Jump to content

ПУТИН: Други своју децу не морају да штитe од геј-пропаганде, а Русија своју - хоће

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 2 weeks later...

sinbajeva kritikuje gejeve, Ruskinje se ljube na postolju? (FOTO) (VIDEO) Članice ruske štafete na 400 metara, Ksenija Rižnjova i Tatjana Firova, poljubile se u usta tokom ceremonije dodele medalja na SP u Moskvi

ruskinje.jpgFoto: printskrin: youtube/Liga Fanatico

Svetska šampionka u skoku s motkom, Jelena Isinbajevakritikovala je nedavno propagiranje homoseksualizma kroz sportska takmičenja, što je naišlo na razne kritike.

Ona je istakla da muškarac treba da živi sa ženom i da je to prirodno, a dva dana posle njene koleginice iz reprezentacije žestoko su je poklopile poljupcem u usta nasred pobedničkog postolja! 

Naime, dve članice ruske ženske štafete Ksenija Rižnjova i Tatjana Firova poljubile su se sočno u usta tokom ceremonije dodele zlatnih medalja, nakon trijumfa Ruskinja na 4 puta 400 metara na SP u Moskvi.

YouTube Direktno link

(Telegraf.rs)

Подели на овим сајтовима

trololol. 

Narkomani i imaju prava. Narkomane niko ne sili na lecenje niti ih sili da budu narkomani. Isto tako i homoseksualce.

Ako je narkomanija bolest, onda su svi pusaci duboko i tesko bolesni. 

Како имају права...забрањено им је да поседују дрогу, држава им забранила...

Подели на овим сајтовима

Recimo meni su Obraz, Naši, Dveri i ostale fašističke grupe, udruženja i slično mnogo veći problem i gori od većine sekti po društvo i ljude pa ne tražim da se zabrane

Углавном људи пројектују себе на околину...

Подели на овим сајтовима

Нетачно...Јапан.

Djuro, iako cenim tvoje postove na neke druge teme na ovu nije lepo lagati:

Law and government[edit source | editbeta]

Japan ranks 24th of 185 countries in the Ease of Doing Business Index 2013.

Japan has one of the smallest tax rates in the developed world.[75] After deductions, the majority of workers are free from personal income taxesValue-added tax rate is only 5%, while corporate tax rates are high.[75]

Japan je dakle ekstremno libelarna  i kapitalisticka zemlja. 

http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Japan

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Djuro, iako cenim tvoje postove na neke druge teme na ovu nije lepo lagati:   Law and government[edit source | editbeta] Japan ranks 24th of 185 countries in the Ease of Doing Business Index 2013. Japan has one of the smallest tax rates in the developed world.[75] After deductions, the majority of workers are free from personal income taxes. Value-added tax rate is only 5%, while corporate tax rates are high.[75]   Japan je dakle ekstremno libelarna  i kapitalisticka zemlja.    http://en.wikipedia....conomy_of_Japan  

Сада, врати се мало у прошлост... 

Подели на овим сајтовима

Геј парада и промоција...

ајде и да занемаримо све што стоји иза ових активности и узмемо да су то стварно људи који су се скупили да изразе своје незадовољство

и понос...ајде..као

Замисли сад ситуацију...несрећни случај, експлозија гасног котла, повређен човек у тешком стању у кући у пламену..Шикља крв из ноге и из врата..његова два сина се свађају да ли прво да зауставе крварење из једне или друге ране, не обраћајући пажњу на пожар. Млађа ћерка са кантицом захвата воде, унезверена и покушава да угаси пламен, без много ефекта. Жена седи и гледа ТВ, није ни приметила да се нешто дешава.

Старија ћерка долази до оца, хвата га за крваву крагну и виче: "Тата пусти ме на екскурзију, све моје другарице иду, морам и ја, сви ће ми се смејати ако не будем ишла"...

Отац у онаквом јадном стању, беспомоћан гледа око себе, своју жену и децу и кућу која гори и каже: ............................................

(Изјаву оца сами напишите по својој вољи)

Подели на овим сајтовима

Геј парада и промоција...

ајде и да занемаримо све што стоји иза ових активности и узмемо да су то стварно људи који су се скупили да изразе своје незадовољство

и понос...ајде..као

Замисли сад ситуацију...несрећни случај, експлозија гасног котла, повређен човек у тешком стању у кући у пламену..Шикља крв из ноге и из врата..његова два сина се свађају да ли прво да зауставе крварење из једне или друге ране, не обраћајући пажњу на пожар. Млађа ћерка са кантицом захвата воде, унезверена и покушава да угаси пламен, без много ефекта. Жена седи и гледа ТВ, није ни приметила да се нешто дешава.

Старија ћерка долази до оца, хвата га за крваву крагну и виче: "Тата пусти ме на екскурзију, све моје другарице иду, морам и ја, сви ће ми се смејати ако не будем ишла"...

Отац у онаквом јадном стању, беспомоћан гледа око себе, своју жену и децу и кућу која гори и каже: ............................................

(Изјаву оца сами напишите по својој вољи)

Отац: "Колач у тигању? Немогуће."

Подели на овим сајтовима

Сада, врати се мало у прошлост... 

Koliko u proslost? Kad Japan nije bio kapitalisticka i liberalna zemlja? Pa samo ces jos cvrsce da dokazes Milosavljevicevu poentu...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...