Ivan1 Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Pa kakav si mi tionda vernik? Zar vernik ne treba da radi na svom spasenju a ne da ide okolo i da spasava druge? Da bi druge spasavao treba prvo ti sam da budes bezgrrsan a kolko znam vi verujete da je to samo jrdan covek ikada bio? Il mozda tripujes da si ti... Wow... jel da? To bi vi ateisti najviše voleli Ne spasavam ja od greha, isti stav sam imao dok sam bio ateista.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 A više ciljeve određuješ, pretpostavljam, ti. Sa visine... ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Moj stav je da treba ograničiti prava pojedinca zarad viših ciljeva. Kolko god morbidno ili uvredljivo zvucalo, tvoj stav se ni milimetar ne razlikuje od Hitlerovog. Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Viši ciljevi su da se sačuva moral i tradicija, koju nisam ja izmislio nego čuvam ono što mi je ostavljeno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Viši ciljevi su da se sačuva moral i tradicija, koju nisam ja izmislio nego čuvam ono što mi je ostavljeno... Ko ti je ostavio? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Moj stav je da treba ograničiti prava pojedinca zarad viših ciljeva. Ti mislis drugačije i boriš se za svoje ideje, kao što se ja borim za svoje. Znači imamo sad i komunjaru na dorumu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ko ti je ostavio? Preci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Preci gde? kad? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Kolko god morbidno ili uvredljivo zvucalo, tvoj stav se ni milimetar ne razlikuje od Hitlerovog. Jel sam ja rekao da nekoga treba ubiti ili proganjati? Vi hoćete da srušite temelje ovog društva, a ja se borim protiv toga. Problem je u tome što bi vi sve dozvolili. Legalizovali drogu, pustili sataniste da propovedaju, sektase da vrbuju, abortuse, i na kraju od svih tih najmanji problem homoseksualce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Jel sam ja rekao da nekoga treba ubiti ili proganjati? Vi hoćete da srušite temelje ovog društva, a ja se borim protiv toga. Problem je u tome što bi vi sve dozvolili. Legalizovali drogu, pustili sataniste da propovedaju, sektase da vrbuju, abortuse, i na kraju od svih tih najmanji problem homoseksualce. a sto se ti uvati za najmanji od tih problema? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 gde? kad? Moral i tradicija Srpskog naroda se prenose s' kolena na koleno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 a sto se ti uvati za najmanji od tih problema? Nisam ja pokrenuo ovu temu, samo sam rekao svoje mišljenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Moral i tradicija Srpskog naroda se prenose s' kolena na koleno. Ocuvanje tradicije nije nista obavezno sto mora da bude drzavni zakon. Ustvari mnoge tradicije od pre 100-200 godina su protiv zakonite. O nekim starijim tradicijama da ne pricam tek. I hvala bogu sto je tako. Jel sam ja rekao da nekoga treba ubiti ili proganjati? Vi hoćete da srušite temelje ovog društva, a ja se borim protiv toga.Problem je u tome što bi vi sve dozvolili. Legalizovali drogu, pustili sataniste da propovedaju, sektase da vrbuju, abortuse, i na kraju od svih tih najmanji problem homoseksualce. Ako je temelj ovog drustva zabrana nekog samo azto sto se ne slazemo sa njime ili nam se ne svidja, bez da taj neko ikom fizicki ili materijalno skodi, onda takav temelj treba da se rusi. Zapadna drustva u kom satanisti pripovedaju, sektasi vrbuju i homoseksualci imaju prava su 15 puta su bolja, civilizovanije i humanije drustvo od nas. Zansh li zasto? Zato sto kada ljudima das slobodu oni vrlo lako odvoje zito od kukolja. Zato se pojedine tradicionalne vrednosti gase kao sto su lapot ili krvna osveta. Tradicionalne vrednosti i opste drustvene moralne norme nemaju nit bozansku nit vecnu kategoriju, te norme i vrednosti evoluiraju, menjaju se i prilagodjavaju situaciji. cloudking and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Nisam za to da se leče na silu, ali protiv toga sam da i jedni i drugi propagiraju svoju bolest. Ti izjednačavaš pušača i heroinskog zavisnika... Apsolutno, stanje svesti im je isto. Psihijatri se plaše da izjave da je homoseksualnost bolest i zato izbegavaju i radove na tu temu. Istina uopšte više nije bitna, bitna su samo "prava". Ne izbegavaju samo na tu temu, vec sve psihicke "bolesti" sve vise krecu da nazivaju poremecajima jer je to blizi i bolji opis. Jednostavno bolest nije termin kojim se to stanje kvalitetno opisuje. Cak ni zavisnosti nisu bolesti vec stanja svesti. Opsesivno-kompulsivne navike. prevelika je stigma oko toga pa se lupaju gluposti za sve pare.. Sherlock H. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan1 Написано Јул 4, 2013 Пријави Подели Написано Јул 4, 2013 Ako je temelj ovog drustva zabrana nekog samo azto sto se ne slazemo sa njime ili nam se ne svidja, bez da taj neko ikom fizicki ili materijalno skodi, onda takav temelj treba da se rusi. Zapadna drustva u kom satanisti pripovedaju, sektasi vrbuju i homoseksualci imaju prava su 15 puta su bolja, civilizovanije i humanije drustvo od nas. Napisao sam da ne škode meni nego društvu. Pito bi te šta je civilizovano i humano da ti dete, majku ili oca vrbuju sektasi ili satanisti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука