Млађони Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Nije ti niko zabranio ali neces moci ni da se pricestis pijan. Ja o spasenju dusha a ti o gradjanskoj religiji... sve sto me vec tri posta pitas sve sam ti vec odgovorio i pre postavljenog pitanja samo da jos procitas. Ma ajde bezi tamo, branis neku drzavnu akciju i pravdas je spasenjem duha. Krajnje licemerje. Indetichna filozofija Rimokatolicke inkvizicije: "u redu je da spaljujemo vestice na lomaci jer je to bozija ljubav, to je za njihovo spasenje u Hristu" Najogavnije licemerje. To si ti, najobichnija kopija inkvizicije u 21vom veku u Srbiji samo sto nemas moc da spaljujes na lomaci. Ja pricam o gradjanskoj "religiji" jer nisu svi ljudi ovoga sveta pravoslavni Hriscani. Neki ne veruju u zivot posle smrti i u spasenje, a to ne znaci da ja trebam da im zagorchavam ovaj zivot ovde ukidajuci im prava, i to zemaljska i to bogom dana. Kao sto ti radis. Svako ima pravo da bude gresan a ti trazish od drzave da se to pravo ukine. Ako to nisi sposoban da shvatis ne znam sta da ti kazem. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ma ajde bezi tamo, branis neku drzavnu akciju i pravdas je spasenjem duha. Krajnje licemerje. Indetichna filozofija Rimokatolicke inkvizicije: "u redu je da spaljujemo vestice na lomaci jer je to bozija ljubav, to je za njihovo spasenje u Hristu" Najogavnije licemerje. To si ti, najobichnija kopija inkvizicije u 21vom veku u Srbiji samo sto nemas moc da spaljujes na lomaci. Sta sam ja zapravo i ocekivao od coveka koji tvrdi da je Bog stvorio homoseksualce! Nije tebi stalo do homoseksualaca tebi je stalo da budes vidljiv. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Nije tebi stalo do homoseksualaca tebi je stalo da budes vidljiv. Ma sta god. Ja makar ne trazim od drzave da nekom ukine Bogom dano pravo an slobodu kretanja i govora. Sta sam ja zapravo i ocekivao od coveka koji tvrdi da je Bog stvorio homoseksualce! Zbog takvih ako ti sam i otisao u ateiste, gadi mi se vase licemerje. Tuzno je to da nisi svestan koliko ljudi takvi stavovi odbiajju od crkve. Ali tuzno........ Ne vredi, nisi sposoban to da shvatis.. dzabe ja da ti objasnjavam..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 obrati paznju na ponasanje! Uporediti neslaganje da se odrzi parada i pri tom jasno definisanje i da se odrzi ne bi isao da ih tucem pretvaras u lomacu koju po tebi jedva cekam da zapalim. obrati paznju! Homoseksualce sam sve vreme pozivao Crkvi a ne ulici i paradi. to govori o meni a ti govoris o sebi. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ma sta god. Ja makar ne trazim od drzave da nekom ukine Bogom dano pravo an slobodu kretanja i govora. Zbog takvih ako ti sam i otisao u ateiste, gadi mi se vase licemerje. Tuzno je to da nisi svestan koliko ljudi takvi stavovi odbiajju od crkve. Ali tuzno........ Ne vredi, nisi sposoban to da shvatis.. dzabe ja da ti objasnjavam.... Sad mi priznajes da si ateista i brines se da cu mojim stavovima odvracati nekog od Crkve. hah Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Sad mi priznajes da si ateista i brines se da cu mojim stavovima odvracati nekog od Crkve. hahhahhahhahhahahhahhahhahhahhahhahahhahahhahhahahhahhahhahhahahhhahahhahhahahhahahhahha Ja sam zbog takvih kao ti otisao u ateste (proslo vreme) .... pa sam se posle opet vratio na put Pravoslavlja i to upravo zahvaljujuci nekim pravim ljudima na ovom forumu... vecina me zna iz perioda kada sam bio ateista i pisao po ovom forumu i zna trenutak kada sam postao vernik. O svemu sam tome pisao i o mojoj prvoj liturgiji itd. Al ti si kao kuche jedva docekao neku kosku da pokusas da iskoristis. Sto je nisko i patetichno. A takvi kao ti stvaraju nove ateiste svaki dan i teraju ljude od Crkve svojim stavom. Ni to nisi uspeo da shvatis. Ja sam pokushao najdobronamernije da ti kazem kako ti stvaras ateiste na sopstvenom primeru. Parada nema nikakve veze sa spasenjem ili nespasenjem homosexualaca. Niti ce zabrana parade da pomogne spasenje homosexualaca, vec samo moze da odmogne. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 ne ne priznajem ti da si ateista, vec kazem da sam zbog takvih kao ti otisao u ateste (proslo vreme) .... pa sam se posle opet vratio na put Pravoslavlja i to upravo zahvaljujuci nekim pravim ljudima na ovom forumu. A takvi kao ti stvaraju nove ateiste svaki dan i teraju ljude od Crkve svojim stavom. imas jos vremena da se predomislis ti jednostavno ni ne mozes biti Hriscanin jos dok god sluzis dva gospodara. Molim te reci svesteniku da je Bog stvorio homoseksualce pa nam prenesi barem neko znanje koje ce da se pastuje kroz tebe. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 imas jos vremena da se predomislis ti jednostavno ni ne mozes biti Hriscanin jos dok god sluzis dva gospodara. Sta ko se ne slaze sa tobom, ne sluzi Hristosa? Koji si ti megalomanijak. Svasta. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Ko si bre ti da mi sudis koliko ja gospodara sluzim? Svasta..... Sjajan si kad bezis od iskusenja to potvrdjuje tvoje cas pravoslavno cas gradjansko pojmanje sveta. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Sjajan si kad bezis od iskusenja to potvrdjuje tvoje cas pravoslavno cas gradjansko pojmanje sveta. Svasta ko se ne slaze sa tobom taj ne sluzi Hristosa? ... Zanimljiv si ti sluchaj, istirpovao si se da si Hristos lichno izgleda... Ne znam zasto pravoslavno i gradjansko poimanje sveta imaju neki sukob. Vec rekoh, da je Bog hteo na zemlji pravoslavnu drzavu on bi to i ostaivo. On je ostavio crkvu i zajednicu kojoj je rekao da postuje drzavu i da ta drzava nema nikakve veze sa njime. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Svasta ko se ne slaze sa tobom taj ne sluzi Hristosa? ... Tuzno... Ne znam odakle ti ta glupost da je gradjansko poimanje drzave u nekom sukobu sa pravoslavnim poimanjem sveta. Teska je rasprava sa tobom prvi krenes da vredjas da etiketiras kad prebacim razgovor na duhovnu stepenicu ti bezis u gradjanske zakone koje uzdizes kao svetinju i ikonu Boga Zivoga i bla bla bla bla Pricas konstruises ono sto ti nikad nisam rekao niti dao povoda i jos svasta nesto . Najzalije od svega je sto si mi prekinuo dijalog sa Jankom mogli smo nesto i da naucimo u vezi sta Pravoslavlje misli o problematici ove teme. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Ja sam zbog takvih kao ti otisao u ateste (proslo vreme) ... И једно и друго је прошло време. Треба ти давно прошло и прошло. "Бејах отишао, па се вратих." Или ако хоћеш да звучиш мање архаично, онда: "Био сам отишао, па сам се вратио." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Teska je rasprava sa tobom prvi krenes da vredjas da etiketiras kad prebacim razgovor na duhovnu stepenicu ti bezis u gradjanske zakone koje uzdizes kao svetinju i ikonu Boga Zivoga i bla bla bla bla Prosto je i jednostavno, duhovno stepenica i spasenje homosexualaca nema veze sa time da li ce gey parada biti zabranjena ili ne. И једно и друго је прошло време. Треба ти давно прошло и прошло. "Бејах отишао, па се вратих." Или ако хоћеш да звучиш мање архаично, онда: "Био сам отишао, па сам се вратио." brale, hvala ti na objasnjenu ali ja vec cetri posta nisam sposoban da mislim kako treba. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Prosto je i jednostavno, duhovno stepenica i spasenje homosexualaca nema veze sa time da li ce gey parada biti zabranjena ili ne. Ustvari tolika prica od strane ljudi u Crkvi protiv gej parade moze samo da ODBIJE homosexualaca od crkve, nikako da ga privuce. Zabranjena je zakonom koji bi ti trebalo da postujes.(ugrozavanje javnog reda i mira) i ja sam tu zavrsio sto se tice ustava zakona hocu piskim necu piskim. Sve vreme i pricam oslonjen na Hrista i ukazujem na to da homoseksualnost niti je veci niti je manji greh od nashih grehova. Mi svoje grehove okajavamo i odricemo se od njih jer verujemo u neprolaznu ljubav. Zasto bi ja sad bio na strani onih koji to ne zele. Sta smo mi ovce i koze pa imamo snage svaki dan da se popravljamo i izbegavamo grehove iako bi neke jos uvek na zalost radili? Mi sve to radimo zbog jedne velike Ljubavi prema Tvorcu koji nam je darovao da je podelimo sa svima. mi smo imali izbor i ako je pravi nikada ga necemo napustiti. E sad ako razumes gejeve koji ne zele da se odreknu greha iako im ti sam pricas i svedocis ljubav Bozju savetujem te da bi bilo bolje za tebe da im ic ne pomazes jer ce ti se smejati kad god budes pomenuo Hrista. Homoseksualnost nije stvorio Bog i sto pre to shvatis pre ce ti dusha biti mirna. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Homoseksualnost nije stvorio Bog i sto pre to shvatis pre ce ti dusha biti mirna. Moja dusa je mirna. Ostalo i nije vredno odgovora jer je vec sve receno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука