Grizzly Adams Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Zivot je em previse kratak em nigde ne ides posle sHa_sarcasticlol ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 A i smisao za humor ne ide u verujuci tabor, nikad nije i nikad nece, jednostavno ste ga motkama isterali napolje i ne pravi mi se tu sad vernikom "otovorenog uma" kad dobro znas da je to oksimoron. NIje Radovannovic taj oksi-mormon, on ti je covek pravoslavni Hriscanin oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Pa kako nema saglasnosti..mase repicem...sta oces na srpskom da ti se obrati...... vidi bezobraznog ateistiko-homesksualnog konzervativca...ti ces da odredjujes da li je neko monstrum..i meni i mojoj kuckici da usktatis pravo na slobodnu ljubav,brak i decu? Zabavna je ova tvoja relativizacija, ali ne vidim čemu vodi ... i sam znaš da mora postojati neko merilo da li je neki postupak dobar ili loš, inače sve gubi svoj smisao. To merilo u ovom slučaju je postojanje saglasnosti druge strane. I interesantno je kako potežeš relativizaciju u jednom smeru ... šta bi rekao nekome ko se zalaže za zabranu međurasnih brakova (ako ih ti uopšte i podržavaš) kada bi krenuo da ih upoređuje sa odnosima između osoba istog pola? i na tvoju zalost pederski brakovi i usvajanje decu su zabranjeni...i bogami ce tako i ostati...a ti se seli u eu pa se s njima trpaj u p..u....i zeni.. Toliko o hrišćanskoj ljubavi prema neprijatelju (šta neprijatelju, drugačijem od sebe). The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Извини једна опаска,да ли си ти, и твоја атеист-екипа , у коалицију са овим либерал-хришћанима, икад одступили од вашег става ,а и стила? Да ли сте уопште икад посумњали у непогрешивост ваших ставова ? Дакле,ако се већ залажете за апсолутну слободу мишљења , дозволите и другима да раде,баш оно,што и ви чините! Ne znam na koga sve misliš kada pominješ nekakvu ekipu, ali ako misliš na mene evo ukratko ... trudim se da svaki svoj stav (a pogotovo ove nebitne stavove o opštedruštvenim temama kao što su prava LGBT populacije, politika SPS - a, gledanost Granda i život slavnih u Holivudu) stavim na proveru jer sam jedan od malobrojnih koji forumsku polemiku doživljavaju kao princip gledanja kuda nas argumenti vode ... sve ostalo je stvar lečenja kompleksa. Sloboda mišljenja je svakako jedan podrazumevajući ideal za svaki forum, ali kao i u realnom životu ne može slobodu mišljenja imati onaj koji ne uvažava tuđe ili koji ni nema isto ... tu spadaju kategorički posteri (tako je kako sam rekao i nikako drugačije), razni trolovi (pišem svoje i ne zanima me tuđe mišljenje), osobe koje nisu u stanju da napišu nisšta svoje nego prepisuju ono što je već napisano ... ma znaš i sam na šta i na koga mislim. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 NIje Radovannovic taj oksi-mormon, on ti je covek pravoslavni Hriscanin Pa sta ste onda vi ostali? On je isti ko i vecina pravosalvnih hriscana. Kao bajagi vole salu a eno na temama o Ivanu Ivanovicu ili Chelsey Lately, moze lepo da se ilustruje njihov stav prema komediji i sali svoj racun... oni humor vole samo ako se podrazumeva da oni nekog pod**bavaju... Kad se pravac humora promeni on istog trenutka postaje u najmanju ruku nezanimljv ili "nedovoljno smesan" a u najvecu ruku govor mrznje i plan da se sistematski "unisti pre svega srpstvo a onda i pravoslavlje zajedno sa njim" Zato mi je vernik koji se poziva na humor (open-minded believer) itekako oksimoron... Generalizujem namerno, jer oni koji tako ne misle predstavljaju statisticku gresku (tu npr. i tebe ubrajam kao i jos par forumasa). A Radovanovic je moj stari drugar, ne uzimaj preozbiljno to sto mi pise ... pod**bava opasno , al ne nervira пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Извини једна опаска,да ли си ти, и твоја атеист-екипа , у коалицију са овим либерал-хришћанима, икад одступили од вашег става ,а и стила? Да ли сте уопште икад посумњали у непогрешивост ваших ставова ? Дакле,ако се већ залажете за апсолутну слободу мишљења , дозволите и другима да раде,баш оно,што и ви чините! Vrlo poucno! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Ne prica vise niko (osim vas koji ne znate da napustite front posle rata ) o pravima gej populacije ovde se prica o propagandi i politizaciji jedne ideologije koja se zove homoseksualizam!!! To je i tema a to je i naslov teme! I sad mi recite da sam upravo zabranio da se gejevi ljube! Neverovatni ste! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 ju, ju, ju... jos ce ispadnes branitelj prava pedera. Mozda sam pogresio kad sam rekao da ste operisni od humora... ipak se trudite a i to je za pohvalu пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Sale na racun hriscana: - Dolazi indijac pred vrata raja i tamo vidi svetog Petra. Pridje mu bojazljivo i kaze "Izvinite, treba mi Isus?" Sv. Petar ga odmeri pa se okrene prema kapiji i vikne "Isuse! Pozuri! Stigo ti je taksi!" - Koja je razlika izmedju Isusa i Isusove slike? Da okacis sliku treba ti samo jedan ekser. - Sta je Isus prvo rekao kad su mu oslobodili ruke sa krsta? Rekao je "prvo noge! PRVO NOGEEE!!!" - Umro Hitler i stigo pred vrata raja. Sveti Petar ga pogleda i pocne da se smeje "Sta ti oces, ako ce ikome da bude zabranjen ulaz u raj to si onda ti ajde cisti se." A Hitler kaze "ali cekaj zasto si takav nisam ja nista radio sto ne bi bilo ko drugi. Jeste ubijao sam ali sam samo ubio 6 miliona jevreja i jednog eskima" A sveti Petar ce "a sto Eskima". HItler "Eto! i tebe boli uvo za jevreje" - kako da povecas prosecan IQ u crkvi za vreme liturgije? Pustis par ateista da udju. Na racun Muslimana: - Zasto muslimani idu na samoubilacke misije? Zato sto umiru za seksom. - Kako se zove musliman koji ima i kamilu i kozu? Biseksualac. - Kako pocinju svi vicevi o muslimaniima? Tako sto prvo pogledas preko ramena i osmotris okolinu da nema nekog u blizini. - Koja je najpopularnija decija emisija u Avganistanu? Bomba do bombe, bombica. - Sta je za muslimane siguran seks? Obelezavanje kamila koje se ritaju. Na racun Ateista: Ateista- Konobar! Sta radi ova muva u mojoj supi! Konobar- Moli se. Ateista- Molim! Necu to da jedem. Sklonite tanjir smesta! Konobar- Eto... uslisene su joj molitve... - Sta dobijes kad ukrstis ateistu i jehovinog svedoka? Osobu koja kuca na vrata bez nekog razloga. - Epitaf na ateistickom grobu "Ovde lezi ateista. Sav doteran i ulickan a ne ide nigde" - Zasto ima zilion fenomenalnih viceva o raznim religijama a skoro ni jedan dobar o ateistima? Zato sto su vernici operisani od humora. Na skali od jedan do deset... koliko ste uvredjeni ovim vicevima koje sam nasao na netu? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 ju, ju, ju... jos ce ispadnes branitelj prava pedera. Mozda sam pogresio kad sam rekao da ste operisni od humora... ipak se trudite a i to je za pohvalu Zamisli kad bi rasirili tvoj liberalni stav onako kao mapu na svetu...Nijedna vrata nikad ne bi zatvorio iz straha prema onome sto vidis dok na mapi stavljas figure. Tvoji stavovi su liberalni a moji slobodarski... I nemoj da se cudis da onaj ko jeste protiv gej propagande nije da se ti isti gejevi muce i batinaju kako bi im izletelo iz glave ono sto samo primitivci vide i sto im smeta. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Zamisli kad bi rasirili tvoj liberalni stav onako kao mapu na svetu...Nijedna vrata nikad ne bi zatvorio iz straha prema onome sto vidis dok na mapi stavljas figure. Tvoji stavovi su liberalni a moji slobodarski... I nemoj da se cudis da onaj ko jeste protiv gej propagande nije da se ti isti gejevi muce i batinaju kako bi im izletelo iz glave ono sto samo primitivci vide i sto im smeta. Ja i ti smo onda istomisljenici. Ja sam protiv SVAKE propagande a ne samo gej propagande. Samo sto parada nije propaganda. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Tvoji stavovi su liberalni a moji slobodarski... E nije nego su njegovi slobodarski a tvoji patrijotski. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 E nije nego su njegovi slobodarski a tvoji patrijotski.Od sad cu da gledam samo tvoje slicice Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Pa sta ste onda vi ostali? Ja sam pravoslavni turcin. (: n je isti ko i vecina pravosalvnih hriscana. Kao bajagi vole salu a eno na temama o Ivanu Ivanovicu ili Chelsey Lately, moze lepo da se ilustruje njihov stav prema komediji i sali svoj racun... oni humor vole samo ako se podrazumeva da oni nekog pod**bavaju... Kad se pravac humora promeni on istog trenutka postaje u najmanju ruku nezanimljv ili "nedovoljno smesan" a u najvecu ruku govor mrznje i plan da se sistematski "unisti pre svega srpstvo a onda i pravoslavlje zajedno sa njim" Mnogi tamo su rekli - to je samo humor, satira, delimichno zasluzena. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 16, 2013 Пријави Подели Написано Јул 16, 2013 Ne prica vise niko (osim vas koji ne znate da napustite front posle rata ) o pravima gej populacije ovde se prica o propagandi i politizaciji jedne ideologije koja se zove homoseksualizam!!! A koji su politicki i ideoloski ciljevi te ideologije homosexualizma? Tvoji stavovi su liberalni a moji slobodarski...I nemoj da se cudis da onaj ko jeste protiv gej propagande nije da se ti isti gejevi muce i batinaju kako bi im izletelo iz glave ono sto samo primitivci vide i sto im smeta. Jedini koji propagiraju ovde su dverasi, kvazi-patriote i ti (da te ne stavljam u odredjeni kalup).. propagiras izmisljotinom da medju homosexualcima postoji neka ideologija, i da postoji propaganda. Kada bi nam iskreno rekao STA TEBI ZAPRAVO SMETA OKO TOGA DA SE 300 PEDERA PROSETA I KAKO TO TEBI U ZIVOTU SKODI, KAKO CE TA IZMISLJENA PROPAGANDA I IDEOLOGIJA TEBI ZAPRAVO DA SKODI I STA ONA IMA ZA CILJ STO JE PROTIV TVOJIH LICHNIH INTERESA I STO UGROZAVA TVOJE POSTOAJNJE - mozda bi mogli da pricamo kao ljudi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука