем, мислим где и кад људи то не греше јелте), док сам смисао и сврха параде је таква да - на начелном нивоу - промовише грех као нешто нормално. Иначе, много је глупо узимати за критеријум шта је грех а шта не за било коју тему која се не тиче искључиво људи који се слажу да грех заправо постоји. Тиме се никад ништа неће постићи сем бескрајне препирке... roolle је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 29, 2013 Пријави Подели Написано Јун 29, 2013 Не спорим ништа што си рекао, и ја сам сам више пута говорио да сам против забране геј параде, али ово није најбољи аргумент, јер све те манифестације које си навео не постоје ради промовисања алкохолизма и било ког другог греха као таквог, док геј прајд, баш као што назив каже, шаље поруку да су учесници поносни што су геј. . U principu ni gej prajd ne promovise homoseksualizam vec homoseksualce. Niko nikog ne tera da bude peder ako nije. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука