cloudking Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Dobro, samo me zanimalo misljenje. A odakle ti to znash, javile ti se prljave misli pa si ih potisnuo? Ja ti garatujem da u vecini sluchajeva sigurno nije stvar izbora a za to postoje i dokazi naucne prirode. Dobro, samo me zanimalo misljenje. A odakle ti to znash, javile ti se prljave misli pa si ih potisnuo? Ja ti garatujem da u vecini sluchajeva sigurno nije stvar izbora a za to postoje i dokazi naucne prirode. Svako ko tvrdi da je seksualnost stvar izbora je i sam bio pred takvim izborom nekad u zivotu . Radi se o biseksualnim osobama koj su zbunjene svojom seksualnoscu i pokusavaju logicki da je objasne. Pod pritiskom okoline ta osoba u jednom trenutku zivota odluci da pobije tu svoju stranu sto rezultuje u jako ukorenjenom stavu o seksualnosti kao izboru u zelji da opravdaju svoj postupak. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Dobro, samo me zanimalo misljenje. A odakle ti to znash, javile ti se prljave misli pa si ih potisnuo? Ja ti garatujem da u vecini sluchajeva sigurno nije stvar izbora a za to postoje i dokazi naucne prirode. Brate Hriscanin si nadji mi takvu stvorenu prirodu od Boga. Nemoj da me seces na pola ja znam sta sam pitao ogradio suzio sam izvor na Hrista samo. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Kako je objasnio tu vrstu prirode jer vidim da je ostavlja kao opciju? Последица палости и греха, који остављају траг кроз "дивљање", бунт природе (мутације) која (очигледно) тежи ка смрти, а не ка животу. "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Последица палости и греха, који остављају траг кроз "дивљање", бунт природе (мутације) која (очигледно) тежи ка смрти, а не ка животу.To mu dodje da Bog to nije stvorio i da mi tim ljudima moramo pomoci. Ja sve vreme pricam da se i Homoseksualci mogu spasiti i ne verujem da su rodjenjem osudjeni na propast. Podeli mi jos neko misljenje o tome ako imas vremena. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Brate Hriscanin si nadji mi takvu stvorenu prirodu od Boga. Nemoj da me seces na pola ja znam sta sam pitao ogradio suzio sam izvor na Hrista samo. A ko ti kaze da Bog nije stvorio i homosexualce? Stvorio je gresnoga coveka, narkomana, kurvar, sociopatu ali nije homosexualca? Imas homosexualizam medju mnogim zivotinjskim vrstama. Homosexualizam je prirodna stvar, nije stvar izbora ( uvecini sluchajeva ja verujem da je u nekim sluchajevima stvar izbora). oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 A ko ti kaze da Bog nije stvorio i homosexualce? Stvorio je gresnoga coveka, narkomana, kurvar, sociopatu ali nije homosexualca? Imas homosexualizam medju mnogim zivotinjskim vrstama. Homosexualizam je prirodna stvar, nije stvar izbora ( uvecini sluchajeva ja verujem da je u nekim sluchajevima stvar izbora). Pa ti mi licno kazi da Bog nije stvorio homoseksualce bem mu misha vishe!!! Proslavi Tvorca savrsenog vise i budi covek i priznaj da ce jedino u Crkvi homoseksualci naci spas zbog nase unizene i pale prirode bice podjednaki gresnici kao sto smo i mi. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Pa ti mi licno kazi da Bog nije stvorio homoseksualce bem mu misha vishe!!! Ja ti lichno kazem da ako Bog postoji (a verujem da postoji) da je zasigurno stvorio i homosexualce. Proslavi Tvorca savrsenog vise i budi covek i priznaj da ce jedino u Crkvi homoseksualci naci spas zbog nase unizene i pale prirode bice podjednaki gresnici kao sto smo i mi. Ja se sa time apsolutno slazem samo ne vidim logicku vezu izmedju mog verovanja da se spas nalazi u Hristosu, sa tim sto neko hoce da paradira po Beogradu a neko drugi da mu zabrani. Nikakve veze sa tim nema. Hristos moze da te spasi ako mu sam i dobroovljno pridjes. Drustvo koje nema slobodu izbora za coevka da bira kome ce sam i doborovoljno da pridje je drustvo u kom Hristos ne moze da spasi mnogo ljudi. Takvo drustvo je u sustini Anti-Hriscansko. Da je Bog hteo drzavnu diktaturu ostavio bi vladu i drzavu a ne crkvu i zajednicu. Znash kada ce homosexualac da poveruje zajednici koja podrzava huligane koji ga tuku i trazi od drzave da mu zabrani pravo na setnju da mu zeli dobro? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Od Adama i Eve covecanstvo je sve vreme imalo izbor. Tim izborom koje su nasi praroditelji pali u tamu i nas dan danas prati. Taj izbor nam je doneo razne devijacije koje smo sami prirodnim putem a losim izborom stvorili. Nije Bog stvarao pad vec je covek napravio pogresan izbor. Rodio sam se gresan Hristos me oprao umio i rodio ponovo u novom Adamu. Bog nije stvorio homoseksualce to je njihov izbor. To je izbor starog Adama. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Od Adama i Eve covecanstvo je sve vreme imalo izbor. Tim izborom koje su nasi praroditelji pali u tamu i nas dan danas prati. Taj izbor nam je doneo razne devijacije koje smo sami prirodnim putem a losim izborom stvorili. Nije Bog stvarao pad vec je covek napravio pogresan izbor. Rodio sam se gresan hristos me oprao umio i rodio ponovo u novom Adamu. Bog nije stvorio homoseksualce to je njihov izbor. To je izbor starog Adama. Ti da zelis dobro homosexualcima nikad ih ne bi odbijao od crkve, a sve sto radis tim stavom jeste da odbijas i teras homosexualce od crkve.... ko da se trudis da zelis da im predstavis crkvu kao najgoreg neprijatelja koji ne zeli ni da im dozvoli da se prosetaju trista metra. Bravo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ti da zelis dobro homosexualcima nikad ih ne bi odbijao od crkve, a sve sto radis tim stavom jeste da odbijas i teras homosexualce od crkve.... ko da se trudis da zelis da im predstavis crkvu kao najgoreg neprijatelja koji ne zeli ni da im dozvoli da se prosetaju trista metra. Bravo. Pogledaj sad sve strane unazad svih 86 i doci ces do zakljucka da sam ih ja prvi pozvao u Crkvu. Nisi regularan u svojoj izvrtljivosti misli i reci sagovornika. Tamo gde ti vidish Bich Bozji ja tamo vidim ljubav Apsolutnu neogranicenu kod mene tamo nema bicha. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Tamo gde ti vidish Bich Bozji ja tamo vidim ljubav Apsolutnu neogranicenu kod mene tamo nema bicha. Vidim ja svud ljubav Boziju ali kod tebe ne vidim ljubav prema homosexualcima, vidim samo nerazumevanje, neprihvatnje i prezir. A ne vide je ni oni i oni vide sve to isto. Verovatno zato sto je nema, Bog neka mi oprosti ako gresim. Pogledaj sad sve strane unazad svih 86 i doci ces do zakljucka da sam ih ja prvi pozvao u Crkvu. Nisi regularan u svojoj izvrtljivosti misli i reci sagovornika. Pa sta ako si pozvao? Aj ja tebi da kazem "sine di si debil, dodji kod mene da te ucim da ne budes debil" je l bi ti dosao kod mene? To ti porucujes homosexualcima, ti im pricas VI NE VALJATE DODJITE U CRKVU DA BI VALJALI. Je l se tako pozivaju ljudi u crkvu? Tako se brate moj samo STVARAJU NEPRIJATELJI CRKVE. Nisi svestan koliko je hiljade i hiljade ateista to stvorilo, koliko je ljudi to oteralo od crkve. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Vidim ja svud ljubav Boziju ali kod tebe ne vidim ljubav prema homosexualcima, vidim samo nerazumevanje, neprihvatnje i prezir. A ne vide je ni oni i oni vide sve to isto. Verovatno zato sto je nema, Bog neka mi oprosti ako gresim. Pa sta ako si pozvao? Aj ja tebi da kazem "sine di si debil, dodji kod mene da te ucim da ne budes debil" je l bi ti dosao kod mene? To ti porucujes homosexualcima, ti im pricas VI NE VALJATE DODJITE U CRKVU DA BI VALJALI. Si ti covece opste krsten? (nista licno) Ja vecu Ljubav od Bozje ne videh i ne osetih i ti mi sada pricas da homoseksualci kao i mi svi drugi gresnici nemaju izbor izmedju Boga ljubavi i svog sopstvenog greha?? Znas koliko ljudi misli da opste nije bilo potrebno da ispovedas neki svoj greh jer ga oni ne smatraju tako. Mislis da homoseksualizam nije greh? Lazi i mazi ih ti i dovodi u Crkvu bez Istine pa ces i ti pobeci iz nje. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 VI NE VALJATE DODJITE U CRKVU DA BI VALJALI. Je l se tako pozivaju ljudi u crkvu? Tako se brate moj samo STVARAJU NEPRIJATELJI CRKVE. Nisi svestan koliko je hiljade i hiljade ateista to stvorilo, koliko je ljudi to oteralo od crkve. Tacno to pricam i tacno tim velikim slovima svim ljudima ovoga sveta. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ja vecu Ljubav od Bozje ne videh i ne osetih i ti mi sada pricas da homoseksualci kao i mi svi drugi gresnici nemaju izbor izmedju Boga ljubavi i svog sopstvenog greha?? Ama covece, kakve to veze ima sa paradom? Mogu oni da se odrkenu greha ali zasto bi im iko zabranio paradu!? Homosexualac koji se odrekne greha idalje ostane homosexualac. Mislis da homoseksualizam nije greh? Lazi i mazi ih ti i dovodi u Crkvu bez Istine pa ces i ti pobeci iz nje. Naravno mislim da je homosexualizam greh, ali i ja sam gresan i pijem pa mi niko nije zabranio da odem u kafanu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Ama covece, kakve to veze ima sa paradom? Mogu oni da se odrkenu greha ali zasto bi im iko zabranio paradu!? Naravno mislim da je homosexualizam greh, ali i ja sam gresan i pijem pa mi niko nije zabranio da odem u kafanu. Nije ti niko zabranio ali neces moci ni da se pricestis pijan. Ja o spasenju dusha a ti o gradjanskoj religiji... sve sto me vec tri posta pitas sve sam ti vec odgovorio i pre postavljenog pitanja samo da jos procitas. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука